| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
posila
|
Zaslal: 31. květen 2008, 11:15:20 Předmět: |
|
|
Jako az ted na VS si uvedomuju, jak je 15 minut strasne malo ... to nikdo za takovy cas nema sanci zjistit, ze nic nevite . Ted sedavam u zkousky bezne kolem dvou hodin a taky mi to prijde docela malo
Jinak maturitu z informatiky mam taky (z gymplu) ... neco jsem tam programovat v Pascalu (myslim ze nejake nasobeni matic nebo co). Byl to spolecne s matikou a anglictinou nejjednodussi predmet (kdyz se na to divam po roce studia na VS ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
Zaslal: 31. květen 2008, 11:33:09 Předmět: |
|
|
| zapytchu napsal: |
hehe
Pravda, ono se naucit neco o IT je asi jednodussi, nez se humanisticky zamerit a vysvetlovat kdovi cosi ze 16.stoleti  |
skus to povedat nejakemu dejepisarovi  _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 31. květen 2008, 14:17:56 Předmět: |
|
|
| posila napsal: |
Jako az ted na VS si uvedomuju, jak je 15 minut strasne malo ... to nikdo za takovy cas nema sanci zjistit, ze nic nevite . Ted sedavam u zkousky bezne kolem dvou hodin a taky mi to prijde docela malo
Jinak maturitu z informatiky mam taky (z gymplu) ... neco jsem tam programovat v Pascalu (myslim ze nejake nasobeni matic nebo co). Byl to spolecne s matikou a anglictinou nejjednodussi predmet (kdyz se na to divam po roce studia na VS ) |
No u nas aj statne skusky trvali tak 15 minut + 15 minut obhajoba prace (myslim ustna skuska, pisomna trvala hodinu ) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elf

|
Zaslal: 31. květen 2008, 20:05:18 Předmět: |
|
|
ja mam maturu pred sebou az za dva roky, ale tento rok som sa bol pozriet na maturu na uroven A z informatiky a musel som po druhom cloveku odist, lebo som sa nato nemohol pozerat, ake otazky ludia nevedia. Ono sa predpoklada, ked podla nejakych rebrickov clovek studuje na najlepsom gymnaziu na slovensku so zameranim na informatiku, tak aspon tie zaklady bude vediet a nie ze ani necekne nic o grafickej karte (nic znamena, ze nevedel ani ceknut, preco je dobre mat na vykonnej grafike velku videoram) a chce maturovat na urovni A.
Iked ono to moze byt sposobene profakom,lebo mne sa casto stava na hodine, ze sa mna pyta profak, co nieco v Delphi robi alebo ako to ma byt, pripadne ja opravujem jeho, lebo nieco zle povie. zda sa mi to dost smutne, ale to je jeden profak z 7, ktorych tam mame, takze az tak zle to nie je _________________ Niesom Elf ale elf  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
strejczek
|
Zaslal: 18. listopad 2011, 22:13:08 Předmět: |
|
|
mě matura taky čeká, zatím si nějak sepisuji otázky. Celkem dobré jsou maturitní otázky tady. Ale je lepší si to vypracovávat sám a sem tam mrknou když člověk neví  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|