Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
swarm

|
Zaslal: 17. září 2007, 09:12:28 Předmět: |
|
|
Augi napsal: |
RedLeader napsal: |
Když už jste takový prasata, s radostí vám do čaje vymačkám molitanový suspenzor po 2 hodinovém tréninku. |
Rexistensovy a swarmovy úchylky se ale zjevně ubírají jiným směrem než ta tvoje  |
Tak tak. Mám pocit, že si RedLeader bude muset svůj šálek čaje zas dopít sám  _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 17. září 2007, 15:12:25 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Augi napsal: |
RedLeader napsal: |
Když už jste takový prasata, s radostí vám do čaje vymačkám molitanový suspenzor po 2 hodinovém tréninku. |
Rexistensovy a swarmovy úchylky se ale zjevně ubírají jiným směrem než ta tvoje  |
Tak tak. Mám pocit, že si RedLeader bude muset svůj šálek čaje zas dopít sám  |
Ach jo, a já myslel, že si možná budete chtít pochutnat taky dobrá, ještě zbývá mokrá helma (vhodná na tvorbu trvalé) a kolenní chrániče, což se vyrovná i suspíku. Máte-li někdo zájem o čerstvé zboží, je možné mě dnes zastihnout v Brně na Lesné na Hatricku kolem 19:00, to budu tak nějak končit trénink. _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 17. září 2007, 19:24:57 Předmět: |
|
|
RedLeader: Ja bych mel mozna zajem o sedatko z rotopedu z damske posilovny Jestli teda mas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 17. září 2007, 20:12:09 Předmět: |
|
|
posila napsal: |
RedLeader: Ja bych mel mozna zajem o sedatko z rotopedu z damske posilovny Jestli teda mas  |
tak tendle oneliner si nemuzu odpustit:
fuj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
w8w
|
Zaslal: 17. září 2007, 21:32:43 Předmět: |
|
|
prehovaram k topicu fora asi to bude tym ze to tak ustanovuje vlada, ze je to stale povinne aj na vysokej skole, aspon prve dva roky tusim. my sme to mali tiez, az na jednu malu vynimku, ze billiard sa tiez povazuje za sport, a nase skvele trenerky zdarma vybavili v jednom klube v piatok v rannych hodinach 3 volne stoly, kedze vtedy klub nema ziadnych zakaznikov
bol to moj prvy skolsky predmet na ktorom som si mohol dat pivo a zapalit cigaretu a volal sa telesna vychova lol  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 18. září 2007, 03:03:25 Předmět: |
|
|
Tak toto asi funguje ibá v SK, nebot v CR nic take povinne nie je...
Ale zavidim, zavidim.. i kdyz me srdce ted tihne vic k pohybu, hlava vola : zvolni, zvolni. A hlava ti zavidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 18. září 2007, 09:04:50 Předmět: |
|
|
w8w: Jo, to nezni spatne. Ten bowling jak tu psali (tusim) prazaci ze maji, ten znel teda lip, to bych si dal libit hned, ale kdyz by nebylo zbyti, tak i ten billiard bych zkousnul.  _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|