Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Flash

|
Zaslal: 14. listopad 2009, 18:53:44 Předmět: Gelex :: Handjoy |
|
|
Po více jak třech letech jsem se rozhodl zupdatovat jedno své předchozí dílko.
Hra Gelex tak je nově dostupná i pro iPady, nové iPhony (s retina i "natáhlým" retina displejem). Můžete soupeřit s ostatními hráči ve skóre přes GameCenter, případně plnit v té samé službě různorodé Achievementy.
Trochu více informací na mojem blogu: http://pavel-barak.blogspot.cz/2013/03/mrtvoly-by-se-nemely-ozivovat-nebo-jo.html
HD verze pro iPady zde:
https://itunes.apple.com/us/app/gelex-hd/id626900825?l=cs&ls=1&mt=8
Pro iPhony/iPody zde:
https://itunes.apple.com/us/app/gelex/id340786740?l=cs&ls=1&mt=8
Pokud byste chtěli hru vyzkoušet, tak se ozvěte a obratem vám pošlu promo kód pro stažení z iTunes.
Screeny:
Nějaký pomatená blázen napsal: |
Cau vsichni,
Je mi velkou cti prezentovat tu dnes hru Gelex, ktera je prave dokoncena a na zacatku prosince by se mela objevit na iTunes. Kdo jste byli na moji prednasko/prezentaci na GDS, tak to pro vas nebude zadna novinka.
Zakladni princip
------------------
Gelex je mala arkadova hra pro iPhone a iPod Touch, ktera kombinuje fyzikalni prvky s osvedcenym ?match 3? konceptem. Plno lidi v tom take vidi takovy ?fyzikalni tetris?, coz ja osobne si nemyslim, ale tak kdyz to tak nekdo vidi
Jednoduse vam padaji zhora ruzne kosticky tvorene ruznobarevnymi ctverci a vy musite skladat stejne barvy k sobe. Kdyz je spojite, tak zmizi a dostanete body. Cilem je nahrat co nejvic bodu. Po kazdem zniceni nekolika kostek postoupite do dalsiho levelu, ktery je tezsi a tezsi.
Pribeh hry
------------
Prestoze se jedna o relativne malinkou hru, tak obsahuje I velmi kraticky pribeh. Ten ale tvori spis jen takovy background pro PR a ve hre samotne vas s nim nikdo otravovat nebude. Hlavni postavou hry je lehce potrhly fyzik Alex, ktery pri jednom ze svych pokusu omylem vynalezl novou hmotu Gelex. Hlavni znamkou Gelex hmoty (krom toho, ze je takova zelatinova s ocickama a pusou, ktera hrozne mluvi a je vecne otravna) je jeji schopnost neustale se mnozit. A proto Alex vynalezl specialni odparovaci stroj, ve kterem dokaze jednoduse Gelex nicit. Staci pouze spojit tri stejnobarevne Gelex kosticky k sobe. Pomuzete Alexovi s jeho nelehkym ukolem?
Neco z vyvoje
----------------
No to bude kratke Gelex je hra, za kterou jsme se postavili kompletne jako publisher. Vyvoj ma na starosti jedna uchvatna vyvojarka, na jejimz blogu je perfektne popsan kompletni proces vyvoje:
http://grannycoder.blogspot.com/
Co se tyce poznatku ohledne publishingu, tak ty zatim nemuzu sdelovat. Par zajimavych postrehu jsem rikal na GDS. Pokud jste tam nebyli, vase skoda Aspon o duvod vic jet na pristi.
Bude Gelex zadarmo? Je to na vas!
-----------------------------------------
Cena hry bude 2,99$ a aktualne planujeme vydani na 4. prosince. Nicmene datum vydani se muze menit v zavislosti na hladkosti prubehu schvalovaciho procesu Applu.
Nicmene je tu sance, ze hra bude kompletne zadarmo. Staci, kdyz lide budou dostatecne hru zadarmo chtit a napisou nekde na net (kdekoli) ?I want Gelex for free!? Vic informaci najdete v poslednim clanku na vyse uvedenem blogu.
Screenshoty
--------------
Video ze hry
--------------
Video je z bety. Delame na profi traileru
http://www.youtube.com/watch?v=joQSLxfYHxM |
Naposledy upravil Flash dne 8. duben 2013, 10:07:21, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 14. listopad 2009, 21:28:42 Předmět: |
|
|
O této hře jsem slyšel. Myslím, že díky autorce hra už získala nebo možná ještě získá širší povědomí. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 15. listopad 2009, 13:48:27 Předmět: |
|
|
Mne se to taky libi a jsem zvedav kolik hlasu za free Galex nakonec bude Je to zajimave vymysleny, chvilku jsem premyslel jestli to sem na foru mam napsat, ale pak jsem si rekl, ze nebudu ovlivnovat statistiky, kdyz stejne nemam iphone. GL! a pozdravujte pani programatorku  _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 16. listopad 2009, 23:22:34 Předmět: |
|
|
Diky za ohlasy...... tri.... fnuk
frca> njn, ceskej bulvar nema o cem psat. Pritom takova seriozni vec.
