Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MartinKase

|
Zaslal: 8. prosinec 2011, 19:56:40 Předmět: Visual Studio 2010 / Chyba |
|
|
Takže, předevčírem jsem si konečně nainstaloval Windows7 abych mohl plnohodnotně vyvíjet pro WP7 ale... Nainstaloval jsem si Windows SDK, visual c#, XNA atd. ale nikde mi nejde vytvořit ani otevřít projekt, jedná se o nějakou chybu. Ale na internetu jsem o tom nic nenašel, neví tedy někdo o tom jak to opravit. Díky
 _________________ Moje hry/aplikace: http://tinyurl.com/defthkniht |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 9. prosinec 2011, 02:43:23 Předmět: |
|
|
Este sa predcasne netes, aj ked rozchodis tento problem. Ja som stravil vcera v centrale MS v Chicagu 6 hodin s dvoma WP7 Technical Evangelists (citaj : MS expertami), a ti to tiez na mojej masine nedokazali rozchodit. WP7 SDK je obcas tuhy oriesok...
Konkretne mi tuhne emulator a tych 10 dostupnych fixov u mna nepomohlo - takze emulator mi nepojde (ale ide aspon deploy).
1. Prva otazka - dufam, ze nemas starter edition - aj ked niektorym sa to na starter podarilo rozchodit, garantovane to ale nie je.
2. Admin rights - kedze si si prave instalol Win7, vies nabeton ze zakazdym sa ti dany sub-tool spusti s admin rights ? Pre istotu si manualne zmen prava v zalozke, ked right-clicknes na ikonu (napr. VS2010).
3. Pozor na zaverecne okno po instalacii - tam ti vybehne button v style "Run" a nie vzdy tomu hodi admin rights, aj ked to ako admin pustas (nepytaj sa preco, netusim - ale je toho plny net). Takze, odolaj pokuseniu a pustaj to radsej manualne.
4. Presvedc sa, ze naozaj pustas VS2010 pre WP7 a nie VS2010 (nie je problem, ak nemas bezne VS2010 instalnute).
5. Hned instalni Service Pack. Bez neho je to nepouzitelne.
6. Predpokladam, ze instalujes WP SDK 7.1, nie 7.0 (pozor, nemylit s 7.5 vs 7.0 - co je - a to uz necham na pozorneho citatela )
7. gfx karta ti musi splnat WDDM 1.1 a DDI aspon ver.10, inak zabudni. A nie, drivery od IHV ti stacit nemusia, aj ked ti dxsdk vyhodi ze je WDDM 1.1 compliant...
8. Pouzivaj bezne Repair Install cez Control Panel, kazdu chvilu sa nejaky subkomponent dodrbe (neplati u kazdeho, ale ked ti to zacne robit, tak to potom robi skoro stale...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|