Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vozka

|
Zaslal: 24. červen 2008, 11:46:53 Předmět: |
|
|
rezna: To ti závidim a musím bohužel konstatovat, že v mojí věkové kategorii (17) je to ještě mnohem horší a mimo icq mám akorát tři lidi na jabberu, kteří taky provozují multiprotokolový klient protože četli jeden z těch článků, který fanaticky rozebírá ICQ licenci a přesvědčuje o dokonalosti jabberu (je samozřejmě dobře, že ty články byly napsány, ale některé z nich byly vážně dementní). To pochopitelně způsobuje že se sem tam na jabber zapomenou přihlásit (sice nechápu jak se něco takovýho může stát, ale je to tak) a 99% času používají stejně ICQ.
EDIT: abych nebyl OT, mě ještě tento záhadný kontakt nenavštívil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Folkow

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
komm
|
Zaslal: 24. červen 2008, 16:15:30 Předmět: |
|
|
mam ho a necham si ho..uvidim.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 25. červen 2008, 12:13:28 Předmět: |
|
|
Ja to vyresil nasledovne - odstranil jsem sebe v qipu z "jeho" seznamu a dal ho na ignore list. Hned jak se mi tam ukazal. A zadny problemy nemam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 25. červen 2008, 16:20:03 Předmět: |
|
|
Folkow napsal: |
Mně se tam zobrazil, tak jsem ho smazal... svinstvo.. |
Jj, jejich vlastní protokol, jejich vlastní servery, lidi se jim do toho serou díky reverse engineeringu a oni si dovolí takovéhle věci, no kde to jsme, že  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nou

|
Zaslal: 2. červenec 2008, 12:19:29 Předmět: |
|
|
komu nejde ICQ. v AOL to asi myslia s blokovanim alternativ vazne. cim ma nastvali pretoze Pidgin nefunguje no nic ostanem na jabbery aspon sa zbavim niektorych otravnych kontaktov.
PS: QIP by mal fungovat. _________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gelu
|
Zaslal: 2. červenec 2008, 12:20:12 Předmět: |
|
|
jj todle je docela závažný problém, AOL už se povedlo odstranit staré verze QIPa které neměli šifrování. Pár kamarádům to smazalo contact list....někomu smazalo učet......hnus no....
Pokud si o tom chcete počíst:
http://www.fiolasoft.cz/blog/nezarazene/aol-uz-vazne-prehani |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 2. červenec 2008, 12:26:37 Předmět: |
|
|
Gelu napsal: |
jj todle je docela závažný problém, AOL už se povedlo odstranit staré verze QIPa které neměli šifrování. Pár kamarádům to smazalo contact list....někomu smazalo učet......hnus no.... |
co je to za hnus? - ze pouzivas nelegalne jineho klienta nez ktereho umoznuje pouzivat smlouva a jeste se divis ze majitel site dela represe? - muzes byt rad ze te nezaluji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gelu
|
Zaslal: 2. červenec 2008, 13:15:17 Předmět: |
|
|
ICQ jako program sám nemam rád, OSkar protokol je věc šikovná ale drží ji v rukou hrozná společnost. Smlouva co jsem odsouhlasil při registraci je naprosto otřesná a musíš přiznat že funkce MSN jsou opravdu na mnohem vyšší urovni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 2. červenec 2008, 14:45:12 Předmět: |
|
|
Jo všichni jste úplně mimo, Yossarian má pravdu.
Jinak úplnou dokumentaci novýho OSCAR protokolu uvolnila AOL 5.3.2008, tzn. ostatní clienti to asi ještě nestihli implementovat a používají starou verzi. Jsem rád, že je AOL tak skvělá společnost a že myslí i na neoficiální clienty.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemik
|
Zaslal: 2. červenec 2008, 20:39:10 Předmět: |
|
|
Pidgin uz funguje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 2. červenec 2008, 21:14:45 Předmět: |
|
|
nou napsal: |
komu nejde ICQ. v AOL to asi myslia s blokovanim alternativ vazne. cim ma nastvali pretoze Pidgin nefunguje |
Doma (Linux) mi prestal Pidgin fungovat, ale stacilo podle tohoto vygoogleneho clanku v hexaeditoru upravit posledni sekvenci 0a01 na 0b01 (prip. pokus omyl, u me to byla ta posledni). V praci sem mel QiP, ten taky prestal fungovat, tak jsem stahl nejnovejsi verzi Pidgina pro Windows, a ta uz tu byla aktualizovana. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 2. červenec 2008, 22:30:29 Předmět: |
|
|
No hlavně, že ty víš velký věci. Jako řekl jsi tady fakt inteligentní názory a taky jsi to hezky celý popsal a vysvětlil. Nejsem na anti-icq straně, kdybysis přečetl ten článek v blogu, věděl bys to. To jenom tvá mysl je natolik narušená, že si myslíš, že když přečteš první dva řádky, tak že jsi vítěz...
Fakt někteří lidé by se měli nad sebou a svými výroky zamyslet, než se do někoho pustí.  _________________ Creating a game from my whole life.
[Twitter] LinkedIn] [Facebook] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 9. červenec 2008, 11:14:41 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
Gelu napsal: |
jj todle je docela závažný problém, AOL už se povedlo odstranit staré verze QIPa které neměli šifrování. Pár kamarádům to smazalo contact list....někomu smazalo učet......hnus no.... |
co je to za hnus? - ze pouzivas nelegalne jineho klienta nez ktereho umoznuje pouzivat smlouva a jeste se divis ze majitel site dela represe? - muzes byt rad ze te nezaluji |
Nelegálně?
Ehm. Pouzit jineho klienta je akorat poruseni licencni smlouvy mezi Tebou a ICQ protokolu, ale ze by to bylo ilegalni ?
Nelegalni je prodavat koks mezitim, co drzim pistoli u hlavy maly holcicky ve skolnim autobusu a pozaduju vykupne. Takze to zase nedramatizuj. Pouha predstava dokonale vymahatelnosti porusovani smluv mi vhani slzy smichu do oci, nehlede na to, ze udelas skodu spolecnosti kolik, jeden cent ? Pul centu za to, ze si nenechas zobrazit reklamu ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|