.[ ČeskéHry.cz ].
Tak som sa odhential konecne odjebal :-)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jelzin

PříspěvekZaslal: 20. červenec 2010, 22:15:10    Předmět: Odpovědět s citátem

delal jsem na baru v UK, mohl jsem se rozkrajet a dysko jsem nevidel za dva mesice zadny Smile

Jinak ta vyplazenost z toho jak je to v zahranici cool je precijen dana nekolika vecma:
a) jazykova bariera, clovek prece jen nejake nuance nepodchyti
b) euforie z odjebani udela svy
c) vyskyt v kvalifikovanem prostredi je neobjektivni prostredi pro hodnoceni vztahu mezi lidma Smile / to byste videli jak me ojebal' UK negr pri nakupu jedne nepovolene latky Smile
d) je fakt ze obecne se min remca, kazdy je prece sveho stesti strujcem a kdo neni happy tak je to vlastne davani najevo neschopnosti

jinak valejici se fetaci v centru normal, anglicanka snazici se kohosi prejet na parkovisti autem nadavajice "fucker, son of a bitch.....", v hospode 100 metru od baraku nekdo nekoho zastrelil, prochazka negerskou ctvrti kterou jsem rad ze jsem prezil ..... Wink

na druhe strane se ale na prechodu blondynka se da nezavazne do reci s muslimkou na tema jake maji pekne deti, usmevy na ulici jsou castejsi..

kazda zeme ma svy a zdraham se bejt ten co rika ze taj je to totalne nahovno a vsude jinde super. Kdo nedokaze videt u nas to lepsi, rozhodne nenapomohl k lepsi atmosfere od te co tu je.....

kazdopadne goodluck v us, urco planuju nejake docasne "odjebani" na zkusenou taky (nikoliv jako barman uz)

M.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Hunter

PříspěvekZaslal: 20. červenec 2010, 22:45:00    Předmět: Odpovědět s citátem

No, má čerstvá půlroční zkušenost s Holanďany říká, že jsou to takoví milí a přátelští lidé, ale u práce vůbec, ale vůbec nepřemýšlí (možná to dělají ty lehké drogy).

Přeci jen když s někým pracujete a on vám přinese nakonstruovanou sestavu, která se skládá trubice, do které se zasouvá vnitřní díl a ten vnitřní díl je mnohem větší a má výstupky, pročež to nikdy nemůže jít sestavit (na což by přišel i německý ovčák po lobotomii mozku) a vy to několikrát trpělivě vysvětlujete, kreslíte obrázky, ukazujete videa, a pak znovu, a pak zase někomu jinému a oni stále koukají, přikyvují a za pět minut se zeptají, proč to tak vlastně teda nemůže být, tak začnete přemýšlet o tom, PROČ JSOU KURVA TAK TUPÍ.

A pak už vás unavuje to opakovat, tak je necháte, ať si to rozjebou podle libosti, oni si to hezký vymodelují v CADu, vytvoří formu, odlijou a pak s velkou slávou zjistí co?
No že jim to nejde setavit, protože ta vnitřní součástka je mnohem větší, než otvor, kterým má projít.
Ne, to už jsem neměl ani sílu jim připomínat, že jsem jim to říkal Smile

Jsem se skoro rozohnil jako onoho dne Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fila

PříspěvekZaslal: 20. červenec 2010, 23:33:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu, proc tu porad opakujete to s tema kolektivama -- kdyz clovek dela v nejakem oboru vyzadujicim vyssi dusevni schopnosti, je v obdobne "vysokem" kolektivu jak v CR/SR, tak v zahranici. Takze rikat, ze ma dobre zkusenosti napr. z US, protoze je mezi akademiky nebo programatory je nesmysl, doma asi tezko dela dlazdice a je take mezi akademiky nebo programatory.

Navic co vetsinu lidi asi stve neni jejich pracovni kolektiv, ktery se da v nejhorsim vymenit, ale "obycejni lide", ze kterymi je chte-nechte v kontaktu a kteri tvori neco jako "naladu v zemi".