ondy> marketingovy tah? Ale kdeze
MD> njn. Ale zatim je to slabota. Asi to lidi zadaco nechteji. Vase skoda. Me to udela za tri dolary vic uzitku
Jinak I want Gelex for free muze psat kdo chce a kde chce. Tady prave jde o to to ovlivnovat. Chci nasrat Handjoy at z toho nic nemaji, tak o to vic budu psat Nas stejne nenastvete. O to se dukladne staraji jini a mnohem krutejsim zpusobem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 17. listopad 2009, 22:19:13 Předmět: |
|
|
Víc se dá nasrat ignorací . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 18. listopad 2009, 10:25:11 Předmět: |
|
|
podle me by se to melo naferovku prodavat, protoze to, jakou si to celosvetove udelalo reklamu tou povedenou babickou.... to by byla sakra skoda promarnit a babka aspon bude mit na psenici pro slepice a brambory pro prasatko a podobne.... _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 24. listopad 2009, 21:48:18 Předmět: |
|
|
Prave mi prisel mail z Applu, ze je Gelex "ready for sale". Takovejhle mail cloveka vzdycky potesi. Schvalovaci proces tedy trval vseho vsudy 9 dnu. Bez jedineho problemu. Proste luxus
Datum vydani nicmene asi nechavame na 4. prosince. Jeste teda zvazujem to vydat uz tento patek. Ale nevim. Asi spis az ten pristi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. listopad 2009, 22:01:11 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
Schvalovaci proces tedy trval vseho vsudy 9 dnu. Bez jedineho problemu. Proste luxus  |
Tak to je trapas, jak si kazdy stezuje jak je ten proces komplikovany, zlouhavy a kdesi cosi, a oni jim to schvali za tyden ... (Mne prisel pred hodkou mail, ze je schvalene moje CD (asi bude i na iTunes, tak pak musim rict nekomu postizenemu applem, at mi to omrkne ), a to tam viselo ve fronte 2 mesice! (asi kazdy kdo ma do pr*ele diru a hudebni instrument neco nahrava) a jeste jsem musel audio tracky a cover poslat na CD fyzicky postou do NY, OMG) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 24. listopad 2009, 22:24:30 Předmět: |
|
|
Flash> gratulace, uz se tesim. Kolik make "I want Gelex for free"?
Mem> jak je to s tema s dirou do pr*ele nevim, ale nedavno jsem zahledl nejaka cisla jako 10k aplikaci ke schvaleni tydne. Nechapu, jak to stihaji testovat... i kdyz mozna nestihaji, proste to nechaji tyden - mesic ulezet a pak to nahodne schvali/neschvali  _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 24. listopad 2009, 22:53:41 Předmět: |
|
|
OndraSej> google vyhazuje cca 1200 resultu. Ale je to dost nahovno udaj, protoze 90 procent tvori jeden web. Kde to proste dali do nadpisu clanku a vzhledem k tomu jak maji ten web vselijako prolinkovany, tak to google zaznamenava v kazdem jejich clanku, postu, kdekoli....
Pokud clovek da vyhledavat bez opakovani, tak je to jen kolem triceti. Ale to je zas druhej extrem. Protoze v tehle 30 vysledcich je twitter zahrnut jednou nebo dvakrat. Nicmene na twitteru o tom tweetovalo podstatne vic lidi. To same s youtube a nekterymi fory.
Kazdopadne my berem to nejvyssi cislo. Hru zadaco dat chceme Kazdopadne doufam, ze se to jeste vic nakopne. Zatim je to slabota. Uvidime jak moc pomuze rozesilani promo kodu, ktery jsme tedka diky schvaleni uz dostali k dispozici. Coz je super a redaktori to tak muzou dostat jeste pred releasem.
Co se tyce Applu a jejich schvalovani, tak verim tomu, ze aplikaci projedou nejakou diagnostickou aplikackou a to je cele. A mozna ani to ne. A par chudaku si vyberou a ty proklepnou. Jak nas minule buzerovali s tim odesilanim highscore. A pak na GDS slysim od tech tech kluku co tam meli prednasku, ze jejich aplikace uplne na pohodu odesila k nim na server udaje o spusteni aplikace a kym, kompletne bez vedomi uzivatele. A schvalenim to v klidu vzdy proslo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 30. listopad 2009, 18:34:04 Předmět: |
|
|
Nove videjko z hrani hry. Kraticke: http://www.youtube.com/watch?v=RkTSjXZBdyg
Velky dik za vznik patri samozrejme Memovi. Bez nej by to nevzniklo.
Stay tuned, jeste bude trailer. Casem.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 30. listopad 2009, 20:19:59 Předmět: |
|
|
no tak to je super!!! podla obrazkov ma to moc nezaujalo ale podla toho videa to vypada veeeelmi zabavne.....  _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 4. prosinec 2009, 18:20:40 Předmět: |
|
|
Hra od dneska dostupna celosvetove skrz iTunes. Kompletne zadarmo po cely vikend!
A aby toho nebylo malo, tak pridavame jeste navic soutez o financni iTunes kupony a 5 nasich her Jumboo. Vic opet na blogu> www.grannycoder.com
A samozrejme slibeny trailer, ktery jsme nahodili dnes zaroven s vydanim> http://www.youtube.com/watch?v=yds-x9NAtmU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|