Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
uiii
|
Zaslal: 24. prosinec 2008, 22:24:45 Předmět: Tak se pochlubte co ste dostali pod stromecek :) |
|
|
Pokud nepocitam ponozky, spodni pradlo, ... Tak mam radost z novy pohodlny zidle, misto ty na ktery se uz skoro neda sedet  _________________ Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tringi

|
Zaslal: 24. prosinec 2008, 23:13:22 Předmět: |
|
|
USB chladničku k počítači  _________________ WWW | GitHub | TW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 24. prosinec 2008, 23:59:50 Předmět: |
|
|
ponozky (na explicitnu ziadost ), tricko, zubna hygiena, pohodlna zimna bunda... a hlavne DOMACE ZRADLO A CHLAST! konecne!  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx
|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 09:34:45 Předmět: |
|
|
No konečně jsem dostal nějaký pořádný spoďáry, moje vytoužený ponožky se stříbrem (aby se daly nosit non-stop 72 hodin), pořádnou židli a PDA... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 10:10:42 Předmět: |
|
|
A měli jste red-black strom, nebo AVL strom?  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 11:20:58 Předmět: |
|
|
My meli zcela jiste les. Snad binomailni..
A dostal jsem lyzarskou kuklu, ktera vypada fakt huste mafiansky  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 12:04:51 Předmět: |
|
|
Vanoce uz sem mel pred vic jak mesicem, kdy sem si nadelil Wrath of the Lich King - Sberatelska edice. V podstate jediny moment, kdy jsem procitl a uvedomil si realny svet. Pak jsem se opet "pripojil".........
EDIT: No doprdele, muj podpis konecne po roce zase sedi. Hura! Kazdopadne asi uz bych ho mel vymenit? Nebo jeste jednou dokolecka? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 13:48:58 Předmět: |
|
|
nééééé prosím Flashi, vyměň to! _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 18:33:27 Předmět: |
|
|
Litr sprchace, aftershave STR8, roboticky budik (kdyz se rozhodne budit, sjede ze stolu a jezdi po pokoji a pipa dokud ho clovek nechyti), panev s poklici, haluskator, sam sobe jsem si nadelil XBox _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 20:57:08 Předmět: |
|
|
nadeleno vsechno klasicke k tomu extra darecky- PS3-resistance 2 edition, kreslici potreby, supr trupr kozenou bundicku a tadááá mesic a pul dlouhy vylet po statech a kanade v lete 09 s tatikem. Takze super... Po Vanocich si nadelime jeste poradnou televizku k pe es trojce, k tomu gta ctyrku a budu mit na zkouskove vystarano  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 21:30:52 Předmět: |
|
|
Jo tak moje vánoce neměly chybu. Jestli si někdo vzpomíná jak jsem se ptal na radu ohledně výběru ramky na IRC, tak přišla, tak si ji hned du namontovat, po menších peripetiích (sakra, lego je prostě o tolik promyšlenější než počítač) ji nasadím, zavřu komp, zmáčknu čudlík a ono prd. Blikne a zase se vypne. Zkusim znova, otevřu komp, vyndám, a při tý příležitosti si všimnu že se někde stala chyba, protože je sice stejně široká a má drážku ve stejnym místě, takže pasuje, ale má o fous jinak piny. Už v tu chvíli se mi zježily vlasy na hlavě, vrazim tam tu starou, zapojim, zmáčknu power a nic, ani neblikne. Takže zatim nevim kde byla chyba (dva podobný modely motherboardu s jinejma vlastnostma? jsem hw lama a vybíral jsem podle dokumentace motherboardu na ofiko stránkách, myslel jsem že na DDR2 na 533MHz neni co zkazit. Anebo jsem objednal něco jinýho? Nebo mi něco jinýho poslali a já si toho nevšim?), ale nejspíš se z nějakýho důvodu odesral zdroj (na spojení zelenýho kablíku s černým nereaguje), jestli pojede motherboard zatim nemam jak zjistit. No prostě sranda, ještě že tu mám i svoje předchozí PC.
Ale jinak to byly vlastně úspěšný vánoce - repra ke kompu (Logitech Z-10, nejlíp hrající plasťáky co jsem zatim slyšel, i když žádná sláva), flaška Jamesona s placatkou, poukaz na crash a stojan dle výběru, od babičky prachy (hurá, tím se řeší dilema jestli crash nebo chinu, koupím oboje:)), plug n play midi interface do USB (díky Memovi za kabel, ale prostě jsem ho nerozběhal, tímhle se to jistí), hifi ocrhanné špunty do uší, yixingskou konvičku a dva šálky, nerezovou konev na ohřej vody na sporáku a pár knih. (část z toho je teda pravděpodobně k narozeninám)
No, prostě toho bylo tolik, že se něco muselo posrat, cheche:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 25. prosinec 2008, 23:14:22 Předmět: |
|
|
Já měl normální Vánoce. Normální. To znamená, že o tom nepotřebuju psát. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 26. prosinec 2008, 08:52:39 Předmět: |
|
|
"To znamená, že o tom nepotřebuju psát", napsal Ladis.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ladik-BigBoss

|
Zaslal: 26. prosinec 2008, 13:00:27 Předmět: |
|
|
ja dostal ponozky a kosili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 28. prosinec 2008, 23:50:18 Předmět: |
|
|
Inline brusle a nějaký další blbosti. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|