Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 2. říjen 2008, 20:37:11 Předmět: Bude se neco dit na Invexu 2008 ? (6. - 9.10.) |
|
|
Marne hledam jestli soucasti Invexu 2008 (pristi tyden) bude nejaka Game-dev nebo alespon Game-rska akce.
Tzn neco jako minuly rok.
Pripadne jestli tam nekdo bude a ma smysl se na jeden den stavit.
? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fiola

|
Zaslal: 3. říjen 2008, 09:06:21 Předmět: |
|
|
Na invexu bude šampionát v PC hrách, už ne od Progamers, pokud vím ... ale World GamerMaster Tournament... http://www.asusweb.cz/wgt/
No a tam toho bude v tom pavilónu asi hodně. Prý to má být FAKT HARDCORE...
Sám si pod tím představuji ty samé sliby, co byly i minulá léta.
Pokud se ptáš přímo na stánky, co se týče vývoje her - jako bylo minulý rok, tak to bohužel nevím. _________________ Creating a game from my whole life.
[Twitter] LinkedIn] [Facebook] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 3. říjen 2008, 21:59:48 Předmět: |
|
|
My (Handjoy) tam letos urcite nebudem. Ani nevim jestli nejaka organizace neco na letos takoveho pro "nezavisle" udelala. Rekl bych, ze ne. Protoze predpokladam, ze minulorocni ucastniky by s infem kontaktovali.
Jinak ja osobne se na invex mozna dostavim. A to asi ve ctvrtek. Respektive, ze bych prijel ve stredu - mozna nekde s nekym zakalil (co vy na to?) - a ve ctvrtek si s lehkou opickou prosel vystaviste. Pokud teda ve ctvrtek invex je. Nejak jsem to nesledoval zatim Pri zmince o ctvrtku me tez napada, ze kdesi tu vedle jsem nadhodil, ze ve ctvrtek bychom se mohli sejit v Praze zakalit. No asi vyhraje invex. Takze kalbu odlozime  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 4. říjen 2008, 14:08:26 Předmět: |
|
|
Zajimalo mne prave hlavne to jestli se nebude opakovat podobna nakce jako loni - prednasky o GameDev, stanky Dev firem, prezentace tymu atd.
Bylo to prijemne a byli tam lidi z ceske GD sceny.
Takze letos bud nic a nebo nikdo nic nevi ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 4. říjen 2008, 16:20:29 Předmět: |
|
|
Managerka BVV ktera resila minule rocniky uz pro ne nepracuje, nikdo jiny nas jako CH nekontaktoval, predpokladam, ze kdyby ten projekt predavala, dala by i kontakt na nas (resivali jsme cast organizace), takze to spis odpiskali. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jack M.A.X.
|
Zaslal: 4. říjen 2008, 19:20:20 Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, jestli bude na Invexu aspoň Bohemia Interactive. Ti v minulých ročnících Invexu velice ochotně prezentovali své tituly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 6. říjen 2008, 08:57:28 Předmět: |
|
|
Na minulem invexu jsem byl soucasti teamu ktery tam presentoval nasi hru (mozna si nekdo vzpomene na nejake zavody vznasedel...) sice na tom projektu uz nedelam a ani s tim teamem ale vzhledem k tomu ze jsem nasi lonskou ucast zarizoval, tak mi prisly papiry od BVV jestli si nechceme zaplatit regulerni stanek, tedy predpokladam ze zadna akce stylu lonskeho rocniku se tam konat nebude... (myslim tim ukazky tvorby free vyvojaru a jejich prednasky) _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|