Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TomasHr
|
Zaslal: 16. prosinec 2011, 15:06:45 Předmět: Kids Sudoku Christmas - nová flash hra |
|
|
Zdravím,
jelikož se blíží Vánoce, tak jsem se rozhodl udělat další malou hru určenou pro ty nejmenší (zahrát si ji může samozřejmě každý ). Jde o obrázkové sudoku, hra neobsahuje žádné texty, takže si ji můžou zahrát i děti které neumí číst. Obtížnost se postupně zvyšuje, po dohrání posledního kola se pokračuje zase od prvního kola.
Hrát hru
 _________________ www.aimia.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slappy

|
Zaslal: 16. prosinec 2011, 15:18:26 Předmět: |
|
|
Nuz je to dost na lahke [pre mna] ale pre deti to moze byt fajn.
Co je horsie tak je to to, ze sa da skusat vsetky moznosti - ak posunies snehuliaka tam kde nema byt tak to zra nedovoli a vrati ho nazad.
tak sa daju preskumat vsetky moznosti.
V rychlosti mi nenapada ako by sa to dalo osetrit  _________________ Skinovane instalatory pre NSIS a Inno Setup, zdarma pre SK/CZ projekty: www.graphical-installer.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomasHr
|
Zaslal: 17. prosinec 2011, 20:01:13 Předmět: |
|
|
Díky za připomínky. Lehké to je dost, je to opravdu pro malé děti. Proto jsem ani nedával víc kol, už by to mohlo být moc těžké.
To že se dají zkoumat všechny možnosti je úmyslně. Nešlo mi o to nějak penalizovat neúspěch. To že by nějaký prcek sestavil špatně obrázky a pak se divil že to nic nedělá, jsem zkrátka vyřešil takhle  _________________ www.aimia.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|