| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 22. říjen 2010, 14:48:18 Předmět: |
|
|
Mně už pár dní nefunguje klikání u všech videí.. ale přisuzoval jsem to přechodu na win7  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eX1

|
Zaslal: 22. říjen 2010, 16:17:17 Předmět: |
|
|
jo něco takového sem viděl i na trailery.. ted nevím u jaké to bylo hry, ale myslím že to byla buď ArmA 2 nebo Operation Flashpoint 2. _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marty
|
Zaslal: 22. říjen 2010, 16:47:15 Předmět: |
|
|
| Ta klikatelnost se totiz da vypnout, takovou tou bublinou vedle kvality videa, musi bejt cervena a ne sediva. Da se to nastavit, aby to bylo u vsech videi zapnuty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 22. říjen 2010, 17:53:50 Předmět: |
|
|
| Marty napsal: |
| Ta klikatelnost se totiz da vypnout, takovou tou bublinou vedle kvality videa, musi bejt cervena a ne sediva. Da se to nastavit, aby to bylo u vsech videi zapnuty. |
To bubliny vypíná a zapíná, já je mám zapnuté (zobrazují se), ale klik nic nedělá. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 24. říjen 2010, 20:09:57 Předmět: |
|
|
Imho je "interaktivita" filmu naprostá nesmyslnost.
To první z TF2 je interaktivně totální hovadina a bez interaktivity by to byla také totální hovadina.
Naopak třeba to zombie video je docela dobrý, ale stejně dobrý by bylo i neinteraktivní (popravě mě požadavek na nějakou volbu docela otravuje od plynulého koukání).
Neznám (a dokonce velmi silně pochybuju, že existuje) nějaký příklad filmu, u které bych mohl říct "ano, klasickou technikou by to nestálo za nic, ale díky interaktivitě z toho vznikla naprosto nová (nebo lepší, zajímavější, ...) forma zábavy." Ve skutečnosti mám spíš pocit, že "interaktivitou" tvůrci téměř vždy pouze zakrývají svoji naprostou neschopnost vytvořit aspoň trochu koukatelný "normální" film a z toho důvodu jde o prakticky mrtvou platformu nezávisle na tom, jaké technické řešení realizace použije. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|