Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VODA

|
Zaslal: 10. prosinec 2008, 17:14:35 Předmět: |
|
|
To Rezna:
Takže mi schvaluješ řešení skrz statické metody? Singleton jsem už zavrhl...
To Yossarian:
Math::cos(d) jsem uvaděl jako příklad pro VC++ z msdn...jinak nevím co jsi tím myslel...asi nejsem na tak velké úrovni, abych tvé vtipy (pokud to byl vtip) pochopil...  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 10. prosinec 2008, 20:30:53 Předmět: |
|
|
Math<typename>::Cos(value) mi přijde dostačující. Pak si ještě udělat nějaké nejčastěji používané konstanty jako Math<typename>::Sqrt2(). _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 10. prosinec 2008, 21:14:27 Předmět: |
|
|
VODA: Tohle můžeš ignorovat, přes ty statický metody je to asi jediný rozumný řešení. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 11. prosinec 2008, 07:08:06 Předmět: |
|
|
Dík, ja jsem si to myslel. Ale přeci jenom mě zajímalo, jestli neexistuje nějaké lepší řešení...je pravda, že se mi to s těma statickýma metodama i líbí... k čemu to vlastně dělat jinak, když třídy obsahují jen metody... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|