Taky verim, ze udela hodne velke rozdily ve zkusenostech velikost mest -- velke mesta jsou nebezpecne stoky v jakekoliv zemi, my mame vyhodu, ze tech velkych mest moc nemame.
Jelzin

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 08:15:11    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre, jenze v cechach ctes noviny, sere te korupce, imbecilni politikove (ikdyz momentalne si zatim nestezuju)), kdyz podnikas sere te system rozdelovani (resp. pridelovani) statnich zakazek atd... mezi "obycejnejma lidma" taky travis vic casu

po odjebani asi moc tamni noviny nectes a pokud jo tak ne dostatecne dlouho, proto te takovy veci (jeste) nemuzou srat Smile.

takze ano, mezi akademikama tady a tam asi nemusi bejt rozdil, ale zatimco tam zatim znas jen ty akademiky, tady uz je "vyhoda" toho ze "znas vsechny".

Kdyz chces jist rybu, pocitej s kostma Wink Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Fila

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 12:16:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva, tak ja to napisu jeste jednou Smile.

Opravdu se bavim o obycejnych lidech -- tak, jak se chovaji v obchode, hospode, pri rizeni na silnici apod. To je videt i po dni stravenem jinde (samozrejme pro statisticky reprezentativni vzorek to chce tech dni vic). A nebavim se o politicke situaci, nespokojenosti se systemem apod., ale o celkove spolecenske nalade a ochote a chovani lidi -- proste o tom, ze ne pusti na silnici, nenechaji vozik uprostred ulicky kdyz neco vybiraji v obchode, pracovnici sluzeb se k tobe opravdu chovaji jako k zakaznikovi a snazi se ti maximalne vyhovet, kdyz slysis cizi rozhovor, tak je na pozitivni tema a neni to zapskle kafrani a podobne. Toto cteni novin v CR ani pojebanost statniho aparatu neovlivni.
Mem

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 13:02:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Fila: +1

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 13:05:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem: píše se Fila+=1; nebo Fila++; ...
:-)

Je pravda, že se v americe vůbec nechodí pěšky?
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
igor

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 13:33:05    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jak kde, já jsem teda nestál a nepočítal chodce, ale s tím chozením to může být problém prostě proto, protože tam (alespoň v Kalifornii a okolních "vidláckých" státech) je všechno obrovské (od ledniček až po krajinu) a daleko. Zní to strašně blbě, ale je to prostě tak, já jsem si připadal jak mravenec.
Dalším zajímavým důsledkem je, že je docela problém narazit na auto, ve kterém by seděl někdo kromě řidiče (carpooly občas docela fungují).

EDIT: smazáno podezření na trolování, špatně jsem přečetl dotaz

Naposledy upravil igor dne 21. červenec 2010, 15:09:46, celkově upraveno 1 krát
OndraSej

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 13:36:16    Předmět: Odpovědět s citátem

semo> co jsem slyšel, tak jak kde. V New Yorku prý průměrný obyvatel nachodí (pěšky!) 7km za den. To si ani moc neumím představit.

Jinak co mám zkušenosti z Floridy (Miami, St Pete's), tak tam se pěšky moc nechodí. Všechno tam je hrozně roztahané, takže by pěšky by došli tak maximálně k sousedovi.
Na druhou stranu ve volných chvílích jsem potkával celkem dost lidí co si chodili zaběhat podél pláže. Takže těžko říct.

