.[ ČeskéHry.cz ].
Cinema 4d - import videa

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
leeter

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2009, 01:14:09    Předmět: Cinema 4d - import videa Odpovědět s citátem

Předně po dlouhé době znovu zdravím komunitu s pomlčkou (Když na rock rádiu slyším reklamu na českéhry.cz, mam sto chutí tu husu trefit firemním telefonem).

Obracím se sem s jednou jedninou otázkou, na kterou nemůžu nalézt odpověď už celkem dlouhou dobu i když se o to s přestávkami snažím velice urputně a horlivě-
Jde nějakým způsobem do cinemy 4d, konkrétně Studio Bundle 8.5 importovat video, rozpohybovat textury(víc textur jdoucích za sebou na jednom objektu) či něco obdobného, nebo rozšířit program o tuto funkci? jestli ano, tak jak?

Nepotřebuji podrobný návod, stačí mě navést.

Pro přiblížení... co bych asi potřeboval- třeba videosekvence v interiéru, modelované prostředí a v televizi uprostřed něj jede nějaký film// video z rodinné dovolené a po hlavě někomu skáče animovaná postavička// například- http://www.youtube.com/watch?v=KJSOsyImbF0 (0:46 - 0:54)

Viděl jsem to kolikrát, ale dosud nenarazil na žádný tutorial, v zahraničí to nenajdu, jelikož anglicky umím jen pár sprostých slov a google (jelikož ani nevím jakou frázi mám zadat) je ze mě vždy na větvi, protože mi vyzvrátí ještě větší výkaly, než jsem do něj vložil. Chtěl bych cinemu opět oprášit, momentálně už tedy pro jiné, než "herní" účely, a bez tohohle to nemá moc cenu. Má tu s tím někdo zkušenosti?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peta

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2009, 18:10:12    Předmět: Odpovědět s citátem

No nejsem v tomhle vůbec zkušenej, ale mě skoro přijde že ten efekt co ty chceš nedělaj přímo v Cinema4D, ale nějakým postprocesingem třeba v Sony Vegas nebo tak něco. Jen můj odhad. Pokud nepotřebuješ nic extra komplikovaného mohlo by ti tohle i stačit Wink
Mem

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2009, 19:15:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Teoreticky možná, ale v praxi klíčovat ve Vegas na nějakou složitěji rotující 3D scénu si moc neumím představit, tam skutečně musí být podpora pro animované textury nebo něco v tom smyslu přímo v té modelovací aplikaci

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2009, 21:09:47    Předmět: Odpovědět s citátem

No já to myslel na něco fakt jednoduchýho, na složitý efekty si to taky nedovedu představit Smile když jsem na to video koukal potřetí, tak mi ale taky přijde, že tam nějaká podpora být musí. I v komentářích se něco takového psalo... bohužel jak na to nevím.
Jack M.A.X.

PříspěvekZaslal: 6. srpen 2009, 07:36:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni na tento tutoriál http://www.maxoncomputer.com/tutorial_detail.asp?tutorialID=52
Když tak hledej fráze jako using movie files as textures, video textures.
leeter

PříspěvekZaslal: 6. srpen 2009, 14:59:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju všem, hlavně Jack M.A.X.ovi. Ono to je celkem primitvní, jak koukámShocked. A funguje to bezvadně. Já sem šťastnej jak blecha. Fakt vám moc děkuju. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Grafika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: