Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MD

|
Zaslal: 10. duben 2009, 15:55:56 Předmět: |
|
|
Ahojky, je na to nejaka vitezna taktika? Prvni kolo uz jsem se naucil, ve druhem a tretim chcipnu celkem casto a ctvrte je moje maximum.
Nejak neumim ty duchy vcas zpozorovat. Treba je slysim ale nevim kde.. (orientace podle zvuku asi nejde, ze?)
Ale celkem se mi to libi, hlavne grafika je suprova, intro je vyborne!  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AngelOf
|
Zaslal: 10. duben 2009, 21:53:45 Předmět: |
|
|
Ahoj,
jeste nejaky sedmy level by mel byt v pohode - nesmis si je nechat moc rozutikat. Pouzivas prave tlacitko? (zrusi naklikanou cestu a vyrazi primo resit akutni situaci). V levelech s lampama pouzivat lampy (ale to je tusim az od pateho levelu) a pak i druhy 'zasobnik' na svicky (asi od sedmeho levelu). Pocitat svicky, planovat lehce dopredu (jaj, to je rada jak noha asi ) - tak aby si nelital stale z jedne strany hrbitova na druhy. Orientace podle zvuku by mela jit, je to rozhozene prava/leva strana podle vzdalenosti od stredu, takze treba na sluchatka je to slyset. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 11. duben 2009, 06:44:34 Předmět: |
|
|
Tak jsem to zase zkusil a zase jsem bidne zhynul uz v 2. levelu. A to mi to celkem slo, ale pak se najednou vyrojili a utekli no. Prijdou mi ze chodi hodne chaoticky (oni asi muzou utyct uplne kdekoli, ze?) Asi mam taky spatny odhad na to kam ty svicky polozit, jak je to 3d tak obcas netrefim ten spravny hrob.
Mozna to chce vetsi trening. Druhe tlacitko nekdy pouzivam. Spis ale doplacim na to ze jdu nekam umistit 2 svicky pak dve na opacny konec, pak doplnit a znova. Kdyz takhle litam ze strany na stranu a jeste je nedokazu vcas zpozorovat, tak to pak dopadne bidne  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AngelOf
|
Zaslal: 11. duben 2009, 18:30:37 Předmět: |
|
|
Jeste jedna vec - vsiml si si ze na ty kostlivce se musi pouzit dve svicky na hrob? Pak by se ti asi 'premnozili', protoze bys je nekilnul nikdy - jinak by to melo byt ve druhem levelu v pohode. A svicky patri na hrob ze ktereho se enemac zrodi (zanechava stopu smerem k tomu hrobu). A to uz bude asi vsechno co me k tematu napada ...
Edman nahral tri levely na ukazku, dal sem to na youtube, treba to necemu pomuze
Night II
Night V
Night VII |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 11. duben 2009, 18:44:21 Předmět: |
|
|
Aj asi zacinam tusit Ja se snazil dostat svicky Pod Ne, takze kdyz uz zacali chodit, tak jsem je daval jinam a ne na hrob puvodu Jdu to testnout!
Tak uz je to dobry, dostal jsem se do 6ky k tem ohnivym svinim ... _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|