Edit: stylistika

Naposledy upravil OndraSej dne 21. červenec 2010, 14:52:57, celkově upraveno 1 krát
Jelzin

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 14:38:15    Předmět: Odpovědět s citátem

kurva jediny co tvrdim na zaklade svych zkusenosti je, ze obcas maj lidi po odjebani ponekud vic ruzovy bryle, netvrdim ze to tam neni fajn Rolling Eyes
]semo[

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 14:46:51    Předmět: Odpovědět s citátem

igor: co je to trolovací dotaz? Skutečně mě to zajímalo, bavíme (bavíte) se tu o tom, jestli je to v americe fajn, nebo neni. Pohyb je pro mě důležitá součást života (víc než servírky), proto to bylo myslím k tématu.
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Mem

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 15:29:35    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:
Mem: píše se Fila+=1; nebo Fila++; ...
Smile

Opravuji se na Inc(Fila) Wink

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 16:17:33    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[: Promiň, splynula mi ta vtipová část s dotazovou částí příspěvku do jednoho odsmajlovaného bloku.

K tomu pohybu: pokud se tam ale chceš jít jen tak proběhnout, tak neriskuj neobléknout si jasně identifikovatelný jogging outfit a nevzít si ipod, jinak riskuješ menší policejní výslech.
Ok, to jsem pekelně přestřelil, ale chtěl jsem ukázat, co mi osobně trochu vadí. Opravdu tam občas panují podobné nálady a i když já jsem se s tím osobně nesetkal (jedině u opravdu absurdní letištní kontroly, ale to je jiný příběh), tak bratr něco podobného zažil už hodněkrát - nabonzování, že si jen tak chodí v přírodě s foťákem a následný malý policejní výslech na místě (výslechy mimo civilizaci obecně nejčastěji) kdy byl chvilku potenciálním teroristou nebo čím, příkaz k opravě osvětlení před domem, které přestalo fungovat snad ani ne před 24 hodinami apod.
Jinak samozřejmě nic z těch hospodských vyprávění neplatí, ale k tomu, aby to člověk zjistil, nepotřebuje zajet do USA, člověk potřebuje nebýt omezený blbec. Pravdivé jsou snad jen skutečně majestátní chodící hroudy tuku, ale vyskytují se jenom v supermarketech a na okolních parkovištích.
Fila

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 22:31:05    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:
Je pravda, že se v americe vůbec nechodí pěšky?

Chuze tam neslouzi jako nastroj nutne prepravy z bodu A do bodu B. A to IMHO z toho duvodu, ze mesta (alespon ty mensi -- tim myslim pod 1 000 000 obyvatel) v US jsou naprosto diametralne odlisne od tech nasich. Neni tam prakticky zadne historicke centrum nacpane obchody a restauracemi, jen par mrakodrapu s kancelarema. No a hned za mrakodrapama zacina bydleni -- a to rodinne domky s obrovskyma zahradkama. Muzes si teda snadno predstavit, ze bezny obyvatel bydli naprosto neskutecne daleko od centra, kde jeste k tomu stejne nic neni. Veskere nakupovani se soustredi v nakupnich zonach, ktere jsou ale pochopitelne dik velmi ridkemu rozlozeni lidi (dik tem domum se zahradama) taky priserne daleko, takze musis jezdit. MHD prakticky neexistuje -- jednak je tam dobre dimenzovana silnicni sit a stejne ma kazdy auto, ale hlavne zase by se tu narazilo na ten problem s ridkym osidlenim, takze by byla sit MHD budto ridka, nebo nevytizena.

Jinak je tam ale videt celkem dost lidi co si jdou zabehat, chodi do prirody a tak. Treba kdyz jsem chodil po narodnich parcich, docela me prekvapilo, jak rychle tam ti lidi chodili (jinak zpravidla chodim o hodne rychleji nez ostatni, takze musim ruzne klickovat).

Naposledy upravil Fila dne 21. červenec 2010, 22:32:15, celkově upraveno 1 krát
Fila

PříspěvekZaslal: 21. červenec 2010, 22:31:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelzin napsal:
kurva jediny co tvrdim na zaklade svych zkusenosti je, ze obcas maj lidi po odjebani ponekud vic ruzovy bryle, netvrdim ze to tam neni fajn Rolling Eyes

To ti nikdo nebere, ale predtim jsi reagoval v dost odlisnem kontextu, nez jak to tu bylo probirano.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další
Strana 3 z 12

Přejdi na: