Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Quiark

|
Zaslal: 28. květen 2008, 20:05:03 Předmět: |
|
|
Tak to je fakt dobrý a objektivní důvod nemít ho rád  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 28. květen 2008, 21:13:02 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
[OT]
Mám dojem, že SDL má určitá omezení, která vycházejí ze zaostalosti Windows (jak je na tom Linux, nevím). Konkrétně myší vstup. Pozice myši nejde ve windows při vyjetí okna zjišťovat, aspoň bez nějakého hákování, pokud vím. A SDL na to doplácí.
A nebo jiný problém, větší - posun myši nejde zjišťovat jinak než neustálým přesouváním do středu okna. To není ani náhodou v pohodě! Myš může klidně urazit při rychlém přesunu větší vzdálenost, než je polovina rozlišení okna. Tudíž se zarazí a snímání není přesné.
Jak rád bych se mýlil, ale podle všeho je to tak.
[/OT] |
GetCursorPos vrací okamžitou pozici myši na obrazovce. Jestli to SDL dělá jinak, tak to dělá blbě. Funkce ScreenToClient ti to převede do souřadnic okna. Dále při centrování kurzoru a rozumném framerate nemáš šanci ze středu obrazovky dosáhnout na okraj, na linuxu to dělám úplně stejně. DX je samozřejmě super, ale na DirectInput neplatí nastavení myši ve Windows jako citlivost nebo přesnost kurzoru. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 29. květen 2008, 06:19:01 Předmět: |
|
|
Quiark napsal: |
Tak to je fakt dobrý a objektivní důvod nemít ho rád  |
Tjn, naštěstí hry mi choděj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|