| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jack M.A.X.
|
Zaslal: 17. březen 2011, 12:51:50 Předmět: |
|
|
Pohrával jsem si s myšlenkou dát dohromady stroj s vnitřnostma iMacu. Bohužel to není tak jednoduchý.
Nakonec si vypůjčím nějakej Mini Mac v práci.
Edit: Zdá se mi to nebo je odesílání příspěvků stále víc pomalejší? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 17. březen 2011, 15:51:29 Předmět: |
|
|
Treba spravit zbierku, a rezna nam precisti DB (ci co to vlastne musi spravit)
Ked uz sme pri tom - ako vlastne CH financuju server a domenu ? Kto to plati z vlastneho vrecka ?
ad mac - pozeral som lokalne inzeraty - a 12" iBook G4 tu ide po zhruba $230, co nie je take strasne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 17. březen 2011, 16:01:28 Předmět: |
|
|
iBook G4 je mu k ničemu, protože pro iOS vývoj potřebuje počítač s CPU Intel a ne PowerPC. Mimochodem zrovna iBook G4 12" mám velmi zachovalý doma, brácha na něm dělá prezentace do školy, protože MS PowerPoint se nedá s Apple Keynote vůbec srovnávat (dokonalé animace přes 3D kartu s funkční vertikální synchronizací - když vidím, jak trhaně a bez VSync jedou animace v PowerPointu, navíc tam snad ani nejsou žádné 3D animace...). A ta cena 230 USD je stejná až vyšší, za kolik sežene to samý tady v ČR. Ten svůj jsem minulý týden bráchovi prodal za 3 tis. (a to tam je 1,5 GB RAM a nemá žádné praskliny a vydrží ještě 3 hod.) a na Aukru se prodávaj taky za takovou cenu. _________________ Award-winning game developer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 17. březen 2011, 16:02:00 Předmět: |
|
|
VladR> ad Mac G4 - nejsem si uplne jisty, ale mam za to, ze nove XCode uz na ne nedostanes (stejne jako posledni verze OS X). _________________ http://trionteam.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 17. březen 2011, 17:18:25 Předmět: |
|
|
Macy s powerPC jsou out. To uz nebrat.
Sdruzeni CH operuje s nejakym rozpoctem (na prijmove strane je to neco od sponzoru, pokud GDS skonci v cernych cislech, tak ten zustatek, clenske prispevky od clenu, ale to je nula nic, stejne jako reklama na webu), ktery se zatim dari drzet tak, ze se vsechny naklady daji pokryt. Ale je to tak tak. Spis zazrak  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|