Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
]semo[

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 08:51:50 Předmět: |
|
|
rezna: to máš vlastně asi pravdu, C# je taky povídavej... Jen v Javě sem "dělal" víc, proto se mi víc ekluje. Jedině snad s tím OpenGL, jak píše eosie, by to nemuselo bejt špatný. A člověk by nesměl používat žádný věci z nechutného Java Core API. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 08:57:00 Předmět: |
|
|
Augi napsal: |
VladR napsal: |
Ako to vy Javisti vlastne robite, ze sa z toho nepogrcate ? Teraz sa pytam uplne seriozne, lebo ja fakt netusim. Da sa na to zvyknut ? Kolko na to treba casu ? Samozrejme, keby nebolo nic ine v danom okamihu, tak to clovek bude robit, lebo ucty platit treba... |
Když se ze svýho kódu v Javě pogrcáš, tak je to jen Tvůj problém - měl jsi to napsat pořádně :wink: |
Ne, s tím se nedá souhlasit, Augi. Zkus se třeba podívat, jak se zachází v Java API s barvama, tomu bordelu se prostě nedá vyhnout. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 09:09:43 Předmět: |
|
|
Jo, to už se ale bavíme o nějakém API nad tím jazykem. Ale je pravda, že v zájmu "čistoty" Javy se tam nepřidávají další fičury, které by v naprosté většině případů vedly k zpřehlednění kódu. Např. neexistence přímé podpory delegátů přímo v jazyce mi přišla šílená.
Takže jo, Java je sice pěkná a čistá, ale docela ukecaná (a to i např. vzhledem k C#). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 5. srpen 2008, 09:15:39 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
Augi napsal: |
VladR napsal: |
Ako to vy Javisti vlastne robite, ze sa z toho nepogrcate ? Teraz sa pytam uplne seriozne, lebo ja fakt netusim. Da sa na to zvyknut ? Kolko na to treba casu ? Samozrejme, keby nebolo nic ine v danom okamihu, tak to clovek bude robit, lebo ucty platit treba... |
Když se ze svýho kódu v Javě pogrcáš, tak je to jen Tvůj problém - měl jsi to napsat pořádně  |
Ne, s tím se nedá souhlasit, Augi. Zkus se třeba podívat, jak se zachází v Java API s barvama, tomu bordelu se prostě nedá vyhnout. |
jezisi kriste - tak prvni vec co udelam je ze si to zaobalim vlastni funkci - a muze mi byt u prdele jak s tim pracuje nejaky API dole - ja s tim pracuju pres svoje funkce a basta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 5. srpen 2008, 09:39:48 Předmět: |
|
|
Tak ak je moznost volby, tak radsej ten C#, predsa len je to blizsie C++ ako Java, o IDE nehovoriac - VS2k5-8 je sice oproti VC6 sprasene, ale zdaleka nie tak ako Eclipse - to je masaker samo o sebe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 09:43:09 Předmět: |
|
|
semo napsal: |
Ne, s tím se nedá souhlasit, Augi. Zkus se třeba podívat, jak se zachází v Java API s barvama, tomu bordelu se prostě nedá vyhnout. |
Jak barvama? Co je spatne na :
kód: |
import java.awt.Color;
...
XY.setBackground(Color.red);
YX.setBackground(Color(255, 0, 0)); |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manox

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 11:00:40 Předmět: |
|
|
Tak jsem vcera registroval Visual Studio c# 2005 Epress a prisel mi mail, kde me odkazovali na stranky MS, kde se daji stahovat ruzne veci zdarma. A mezi tim vsim je schovane i tohle :
http://www.microsoft.com/MSPress/books/8776.aspx
To by mohlo stacit, je to tam po zbeznem prohlednuti od zacatku s c#,a le opet je to jen v pdf verzi, ikdyz urcite to jde vytisknout. . Ke stazeni musite mit ucet na live(asi, ja jsem tam prihlaseny porad) a pak jit na https://connect.microsoft.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 12:08:14 Předmět: |
|
|
Weny Sky: beru zpět, prohrál sem :-|
Kdysi sem ve škole potřeboval v Javě vykreslit nějakej graf a bylo to strašlivý peklo (blbý 4 sloupečky sem programoval snad 4 dni), ale takhle zpětně se to nezdá tak zlý, jak sem to viděl dřív. Je to prostě odlišnej svět. "Java a ti druzí". Ale už jí dám pokoj :). _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
|
Návrat nahoru |
|
 |
Icek
|
Zaslal: 5. srpen 2008, 14:47:42 Předmět: |
|
|
Pro ty co neziji jen ve Win je Eclipse nejlepsi volba (ja ho pouzivam na C++). Vlastnostma se velmi blizi visual studiu. Ti co maji spatnou zkusenost asi zkouseli nejakou starou verzi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 5. srpen 2008, 15:14:59 Předmět: |
|
|
Já zkoušel před rokem a ve srovnání s konkurencí v té době to byla bída. To už i NetBeans bylo použitelnější...
Používal jsem ho jak na C++ (programoval jsem pro PS3), tak pro Javu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 6. srpen 2008, 19:03:39 Předmět: |
|
|
Bože, co se dohadujete v otázce Java vs. C#. Začátek C# pochází z MS Visual Studia, kde se MS nějak nepohodlo se Sunem a vytvořilo si svůj typ Javy. BTW. Ve Visual Studiu C# je konverze z Javy na C#, ale zpatky uz ne  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 7. srpen 2008, 07:15:13 Předmět: |
|
|
if.then napsal: |
Bože, co se dohadujete v otázce Java vs. C#. Začátek C# pochází z MS Visual Studia, kde se MS nějak nepohodlo se Sunem a vytvořilo si svůj typ Javy. BTW. Ve Visual Studiu C# je konverze z Javy na C#, ale zpatky uz ne  |
none, ty tomu rozumis
zpatky to nejde, protoze c# je (ve vyssich verzich) ale uplne jinde nez java. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 7. srpen 2008, 08:16:49 Předmět: |
|
|
Ne, zpátky to nejde proto, že M$ chce, aby lidi přecházeli na jeho jazyk, ne naopak Kdyby měl z nějakého důvodu silnou motivaci umožnit přechod na Javu, tak si pište, že by to šlo. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manox

|
Zaslal: 7. srpen 2008, 08:48:25 Předmět: |
|
|
Quiark : A proc se o to nesnazi komunita kolem Javy ? Prece by to bylo v jejich zajmu, pretahnout lidi ne ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 7. srpen 2008, 11:42:23 Předmět: |
|
|
Jj, vyznam se, diky za lichotku C# je (jak jsem podotknul) Java s dalsimi pridavky. Exportovat by to sice slo, ale muselo by se tyto pridavky prepsat . Navic Suni by museli uzavrit smlouvu s MS, a to se jim zrejme(vzhledem k tomu ze se okolo roku 2000 pekne pohadali) asi nechce. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|