Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lubiii

|
Zaslal: 7. červenec 2008, 10:55:39 Předmět: |
|
|
Základních herních karet je od verze 1.00 stále jen 5 - beze změny.
Přibývají hlavne charaktery, nejaké herní mody a ruzna nastaveni, grafická uprava (prve pracuji na kompletnim predelani grafiky, snad se bude libit a prilaka vice lidi).
Bugy pokud nejake najdu, tak hned opravuju, a balancovat lze na základe odehrani velkeho poctu zapasu.
Diky za komentar ocenuji _________________ Lubiii
http://lubimon.theforum.name/index.php
www.Lubiii.cz
Lubiii@seznam.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
Zaslal: 21. červenec 2008, 20:17:27 Předmět: Verze 1.33 |
|
|
...a maraton jménem LubiMon pokračuje
v1.33
nové kosmetické úpravy, vylepšená hratelnost i nový herní charakter - prostě vše co správná nová verze má obsahovat
PS: stále se hledá někdo na zpracování zvukových efektů _________________ Lubiii
www.Lubiii.cz
Lubiii@seznam.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubiii

|
Zaslal: 22. červenec 2008, 22:12:37 Předmět: Verze 1.34 |
|
|
Nová verze - nový obsah.
Budu rád, když uvedete důvody proč nechcete hrát / zkusit hrát:
1) Prostě se vám nelíbí celý koncept ?
2) Příjde vám to příliš složité ?
3) Nemáte s kým hrát ?
4) Odrazuje vás grafické podání ?
5) Nehrajete vůbec ?
6) Jednoduše vás to nebaví ?
7) Jiné důvody ?
Budu velice vděčný za každou připomínku. _________________ Lubiii
www.Lubiii.cz
Lubiii@seznam.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 23. červenec 2008, 08:13:24 Předmět: |
|
|
Ok, zacnu: Ja hry vubec nehraju, maximalne tak dvakrat do roka zahraju s brachy/kamarady CS: Source. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 23. červenec 2008, 09:47:28 Předmět: Re: Verze 1.34 |
|
|
Lubiii napsal: |
Nová verze - nový obsah.
Budu rád, když uvedete důvody proč nechcete hrát / zkusit hrát:
1) Prostě se vám nelíbí celý koncept ?
2) Příjde vám to příliš složité ?
3) Nemáte s kým hrát ?
4) Odrazuje vás grafické podání ?
5) Nehrajete vůbec ?
6) Jednoduše vás to nebaví ?
7) Jiné důvody ?
Budu velice vděčný za každou připomínku. |
1) Koncept se celkem líbí
2) Každá taková karetní hra chce trochu učení na začátku a řekl bych, že tahle nepatří mezi ty těžké
3) to asi nebude ten důvod
4) vůbec ne, za prvé na grafiku moc nedám(pokud tedy ze všeho blikání nebolí oči), za druhé se mi grafické zpracování celkem líbí, zcela dostatečné
5) téměř ne, občas mód Warcraftů 3, občas Tibiu, ale není to určitě pravidelná náplň dní hraní
6) do takové fáze jsem se ještě nedostal..
a na závěr ten důvod, jak jsem nepsal, hry moc nehraji, a když už, tak si zahraji "osvědčenou" zábavu, trochu omezený přístup, vím  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 23. červenec 2008, 10:42:50 Předmět: |
|
|
Od dob solitaire nesnáším karty na počítači. Prostě jsou žánry PC her, které mě baví, a tento mezi ně nepatří. Když karty, tak naživo, a ani tak je moc nehraju, i když třeba takový BANG! naživo ve více lidech je docela zábava.
Hlavní problém deskových her na počítači je chybějící atmosféra. Tu si některé styly her umí vytvořit tak nějak samy. Ale ani u nich to není automatické. Třeba zmršené ovládání u závodní hry atmosféru úplně zabije. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 23. červenec 2008, 11:11:28 Předmět: |
|
|
Hry teď moc nehraju kromě některých klasik (Diablo2LOD).
frca> Karetní hry na PC jsou rozhodně fajn, mám zkušenost třeba s Magic The Gathering. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 23. červenec 2008, 11:13:55 Předmět: |
|
|
Podle mě se to ale posezení s kamarády nemůže rovnat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 23. červenec 2008, 11:19:14 Předmět: |
|
|
No nevím, ono se to nezdá, ale já tím zabil celé 2 dny od rána do večera a musel jsem se nutit to nehrát. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 23. červenec 2008, 12:27:38 Předmět: |
|
|
Tenhle typ hry je životaschopný jen ve flashi na webu (něco ala http://www.geewa.com/cs/ ) a nebo na papíře..
Cílová skupina nebude stahovat klienta, možná to ani neumí, a hru ani nerozjede - neví co je RAR, server, IP adresa, port..
Po stažení vidím hlášku "internetové spojení nalezeno", intuicí vyvodím, že nejlepší bude kliknout na "Připojit", protože vhodnější tlačitko se mezi dostupnými nenabízí, to ale hodí "Asynchronous socket error 10061". Dám tedy "Čekající servery", to hodí prázdnou tabulku. Na webu by vše řešily 2 barevná poskakující tlačítka.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 23. červenec 2008, 12:58:30 Předmět: |
|
|
Tohle zas az takovej problem neni. Kdyz stejne musim nastudovat pravidla, tak uz me nejakej setup nebo tak nezbrzdi.
Proste je to tim, ze jsme jednoduse lini hrat. Asi to bude tou chybejici atmosferou. Tahle hra tezko nabidne nejakou chutovku, na kterou se kazdy chyti (neco jako kdyz shlednu trailer na nove Diablo (HalfLife), tak pak teprve zacinam slintat a jsem ochoten obetovat i nemaly peniz abych si mohl zahrat, ... )
Edit: Velkou nevyhodu vidim v tom, ze je to Multiplayer. Takze abych mohl hrat, potrebuju jeste nekoho, jenze kdyz uz jsme dva, tak se daji hrat lepsi hry (jit do kina, sportovat a kdyz uz tak radeji dame Starcrafta)
No proste je to udel nezavisleho vyvojare Ja uz jsem se taky davno smiril s tim, ze mi Krkala nikdo nehraje Neni to zas az takova tragedie, hlavne, ze to bavi me  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|