| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sulthan

|
Zaslal: 15. listopad 2010, 14:03:31 Předmět: |
|
|
Nejde jen o framework, jde i o styl programovani, jine design patterns. Kolikrat jsem videl jak se C programatori v Jave shaneli po makrech, ktere kvuli necemu nutne potrebovali nebo pouzivaly generika jako sablony...
A nikdo nemluvi o tom, znat cely framework, ale vyznat se v java.util, java.io, java.lang, bez toho se neobejdes Stejne jako v C++ musis znat STL, jinak nejsi poradny programator. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 15. listopad 2010, 14:25:47 Předmět: |
|
|
Jenže pořádnej programátor stojí firmu víc peněz (nebo je blbej, že dělá za málo), díky čemuž se uživíme i my obyčejní programátoři . _________________ Award-winning game developer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
igor

|
Zaslal: 15. listopad 2010, 14:34:12 Předmět: |
|
|
S tím STL to řekni např. programátorům herních enginů pro konzole nebo všelijakých hardware-friendly knihoven (ok, čistě formálně oni to STL asi znají) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 15. listopad 2010, 16:06:55 Předmět: |
|
|
VladR> to nebyla ironie, to jsem si jenom vzpomnel, jak jsem pred 10 lety slychal o tom, jak dneska je vsechno na internetu, a ze za nasich mladych let jsme si vsechno museli vymyslet sami a ne si stahnout nejaky tutorial a mit hned hotovo. _________________ http://trionteam.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 15. listopad 2010, 16:38:00 Předmět: |
|
|
| sulthan napsal: |
VladR: take se snad nemusis povysovat nad javisty Ja jsem javista a nic takoveho si nemyslim - pravda, weby jsem nikdy nedelal, tak to pro me nemuze byt len dalsi webservice framework.
Ono to plati i naopak - lide, co perfektne umi C++, tak si take mysli, ze se Javu nauci za dva tydny. |
Ja si rozhodne nemyslim, a ani som to nikdy netvrdil, ze Javu zvladnem za 2 tyzdne ! Ten Framework je obrovsky a mam pred nim respekt !
Uz tusim rezna to tu nedavno pisal, a plne s nim suhlasim, ze na biznis pouzitie je Java na nezaplatenie, pretoze je podstatne produktivnejsia ako C++. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|