.[ ČeskéHry.cz ].
Sport na VS. Ano nebo ne?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 7. září 2007, 19:46:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak. Španělé, Francouzi, Italové - tam to můžu potvrdit. Přičemž předpokládám, že na východ od nás to taky nebude žádná sláva.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mrazik

PříspěvekZaslal: 7. září 2007, 19:47:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Chjoodge napsal:
Tak tak. Španělé, Francouzi, Italové - tam to můžu potvrdit. Přičemž předpokládám, že na východ od nás to taky nebude žádná sláva.

Byl jsem ve Španělsku i v Itálii a neměl jsem s angličtinou problém. A u Francouzů je to o tom, že před turistama dělají blbé a předstírají, že nerozumí.

Edit: Samozřejmě je to určitě o tom, kde se pohybuješ, jestli mezi běžnými obyvateli, kteří s cizinci nepřijdou do styku tak často, nebo v místech turisticky frekventovaných... Ale tvrdím, že se i v těchto zemích anglicky domluvím.
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 7. září 2007, 20:01:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn, statistika Smile Prostě na koho narazíš. Nicméně Francií jsem cestoval křížem krážem měsíc, Španělskem a Portugalskem tři týdny a velkou většinu času jsem s angličtinou nepochodil, snad kromě toho Portugalska. A to se bavíme o velkých městech; na vesnicích už to bylo ztracené úplně Smile

Nicméně když se vrátíme k tomu, co říkal Hunter, tak je pravda, že necestující programátor může okolo programování klidně vydržet jenom s angličtinou.
Vozka

PříspěvekZaslal: 7. září 2007, 20:35:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď v létě jsem byl v Paříži a a bohužel je to tak. 90% lidí pod třicet umí angicky, což ale v jejich případě znamená, že na ně promluvíš anglicky, oni ti porozumí a odpoví francouzsky. A to je prosim civilizovaná metropole, stalo se mi to i McHovnalds a dokonce (!!!) i u odbavování zavazadel na letišti, což je fakt mezinárodní ostuda. (ta ženská kromě tohohle nevěděla co to je "czech", netušila co to je občanka a zda na to můžem vycestovat, resp. vrátit se, netušila co jsou to letenky vytištěný z netu a ptala se "kde máme ten formulář" (francouzsky)... prostě humus)

Na francouze ale funguje jedna věc - když odpoví francouzsky, začít na ně mluvit plynně česky, nejlépe s klidným výrazem, v rozvitých větách a s gestikulací. Ve většině případů to vážně zabírá a francouzi se rádi vrací k angličtině Smile .
frca

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 09:46:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud umíte velmi špatně francouzsky, taky vám raději odpoví anglicky Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 10:06:07    Předmět: Odpovědět s citátem

že nežere, že papá, že nesere, že kaká
žere man(d)lé a lópe si jé
swarm

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 10:30:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
swarm napsal:
Gixian: zrovna tobě jakýkoli pohyb rozhodně neuškodí Wink

Hezká ukázka demagogie, ale zkus se spíš držet tématu, kterým je svoboda rozhodování vs. vnucování něčeho na VŠ Wink
To neni žádná demagogie.... jen krutá pravda - ty to víš a tím, že se to snažíš zamluvit jsi vlastně demagogem ty Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
TenKteryVmladiVidelZirafu

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 11:43:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
swarm napsal:
Gixian: zrovna tobě jakýkoli pohyb rozhodně neuškodí ;-)

Hezká ukázka demagogie, ale zkus se spíš držet tématu, kterým je svoboda rozhodování vs. vnucování něčeho na VŠ ;-)

Tak Gixian tu prirovnava lidi, kteri jsou pro telak na VS k nabozenskym fanatikum, pokousel se telocvik na VS prirovnat dokonce k nacisticke ideologii a rasove diskriminaci a za demagoga se v tomhle vlakne oznaci Swarm, kery rekne, ze Gixian se malo hybe. :)
Houp

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 14:26:16    Předmět: Odpovědět s citátem

K angličtině - v Rumunsku taky nic moc, ale je pravda, že lidi pod 20 pro turisty mají použitelnou aj(jeden nezvládal, ale to bylo dáno tím, že byl ještě ožralý po svatbě v roztrhaném kvádru a s nemalým monoklem)

K těláku - myslím též, že by měl být dobrovolný už od začátku, rozhodně neříkám zrušit, ale ať když někdo nechce mít místo těláku něco jiného na kredity, tak proč ne?

Tohle už nebude moc k tématu, ale podle popisu Tutcheka to nevypadá tak nesnesitelně. Ačkoliv tělák moc na gymplu nemusím a klidně bych se bez něj obešel, tak snad nebude na VŠ problém. (pochopil jsem dobře, že stačí mít docházku, není nutné splnit nějaké limity?)

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 14:44:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem na FI dvakrát chodil do posilovny a mohl jsem si cvičit jak jsem chtěl. A některý holky se tam v podstatě flákaly.
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 14:47:38    Předmět: Odpovědět s citátem

Houp napsal:
(pochopil jsem dobře, že stačí mít docházku, není nutné splnit nějaké limity?)

Na MFF stačí docházka, teda aspoň na fotbale, ale očekávám, že je to tak všude.
pcmaster

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 14:53:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak vsade. Ja som mal 4 semestre plavanie s dochadzkou priemerne 7 z 13 a vzdy som to dostal Smile Mal som to 3 minuty z intraku a vzdy som meskal aspon 10 minut a zdrhal aspon 15 minut skor Smile
Posilka funguje vraj podobne, kto chce, moze sa fakt flakat a len si to tam "vytrpiet" (zbytocne zabity cas). Proste je to zbytocne povinne. Skola tym nedosiahne to, co by tu mnohi velmi chceli Razz
Houp

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 15:09:48    Předmět: Odpovědět s citátem

OT: výběr sportů na felu je zajímavější než na matfyzu(lukostřelba, lezení po stěně..), aby mi to ještě nezměnilo výběr školy (:

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 15:21:29    Předmět: Odpovědět s citátem

To by som sa ti aj divil. Teda nie z dovodu, ze FEL je horsi, ale z dovodu, ze je to fakt nepodstatne Smile Hlavne aby to uz zrusili Very Happy
Gixian

PříspěvekZaslal: 9. září 2007, 22:12:05    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně žeru jak nějací lidi co mě viděli jednou v životě (jestli vůbec) vědí co je pro mě nejlepší. Dík moc za radu. Embarassed Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

Přejdi na: