.[ ČeskéHry.cz ].
Hledám dobré programátory a grafiky pro RTS a RPG

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nathaka

PříspěvekZaslal: 5. říjen 2012, 19:54:07    Předmět: Hledám dobré programátory a grafiky pro RTS a RPG Odpovědět s citátem

Takových už tady bylo...
Mně ale můžete věřit, že mám promyšlené vize, výborné nápady a neutuchající zápal pro tvorbu her s kvalitním gameplayem a strhujícím příběhem.
K realizaci ale každý, kdo plánuje něco velkého, potřebuje kvalitní řemeslníky, kteří jeho představy zvládnou naplnit. Proto hledám programátory a grafiky.
Hledám hlavně talentované amatéry, kteří se chtějí vyšvihnout na něčem, co má šanci na komerční úspěch. Uvítám ale i profesionály, kteří se nebojí riskovat a zisk očekávají až na úspěšném konci tvorby.
Kontaktujte mě na ICQ 413015368 nebo na e-mailu nathaka@gmail.com. Přesvědčte se, že mé vize mohou mít úspěch. Přesvědčte mě, že mi pomůžete je realizovat.

P.S.: Jediný důvod, proč ty vize nepíšu sem, je ten, že jsou příliš dobré, aby je někdo ukradl. :-P
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: