Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 22. září 2008, 16:33:36 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
Lepsie ako stale prepinat okna a kukat do nejakeho textu. |
No neviem, ja mam radsej, ked si mozem na sekundarnom monitore vlavo zobrazit dokumentaciu alebo tutorial a na hlavnom monitore pred sebou v klude pracovat  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 23. září 2008, 11:04:11 Předmět: |
|
|
Mna zvuky rusi, ked si na druhom monitoru pustam napr. nejaky serial, tak to ma zly vplyv na pracu Ale naozaj sekundarny displej odporucam, mne velmi zvysil efektivitu (OK, polovicu obrazovky permanentne zaujima IRC ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 23. září 2008, 11:15:26 Předmět: |
|
|
tomu říkám zbytečný thread  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 23. září 2008, 12:29:16 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
tomu říkám zbytečný thread  |
No a ze by ses lamicko vyjadril jestli vic monitoru pouzivas a jaky to ma prinos?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 23. září 2008, 12:33:55 Předmět: |
|
|
No hlavně OT příspěvky vytvářejí a udržují komunitu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 23. září 2008, 14:24:53 Předmět: |
|
|
Já už se na dva monitory ani nevlezu (monitor na práci, monitor na net ... a kde mám mít puštěný seriály? Nesnáším když se mi pořád překrývají okna.) ... ale na třetí nemám prachy
Vlastně ani výstupy, musel bych si koupit druhou grafárnu. Nebo USB monitor, ale to je pěkná zhovadilost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23. září 2008, 15:26:45 Předmět: |
|
|
Hunter> Myslim, ze dva (24") monitory na pocitac jsou tak akorat. Dalsi obrazovky jde resit pridanim notebooku nebo dvou... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 23. září 2008, 15:27:41 Předmět: |
|
|
Ja som mal dlho dve rozpalene sedemnastky
Ale potom som zdrhol prec a musel som si kupit notebook Moje 2 sedemnastky teraz kamosovi pekne vyhrievaju chladnu strahovsku izbu
(Jo, btw, nie, ani za vyse 2 mesiace pouzivania ntb som sa nepriklonil na jeho stranu. Je to dane tym, ze moj ntb sa velmi nepohybuje, prenasam ho tak raz za tyzden (a kludne si viem predstavit pracu cez remote terminal zo skoly ako predtym). Pomer cena/vykon je ovela, ovela horsi ako pri desktope (hlavne v absolutnych cislach), tiez nemozno vymientat komponenty podla potreby...)
No a k tym 2 monitorom - tiez som si na to velmi zvykol, je to ovela pohodlnejsie a teraz s tymto notasom to velmi nejde. Predtym som mal 2 skoro totozne CRT, ktore boli pekne vedla seba. S ntb, ktory ma len jediny video vystup nieco take nespravite (myslim pripad, ked mate 2 velke (skoro, ci uplne) totozne monitory, ci CRT alebo LCD).
3 monitory... to uz je privela, ledaze na to mas nejaky velmi specificky dovod, ktory tvoju produktivitu zvysi (a nie znizi tym, ze tam bude bezat pec... serial )
Po navrate do Prahy sa okamzite vraciam k desktopu (teraz bezi ako server). Vsade, kde sa vyskytujem je highspeed pripojenie a na pracu cez remote desktop/vnc som si zvykol. To bude pre mna platit este minimalne 2 roky. Alebo az do stavu, ked peniaze do notebooku nebudu obmedzene (co je veeelmi vyrazna brzda teraz ) _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|