Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ufon68
|
Zaslal: 14. únor 2011, 11:55:12 Předmět: Hledám uplatnění v oblasti herního vývoje (placené) |
|
|
Ahoj,
rád bych nabídnul své služby týmu který pracuje v oblasti vývoje her.
Svoje uplatnění bych viděl na nižší pozici typu tester/QA, ovšem jsem schopen provádět i příležitostné scriptování, či level design.
Nejsem vyloženě programátor, ovšem s programováním zkušenosti mám.
Konkrétně s c++, javascriptem(unityscriptem) a vývojem v engine unity3d, ve kterém momentálně pracuji na svém malém projektu.
Mám velkou chuť pracovat na hrách, jsem tedy ochoten akceptovat i jiné pozice kterým odpovídají moje znalosti.
Hovořím více méně plynule anglicky.
Případní zájemci nechť se mi ozvou na email vratajin sem.doplňte.zavináč hotmail a.na.konec com
Jak jsem uvedl, mám skutečně velkou motivaci pracovat v odvětví vývoje her, a také na sobě pracovat a zvýšit svoje znalosti a schopnosti. Pokud hledáte někoho s profesionální zkušeností či ostříleného programátora který je schopen napsat vlastní negine, nejsem váš člověk, pokud hledáte někoho kdo je do vývoje her zapálen a rád by přispěl na více úrovních(nebojím se říct vlastní názor), budu rád za příležitost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|