| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktory e-mailovy klient pouzivate vacsinou? |
| Outlook |
|
13% |
[ 8 ] |
| Outlook Express/Windows (Live) Mail |
|
8% |
[ 5 ] |
| Thunderbird/SeaMonkey |
|
37% |
[ 22 ] |
| Opera |
|
5% |
[ 3 ] |
| Konzolovy klient (Pine, Alpine, Mutt, ...) |
|
1% |
[ 1 ] |
| Apple Mail |
|
0% |
[ 0 ] |
| HTTP klient (GMAIL, RoundCube, Horde, ...) |
|
29% |
[ 17 ] |
| Nieco uplne ine |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 10. květen 2009, 19:51:52 Předmět: |
|
|
| SUK napsal: |
| jelikoz jsem zastance plain-text mailu, nepouzivam sifrovani ani podpisy tak mi M2 (Opera) vic nez vyhovuje... |
My, kteri potrebujeme i pracovat, si tezko muzeme vymyslet, ceho jsme zastanci Takze samozrejme Outlook/Exchange _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sulthan

|
Zaslal: 11. květen 2009, 08:31:05 Předmět: |
|
|
Roky jsem pouzival Outlook Express pod XP. Po nevyhnutelnem prechodu na Visty s novym notebookem jsem chtel prejit na Windows Mail. Ale ouha... free verze je plna reklam a prevest stara data z outlooku se ukazalo jako docela tezky problem.
Vzdal jsem to a presel na Thunderbird. Ma svoje mouchy, hodne veci bych zmenil, ale dela to, co potrebuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 11. květen 2009, 08:59:35 Předmět: |
|
|
| outlook - ale pokud se m podari rozbehnout Funambol SyncML server tak asi prejdu na Thunderbird |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tringi

|
Zaslal: 11. květen 2009, 15:38:33 Předmět: |
|
|
| sulthan napsal: |
| Roky jsem pouzival Outlook Express pod XP. Po nevyhnutelnem prechodu na Visty s novym notebookem jsem chtel prejit na Windows Mail. Ale ouha... free verze je plna reklam a prevest stara data z outlooku se ukazalo jako docela tezky problem. |
Cože? Asi sis popletl Windows Mail a Windows Live Mail (ponechme stranou tohle idiotské pojmenovávání produktů). Windows Mail je zhruba Outlook Express 7, aplikace, ovládání stejné, vylepšení skoro žádné, žádnou reklamu, mimo spamu, jsem v něm ještě neviděl. _________________ WWW | GitHub | TW |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|