Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Co sa to deje v Palestine? |
Izrael pacha genocidu na Palestincanoch. |
|
4% |
[ 2 ] |
Palestincania bezdovodne vrazdia Izraelcanov. |
|
10% |
[ 5 ] |
Vsetci sa vrazdia navzajom, lebo su to kokoti. |
|
60% |
[ 28 ] |
Za vsetko moze Amerika / niekto iny. |
|
4% |
[ 2 ] |
Nemam nazor / neserie ma to / wtf. |
|
19% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 46 |
|
Autor |
Zpráva |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 1. leden 2010, 17:58:04 Předmět: |
|
|
Pan "Jsem pro radar" se ozval.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:03:15 Předmět: |
|
|
Ja som si myslel, ze to bolo zjavne uz od zaciatku
Btw, som proti radaru. Pepsi. Slipy. Jadrove elektrarne. Zeny. A tak. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mytom
|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:12:36 Předmět: |
|
|
Starý podpis. Ale jsem rád, že jsem pobavil, i když zrovna vás dva.
Pro tebe to možná zjevné je, já pamatuju doby, kdy se i v popelnici diskutovalo.
Eosie: A? Vadí ti lidé s vlastním názorem, nebo máš jen potřebu na sebe upozorňovat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:18:40 Předmět: |
|
|
Ale ty ludi s vlastnym nazorom (mna ) obvinujes, ze ich nazor je vlastne napicu, pretoze od teba odlisne interpretuju skutocnosti
Ja sa o Cesku bavit nechcem, nepoznam jeho historiu nijako dobre, rovnako ako predpokladam (a nebudem sa ospravedlnovat, ak nespravne), ze ty nepoznas kopec dalsich veci Ked ja analogie vidim a ty nie, nemozem za to.
Okrem toho, vazne NA INTERNETE nikdy nediskutujem. Nalepim obrazok este raz?  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est.
Naposledy upravil pcmaster dne 1. leden 2010, 18:27:15, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:25:10 Předmět: |
|
|
Mytom napsal: |
Eosie: A? Vadí ti lidé s vlastním názorem, nebo máš jen potřebu na sebe upozorňovat? |
Já si obvykle vystačím s tím druhým. Stačí se podívat na tvůj podpis a tvůj názor je mi víš kde... Nějaký amero-kecy do Palestiny mír a svobodu nepřinesou a nazi-kecy už vůbec ne. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mytom
|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:39:17 Předmět: |
|
|
pcmaster: Editovat jsi to nemusel. Předtím to bylo lepší. Navíc spojuješ názor s historickou nekorektností. Proto tvoji analogii nepochopím, protože neexistuje.
Eosie: Zatímco přeneseně ty a tvoje komoušský kecy mír Palestině přinesou? Vidíš co píšeš? Vylejváš si svoje antiami depky i na lidi, který neznáš a hodnotíš je podle jednoho podpisu. Kdyby ti byl můj názor, víš kde, tak bys na něj nereagoval.
Vidím, že se spíš jen nudíte a na tohle já nemám čas. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:42:32 Předmět: |
|
|
A aj tak nebudes mat posledne slovo!
(som zvedavy, kto teraz nema cas, ha!)
A aby si vedel, tak editujem kazdy jeden post. Mozes si ma podla toho zapamatat a nenavidiet a posmievat sa mi!
Obcas editujem aj dva krat. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 1. leden 2010, 18:57:58 Předmět: |
|
|
Eosie: Zatímco přeneseně ty a tvoje komoušský kecy mír Palestině přinesou? Vidíš co píšeš? Vylejváš si svoje antiami depky i na lidi, který neznáš a hodnotíš je podle jednoho podpisu. Kdyby ti byl můj názor, víš kde, tak bys na něj nereagoval.
Vidím, že se spíš jen nudíte a na tohle já nemám čas. |
Odkud jsi vytáhl komunisty? Opravdu už nevíš, kam skočit, že? Nemyslím si, že jsem ten, kdo tu má depky.
Já se tady rozhodně nenudím.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 2. leden 2010, 01:35:46 Předmět: |
|
|
Standardní chování: Máš jiný názor než já? Tak to jsi určitě komunista/dosaď . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mytom
|
Zaslal: 2. leden 2010, 12:06:00 Předmět: |
|
|
Dobrá, tak naposled.
Rozumíte slovu "přeneseně"??? Já jen parodoval Eosie (neznám, radši neskloňuji). Proto jsem pak napsal "Vidíš co píšeš?" aby si uvědomil, jak typické škatulkování použil. Z pouhého "Jsem pro radar" vyvodil proamerické a pronacistické názory.
Eosie: Nauč se tedy Česky a pochopíš proč tam jsou ti komunisté.
Ladis: Takže doufám, že teď chápeš, že tvoje "standardní chování" patří na Eosie a ne na mě, já hned neútočil ani neškatulkoval kvůli jinému názoru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

|
Zaslal: 2. leden 2010, 14:27:33 Předmět: |
|
|
Proamerické jo, ale pronacistiskými jsem nemyslel tebe, ovšem nevadí mi, že jsi to vztáhl na sebe.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 2. leden 2010, 15:11:41 Předmět: |
|
|
Čím debilnější téma, tím víc odpovědí. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 2. leden 2010, 15:38:24 Předmět: |
|
|
Eosie: Nauč se tedy Česky a pochopíš proč tam jsou ti komunisté. |
Zřejmě jsi chtěl napsat spíše toto (a tedy začít nejprve u sebe)?
Nauč se tedy česky a pochopíš, proč tam jsou ti komunisté _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|