Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 16. listopad 2010, 17:13:30 Předmět: |
|
|
Ondrasej - v DosBOX mi Pascal jel sice ve fullscreenu, ale byl to ten fullscreen, jakoze male okno uprostred obrazovky a kolem cerno. Nebyl to klasicky, fullscreen dos-like textovy rezim :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 16. listopad 2010, 22:26:22 Předmět: |
|
|
Se dá nastavit. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Al
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 00:47:59 Předmět: |
|
|
Opravdu se to tam dá nastavit i v tom Windows 7, které textový režim nepodporuje? _________________ Děcka, mám doktorát z informatiky a aplikované matematiky, tak se se mnou laskavě nehádejte.
(Každej tu má nějakej zaručeně tvrďáckej podpis, tak já teď taky. ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 03:28:50 Předmět: |
|
|
Mluvím o DOSBoxu, ten totiž kreslí textový režim v grafice a je tam spousta nastavení, jak DOSBox výsledný obrázek zobrazí. Skutečný textový režim už fullscreen v novějších Windows nemá. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 09:48:30 Předmět: |
|
|
Ladis napsal: |
Skutečný textový režim už fullscreen v novějších Windows nemá. |
A BSOD se vypisuje jak?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 16:12:56 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
A BSOD se vypisuje jak?  |
Ten v novějších Windows taky není . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 17:00:35 Předmět: |
|
|
Ten v novějších Windows taky není . |
Ty mas asi nejake velmi nove Windows Ja som pana BSODa aj s jeho kamaratom bielo-modrym textovym rezimom na Win Server 2008 R2 (AFAIK snad najnovsi Win???) stretaval hlavne v spolupraci s roznymi kvalitnymi drivermi dost casto
Ad packal, este furt skladujem vsetky moje (dnes uz 10 rokov stare ) pokusy na disku, hehe... Obcas sa z nich tesim. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 17:35:36 Předmět: |
|
|
Ladis> Moc vtipné. Shodit kernel a vyvolat tak BSOD z jakýhokoliv driveru (nebo obecně modulu jádra) je hrozně jednoduchý, proto MS chce, aby se ty drivery digitálně podepisovaly. Ani Windows 3000 Ladis Edition nevyřeší problémy s BSOD definitivně. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SirLoon
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 17:38:12 Předmět: |
|
|
Ten v novějších Windows taky není . |
Hele zkus si nainstalovat ovladace mysi genius ergo 525 a uvidis bsod casteji nez bys chtel, i na W7 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 17:52:19 Předmět: |
|
|
Ok příznávám, ještě jsem v životě neviděl BSOD ve Win Vista a 7, ani na svých počítačích, ani na počítačích okolo sebe. Ale k tématu, ten režim nesouvisí s (ne)možností mít fullscreen textový režim ve Vista/7. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 18:22:43 Předmět: |
|
|
Ok příznávám, ještě jsem v životě neviděl BSOD ve Win Vista a 7, ani na svých počítačích, ani na počítačích okolo sebe. |
Stacilo zajit za Posilou jeste vcera a on by ti to ochotne ukazal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 18:46:04 Předmět: |
|
|
Ok příznávám, ještě jsem v životě neviděl BSOD ve Win Vista a 7 |
Ty zjevně nechápeš, že BSOD většinou nezávisí na verzi Windows, ale na komponentách třetích stran, které mají přístup k jádru. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 17. listopad 2010, 19:01:41 Předmět: |
|
|
Ok příznávám, ještě jsem v životě neviděl BSOD ve Win Vista a 7, ani na svých počítačích, ani na počítačích okolo sebe. |
Stejně jako jsi nikdy neviděl kontextovou nabídku pro zobrazení flashe ve fullscreen (a ukončení přes Esc)... mně se tak potvrzuje, že žiješ v nějakém alternativním vesmíru, jinak to není možné
Ale k věci, když máš hromadu HW a SW* od různých výrobců spotřební elektroniky, kteří jsou kvalitou svých driverů proslulí (Creative, Genius, Logitech, ATI, Konica Minolta, HTC, ...), vidíš BSOD a problémy bohužel docela často (kolikrát jsem už musel přes Process Monitor dohledávat, který driver trpí handle nebo memory leaky a instalovat různé starší verze, bety, nebo generické ovladače. Posila je ještě o krok dál, ten už si nastavuje spřazení jader CPU pro jednotlivé procesy )
*Jen namátkou s čím se musí mé Windows 7 Ultimate potýkat - usb gamepad Genius, wireless gamepad Logitech, volant noname;), ff joypad Genius, usb soundcard Creative x-fi, Sony Alpha, Canon HF100, usb2dvi DisplayLink adaptér (pro 3. monitor), Logitech RX1000, Wacom Bamboo Pen&Touch, TUIO drivers, MS tablet pc drivers, aPad, HTC Wizard (AS), HTC Wildfire (HTC Sync, MyPhoneExplorer), Konica laser printer, Cisco VPN, OpenVPN, CipherLab drátová a bezdrátová čtečka, Logitech webcam C500, Trust webcam Spotlight, VNC, TeamViewer, Hamachi, ... část zařízení je mapovaná ještě do virtual PC (XP Mode) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 17. listopad 2010, 19:58:05 Předmět: |
|
|
Zajímavé, jak se diskuse o Pascalu může zvrhnout v diskusi o tom, že na internetu před 10 lety bylo ho..., poté v diskusi, že u Win7 nejde DOS prompt do fullscreenu a poté v diskusi o BSOD (a RSOD) u Win Vista a Win 7. To vám tak vadí Niklaus Wirth, nebo jen tak rádi flamujete?
(abych v tomhle OT nebyl OT - Na svých Vistách jsem zatím BSOD dostal jen párkrát a na jednom notebooku s Vistami, který jsem viděl, BSOD nastávalo vždy při přehřátí - docela fail) _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 18. listopad 2010, 08:40:44 Předmět: |
|
|
Nic je fpoho, takze sme proste flameri
Btw, netusite, co este zije FreePackal? Co je nove, co sa tyka jazyka? A ako je na tom s x64? A tak... _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|