Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Cece

|
Zaslal: 15. září 2008, 14:44:42 Předmět: Re: GDS |
|
|
Herly napsal: |
Cestou domů sem si ještě dobře s někým pokecal, ačkoliv netuším kdo to byl:-D.
|
Ten tajemný někdo jsem byl já
Příště doporučuju nedělat online reportáž, spíš si pořídit diktafon, užívat si akci a pak to v klidu sepsat doma  _________________ Co můžeš udělat dnes, tak to raději udělej, nebo bys na to do zítřka zapomněl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 15. září 2008, 14:49:54 Předmět: Re: GDS |
|
|
určitě na GDS jelo spousty nezávislých vývojářu i z řad návštěvníků |
Klidně jsi mohl udělat rozhovor se zcela náhodnou osobou, protože:
a) šance že by ta osoba se kterou mluvíš nebyla aspoň trochu nezávislý herní vývojář byla dost nízká
b) i kdyby nebyla, nikdo by to nepoznal a to i kdybys o hrách mluvil s pokojskou
Jinak to bylo historicky první GDS na kterým jsem nebyl (nějak mi uniklo to datum a pak už bylo pozdě), a pokud bych ho měl zhodnotit, tak ... no, já nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Herly
|
Zaslal: 15. září 2008, 14:54:56 Předmět: Re: GDS |
|
|
Cece napsal: |
Příště doporučuju nedělat online reportáž, spíš si pořídit diktafon, užívat si akci a pak to v klidu sepsat doma  |
Když jedu někam pracovně tak je zábava vedlejší Ale na druhou stranu jsem se ze svých chyb poučil a na Invexu už nebudu zas až takový nováček (a lepší na GDS než pak na Invexu:D) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 15. září 2008, 16:19:26 Předmět: Re: GDS |
|
|
Když jedu někam pracovně tak je zábava vedlejší Ale na druhou stranu jsem se ze svých chyb poučil a na Invexu už nebudu zas až takový nováček (a lepší na GDS než pak na Invexu:D) |
Pokud to nebaví tebe, jak to má bavit tvé čtenáře? Nedělej reportáže a rozhovory stylem "co by tak mohlo někoho zajímat a bavit", ale co zajímá a baví tebe... to je totiž jediná jistota, že to bude zajímat a bavit alespoň někoho a je velká šance, že se najdou další. _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Herly
|
Zaslal: 15. září 2008, 17:57:36 Předmět: Re: GDS |
|
|
Tutchek napsal: |
Pokud to nebaví tebe, jak to má bavit tvé čtenáře? Nedělej reportáže a rozhovory stylem "co by tak mohlo někoho zajímat a bavit", ale co zajímá a baví tebe... to je totiž jediná jistota, že to bude zajímat a bavit alespoň někoho a je velká šance, že se najdou další. |
popřemýšlím nad tím ale myslím že lidem je ukradené co mě zajíma. když hledají články hledají je především kvuli sobě, tudíž hledají to co baví je, nikoliv mě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 16. září 2008, 08:18:02 Předmět: |
|
|
k tomu bych dodal snad jen: ty nejsi clovek?
Jde pro to proc jsi s tim psanim zacal, pokud jen pro penize a vicemene je ti to jedno, nebo pro zkusenost, tak postupujes spravne.
Pokud jsi clovek ktery zacal psat, protoze ho bavilo se dozvidat o novinkach a zajimavych vecech, a uz ti nestacilo jen sledovat informace na webu, ale chtel jsi je i vytvaret, v tom pripade se snaz psat to co zajima tebe protoze mas opravdu velkou pravdepodobnost ze to bude zajimat i ostatni..... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|