.[ ČeskéHry.cz ].
KarŠkolka - simulátor řízení auta
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mem

PříspěvekZaslal: 26. říjen 2007, 08:14:15    Předmět: Odpovědět s citátem

tom.drin napsal:
to rezna: Po tvým postu jsem něco hledal, nevim jestli je to ono http://www.ridicak.cz/trenazer.php. Vypadá to pěkně ale 3Mega je teda dost.

Obzvlášť hustá jsou ta zpětná zrcátka, masakr Smile

PříspěvekZaslal: 26. říjen 2007, 13:47:48    Předmět: Odpovědět s citátem

2 tom.drin:
grafika je schvalne takova, obzvlast interier auta Very Happy, je to takovy nedodelek, mozna ze si s tim nekdo zkusi pohrat aby to lip jezdilo radilo a podobne.

2 mem:
ostatni auta, AI, provoz jsem tam puvodne tez chtel, ale prenecham to jinym.

2 rezna:
sorry, ten topmost slash tam byt nemusel 0Smile jinak neumi wide-screen ani fullscreen, co to jsou ty LoaderLocky ??

2 ladis:
filtrovani tam mam, ale ne linearni (v pripade linearniho jsou videt hrany textur a je to o hodne horsi - rad bych to nejak poresil, ale zatim jsem neprisel na to jak s tim hnout), z-buffer zkusim.

2 all:
pokud se nekdo rozjel z petky, nebo z petky rovnou do reverze pak je to v poradku - takove veci jsem tam vubec neresil Smile mozna casem, ale vcil toho mam po krk. Smile

jinak dik vsem za komentare - doufam, ze to nekdo brzy vylepsi Wink
Mem

PříspěvekZaslal: 26. říjen 2007, 14:54:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Vionsoft.Ondrash napsal:
2 all: pokud se nekdo rozjel z petky, nebo z petky rovnou do reverze pak je to v poradku - takove veci jsem tam vubec neresil Smile mozna casem, ale vcil toho mam po krk. Smile

OT: Jako to neni v poradku, ja pripekl spojku na blbe dvojce a byl jsem se ptat, na kolik prijde pripadna vymena, jelikoz se vymenuje vse a musi jit ven cela prevodovka, tak zhruba 12 KKc, tak na to bacha Wink

PříspěvekZaslal: 26. říjen 2007, 20:55:46    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
Mimo ineho... A to auto je dost pomale Smile Inac nie je velmi co komentovat, no Smile

Pomalé? Zařaď zpátečku, dej plný plyn a stiskni obě brzdy. To by mě zajímalo, jaké máš doma auto Smile).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vionsoft.Ondrash

PříspěvekZaslal: 28. říjen 2007, 22:26:28    Předmět: Odpovědět s citátem

znovu pripominam, ze rychlostni stupne a zpatecka nejsou vyresene, ale mate moznost si s tim pohrat... s timto autem je zatim mozne cokoliv Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: