Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Omorote Hideoshi
|
Zaslal: 29. listopad 2011, 14:44:42 Předmět: LostHero |
|
|
Cau,
delame na hre LostHero (http://www.losthero.com) a uz se to docela hraje (neco kolem 1000 registraci a prez 100 aktivnich hracu).
Docela by mne ale zajimal nazor nekoho od "fochu".
Takze vyzivam ostatni tvurce Webovych her - zkuste to a pak nam to sem pekne zkrytizujte.
A nesetrete nas
Tady je kratky popis:
LostHero je online RPG hra, kde hrac zacina s jednou postavou a postupne prochazi mapy. Na mapach jsou monstra s kterymi bojuje a z kterych padaji predmety. Ty si muze oblect nebo rozlozit na materialy. Materialy pak pouziva k upgradovani sveho vybaveni.
Tohle je takove prvni specifikum LostHero - vsechno ma levely - hrdina, monstra, predmety, kouzla, etc..
Takze pokud si najdete nejaky pekny mec, muzete ho upgradovat (samozrejmne je to omezene, napriklad od 1-50 levelu) a pouzivat ho delsi dobu.
Samozrejmosti jsou sety predmetu, obchody, questy, etc.
Novinkou je Crafting.
Postupem casu hrdina nabere 3 dalsi postavy do party, takze si hrac opravdu muze uzit vsechny aspekty hry.
Hraci se mohou spojovat do klanu a prave pracujeme na klanovych valkach, klanovych budovach a celkovem zesocialneni hry.
Aby hra byla ferova a i lide kteri nemaji cas hrat od rana do vecera, tak kazdy hrac ma urcite mnozstvi energie, ktera se mu kazdou hodinu obnovuje.
Hra je samozrejmne zadarmo.

Naposledy upravil Omorote Hideoshi dne 30. listopad 2011, 08:34:51, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 29. listopad 2011, 23:10:20 Předmět: |
|
|
Pro zacatek by bylo dobre pridat do postu dva screenshoty (jak je napsano v pravidlech sekce) a napsat neco o hre, abychom se o ni neco dozvedeli i bez registrace... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gindar

|
Zaslal: 29. listopad 2011, 23:22:54 Předmět: |
|
|
Přezdívku i název hry si moc dobře pamatuju. Za posledni roky jsem mnohokráte oplakal zaniklý dungeon LostHero ve stylu Wizardry.... a nakonec komixová cosi, člověče, tohle ti prostě nemůžu odpustit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 30. listopad 2011, 07:20:51 Předmět: |
|
|
Opravte si aspon ten bug na uvodnej stranke!!!!
Zistite si krajinu alebo jazyk uzivatela alebo proste natvrdo nastavte predvoleny jazyk EN, ale nenechavajte na uvodnej strane texty typu "tit1" "mes1" mes2 mes3 atd!!!!
Je to vyslovenbe looserina nechat to len tak! _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Omorote Hideoshi
|
Zaslal: 30. listopad 2011, 07:37:18 Předmět: |
|
|
gindar napsal: |
Přezdívku i název hry si moc dobře pamatuju. Za posledni roky jsem mnohokráte oplakal zaniklý dungeon LostHero ve stylu Wizardry.... a nakonec komixová cosi, člověče, tohle ti prostě nemůžu odpustit. |
Nojo no .. udelat sam hru ve stylu Wizardry bylo nad moje sily. Engine jsem dokoncil tak z 50% procent - uz to bylo relativne hratelne, ale vybalancovat to byl prvni velkej problem.
Ale hlavne udelat obsah ktery by byl srovnatelny s Wizardry - David Bradley byl v kombinaci se SirTechem proste neprekonatelnej.
Ale rekl bych ze to co mame ted na webu je starym dungeonum docela blizko. Jasne pohled je zhora, etc.. ale mne to bavi hrat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Omorote Hideoshi
|
Zaslal: 30. listopad 2011, 07:53:13 Předmět: |
|
|
Slappy napsal: |
Opravte si aspon ten bug na uvodnej stranke!!!!
Zistite si krajinu alebo jazyk uzivatela alebo proste natvrdo nastavte predvoleny jazyk EN, ale nenechavajte na uvodnej strane texty typu "tit1" "mes1" mes2 mes3 atd!!!!
Je to vyslovenbe looserina nechat to len tak! |
Jezisi, no to je fakt looserina .. diky moc!
Ani jsem nevedel ze to tam je, sakra.
Oprave, jeste jednou diky moc....
hide |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Omorote Hideoshi
|
Zaslal: 30. listopad 2011, 08:35:22 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
Pro zacatek by bylo dobre pridat do postu dva screenshoty (jak je napsano v pravidlech sekce) a napsat neco o hre, abychom se o ni neco dozvedeli i bez registrace... |
Diky moc, opraveno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCC
|
Zaslal: 6. prosinec 2011, 17:53:30 Předmět: |
|
|
Online LostHero je fajn, zacal jsem s nim pred nekolika mesici a stale se ho drzim; nezere moc casu, stale se objevuje neco noveho a je celkem zabavny -- s kavou idealni start do noveho dne.
Urcite muzu doporucit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Omorote Hideoshi
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|