| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
swarm

|
Zaslal: 28. květen 2008, 19:56:38 Předmět: |
|
|
if.then: Tak to byl určitě taky ThinkPad. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 28. květen 2008, 20:46:35 Předmět: |
|
|
| if.then napsal: |
OT: Znate nejaky ten vymakany emulator Winu na Linux? Na to abych ho naprogramoval si netroufnu  |
Emulátor neznám, ale s úspěchem lze použít wine. Jen asi bude trochu licenční problém s knihovnami MS, pokud je budeš potřebovat pro nějakou aplikaci použít _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 28. květen 2008, 21:03:03 Předmět: |
|
|
ten notebook měl pár škrábanců a fungoval. OMG  |
Ja mel je to 3 roky nazpet Dell C400 myslim.Sice vazil pres 3 kila, byl to fakt bachratej model a desive topil ale.....to co jsem s nim delal ho nikterak nepoznamenalo.Ani trochu...Displej stale drzel opravdu pevne.Bez vule.Dokonce jsem musel vynalozit sil abych ho zavrel.Klavesnice bezproblemu, zadny knoflik nemel spatny stisk...
Ten Philips co mam?phe, na jednom miste se mi propadlo tlacitko myse, dispej sice stale pevne drzi ale zacina uz kmitat, uz sem o 3 sroubky lehci, dementni zaslepka na slot z boku se zasekla a nejde ani dovnitr ani ven, mrizka repraku drnci, mechaniku jsem pouzil vseho vsudy 3x a naposled kdyz jsem se koukal na HD hvezdne valky jsem ji mel prelepenou izolepou pac ten plast na tech dvirkach TAK HROZNE DRNCEL ze jsem neslysel ani hana sola.
Takze takove ty plky o kvalite skeletu notesu jsou fakt realne a neni to jen slapani vody. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 28. květen 2008, 21:44:40 Předmět: |
|
|
Mem, if.then> wine 1) neni emulator (Mem ma pravdu), a MS knihovny reimplementuje, nekopiruje. takze licencni problem bude max s nejakyma nestandardnima. Na druhou stranu wine je sice zajimava a pekna hracka, ale pokud opravdu budes potrebovat Win aplikace, tak bych hledal neco jineho (VMWare, dual-boot)... _________________ http://trionteam.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 28. květen 2008, 22:04:39 Předmět: |
|
|
| RedLeader napsal: |
Kula Shaker> Nevím, co lidi dělají s noťasama, že jim nic nevydrží |
To za starých dob nebylo taková nekvalita u nějakého notebooku s 486 někdo zkoušel ho:
-přejet autem
-hodit z třetího patra
-skákat po něm
-a ještě něco
a ten notebook měl pár škrábanců a fungoval. OMG  |
Ale vážil 10 kilo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 29. květen 2008, 06:28:25 Předmět: |
|
|
| Kula Shaker napsal: |
ten notebook měl pár škrábanců a fungoval. OMG  |
...
Ten Philips co mam?phe, na jednom miste se mi propadlo tlacitko myse, dispej sice stale pevne drzi ale zacina uz kmitat, uz sem o 3 sroubky lehci, dementni zaslepka na slot z boku se zasekla a nejde ani dovnitr ani ven, mrizka repraku drnci, mechaniku jsem pouzil vseho vsudy 3x a naposled kdyz jsem se koukal na HD hvezdne valky jsem ji mel prelepenou izolepou pac ten plast na tech dvirkach TAK HROZNE DRNCEL ze jsem neslysel ani hana sola.
Takze takove ty plky o kvalite skeletu notesu jsou fakt realne a neni to jen slapani vody. |
no vyrobcum nezalezi uz na KVALITE ale na KVANTITE(penez ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 29. květen 2008, 07:57:52 Předmět: |
|
|
Aha, díky vám za rady, já třeba vůbec zatím nemám zkušenost s poruchami notecu, a to mám Acera - učebnicový příklad na poruchy...
Líbí se mi, že k tomu dostanu i tašku a myš, tu tašku docela ocením, byť je to jen marketingové lákadlo...
Ale vím, na co si dát bacha! Docela se bojím těch praskajících plastů, co tady píšete, to bych teda fakt nerad... _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 29. květen 2008, 13:51:27 Předmět: |
|
|
No tak zrovna teda, pokud chceš nějak o ten notebook pečovat, tak si kup radši jinou brašnu. Tomu od ASUSu u nás říkáme chlebník. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 29. květen 2008, 16:52:05 Předmět: |
|
|
swarm> aha, díky za radu. A proč je špatná? Ona praská? Nebo to v ní nějak lítá? Málo se do toho vejde? _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 29. květen 2008, 17:04:51 Předmět: |
|
|
| RedLeader napsal: |
| swarm> aha, díky za radu. A proč je špatná? Ona praská? Nebo to v ní nějak lítá? Málo se do toho vejde? |
no treba je latkova - zadny chraneni notebooku a tak |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 29. květen 2008, 20:58:18 Předmět: |
|
|
Aha, hm, tak to mě nenapadlo Tak o tom ještě pouvažuju, jestli nebude lepší investovat do nějaký lepší tašky... _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 29. květen 2008, 22:52:58 Předmět: |
|
|
RedLeader> nejlepe nejaky notebookovy batuzek - aby dobre sedl na zada a rozlozil vahu a zaroven ten notebook chranil. Brasny do ruky nebo pres rameno jsou zabijaci na zada...
Teda ne, ze by to s batuzkem bylo o tolik lepsi... se svym starym 15" asusem v plne vybave v batuzku jsem si i tak pripadal jak snek s ulitou. Jeste ze uz ho nemam  _________________ http://trionteam.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 29. květen 2008, 23:16:43 Předmět: |
|
|
No, já si už na tašku zvykl - vždycky se na Botanickou belhám s mojí těžkou taškou bezmála o 6kg, což je hrozný, ale jak říká Freemen ve Vykoupení z věznice Shawshank - "Je to stereotyp, na který si časem zvyknete" _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 30. květen 2008, 08:14:27 Předmět: |
|
|
a nebo ve 30 budes chodit pravidelne na ortopedii a resit proc se kurva nemuzes pohnout
batohy od dicoty zacinaji dost levne - ja mam za 1.6k a je skvelej - na botanicke ho potkas - je to takovej cernej+barva vzadu s hlinikovou skobou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 30. květen 2008, 12:06:19 Předmět: |
|
|
| rezna napsal: |
a nebo ve 30 budes chodit pravidelne na ortopedii a resit proc se kurva nemuzes pohnout
|
To budu tak jako tak a od nošení nb to nebude  _________________ Mám strach |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|