.[ ČeskéHry.cz ].
Čím Začít?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
komm

PříspěvekZaslal: 17. srpen 2008, 22:22:25    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze taketo keci sa skorej hodia do pm..

ja som sa pr zmenu nikdy neucil c# ale rovno siel na to, kedze som veril ze ked viem celkom javu ze to neni taky problem a v podstate ani taky nebol, len som casom zistil par veci ako napriklad klucove slovo "ref"..
dlho som vtedy take nieco hladal haha..

mno uvidim kde skonci moj maly(zatial) XNA projekt Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
posila

PříspěvekZaslal: 17. srpen 2008, 23:36:05    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si rikam, jak to bylo driv jednodussi Smile. Jsem nevedel ani co programovani je, kdyz v tom zacaly vychazet v ABC tutorialy na Q-BASIC... tak jsem si udelal nekolik desitek Hello World aplikaci Smile pak obrozovku, ktera vypadala jako M602 a pak jsem chtel delat hru. Jenze jenom pohybujici se kolecko bylo tak strasne pomale, ze az hanba. Tak jsem si vzpomnel, ze jsem kdysi cetl neco o nejakem Turbo Pascalu a o Cecku, a ze tam psali, ze Pascal je pro vyuku programovani. Hned jsem objednal knihy Pascal pro zelenace a Jazyk C pro zelenace (druhou zminovanou jsem dodnes necetl Very Happy) a uz valil Pascal... a pak to uz jelo raz na raz... Delphi, C like jazykum jsem se vyhybal jak cert krizi. Pak jsem pricuch i k Jave a porad se mluvilo o nejakem .NET Frameworku, ktery jsem zavrhoval, protoze prece nebudu nutit lidi pul hodiny stahovat 10MB navic (a toto rozhodnuti hodnotim zpetne jako docela spatne)... Nakonec jsem se dostal, ale i k tomu C# ... a ted je to muj primarni jazyk.

Pointa: Nespekulovat, ktery jazyk je nej... proste zacit v jednom a ono vas to samo dovede k tomu, co vam sedne nejlip Smile
elf

PříspěvekZaslal: 18. srpen 2008, 18:54:25    Předmět: Odpovědět s citátem

L@nce! napsal:
jinak diky za objasnění jeden známý mi říkal "Hele normálně ten synek od jarky jo no tak on prej dělá něco s progrmováním a vydělává si nějakejch 20 a to je mu 17 slušný ne? Very Happy" newim co je na tom pravdy mno ale nebylo by to špatné ovšem to by musel bejt muj otec Bill Brána a učit mě kódovat od 4 let Very Happy

No tak ja mam teraz zhodou okolnosti 17 rokov a mozem povedat, ze kamarat, ktory ma 15 rokov zaraba mesacne +- 15 litrov ... ja sa tiez pomaly zacinam dostavat na tu hranicu,ale fakt pomaly Smile .. ono to je o tom, ake mas kontakty a akym smerom sa uberas ... my obaja sa aktualne uberame smerom web developerstva povecsine, cize php+mysql+js+ajax
a len pre upresnenie, tak kodeniu webov sa venujem nieco vyse pol roka, takze zase tak nerealne by to pre teba nemuselo byt Smile
(hlavne nerob ako ja teraz nedavno pre jednu pani za 60 sk/hod - sice povodne to malo byt len tak zadarmo, ale ono 60 sk/hod pre programatora je pomerne funny Smile )
L@nce!

PříspěvekZaslal: 19. srpen 2008, 19:32:34    Předmět: Odpovědět s citátem

ok díky no vo se týče webdesignu tak i to mám celkem zažité ale myslím si že pokud budu dělat Design ve photshopu A kod v CSS tak těch 60kč/h je pomětně luxus ne Laughing ...jinak asi máte pravdu no i když mi Microsoft silně připomíná komanče asi se vydám cestou C# jak budu spokojen ze svým schopna prohlídnu si wiki doplním zbytek a jdu do xna Smile díky vám moc za pomoc se sestavením mého plánu mno ted se ještě hlavně doučit webdesign at si mam čim na y knihy a materialy vydělat že jo Very Happy
elf

PříspěvekZaslal: 19. srpen 2008, 23:33:53    Předmět: Odpovědět s citátem

L@nce! napsal:
ok díky no vo se týče webdesignu tak i to mám celkem zažité ale myslím si že pokud budu dělat Design ve photshopu A kod v CSS tak těch 60kč/h je pomětně luxus ne Laughing

Pokial chces kodit stranky, tak sa zameraj na php, mysql a ajax, lebo po tom je teraz popyt.dizajn vacsinou dostanes nasekany od niekoho vo firme a ty len kod dodas ... ale tak zase naucit sa CSS a HTML (pripadne XHTML) je otazka par dni
opice

PříspěvekZaslal: 20. srpen 2008, 13:52:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je neco pro zacatecniky v C#. Je to vyuka jazyku i programovani.
http://web.spsejecna.cz/projekt/zacatekcsharp2.pdf
L@nce!

PříspěvekZaslal: 20. srpen 2008, 15:44:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplně stejny odkaz je o par pixelu vyše......No tak co se tyče koděni stranek naučime se to tak abych ty stranky nějake uměl udělat hold v 15 se to začit učit jako php mysql a tak je už celkem pozdě jak tu bylo řečeno pokud chci byt programator tak bych se tomu měl oddat takže přesně tohle udělam doučim se koděni stranek abych byl schopny vubec nějake udělat a du se učit abych si splnil svuj sen herniho vyvojaře newim jak je to časově naročne ale určitě to hodně zabere...hold si budumuset chvili vydělavat umyvanim oknem a chluvit se že v 17 vydělavam 20k nebudu moct ale mužu byt rad za to že vubec takovou šanci mam se do toho dostat a měl bych se toho pevně chytit a využit to na maximum Cool
Quiark

PříspěvekZaslal: 20. srpen 2008, 15:49:04    Předmět: Odpovědět s citátem

[OT]Už jste se ve školu učili oddělování vět tečkami a čárkami? Wink A taky nemusíš popisovat všechny myšlenky, co ti zrovna proudí hlavou, stačí jen to, co vlastně chceš říct Wink[/OT]
L@nce!

PříspěvekZaslal: 20. srpen 2008, 16:54:56    Předmět: Odpovědět s citátem

ok...jj učili tohle je hold degradace z ICQ no sry Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: