Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 26. říjen 2007, 08:14:15 Předmět: |
|
|
Obzvlášť hustá jsou ta zpětná zrcátka, masakr  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 26. říjen 2007, 13:47:48 Předmět: |
|
|
2 tom.drin:
grafika je schvalne takova, obzvlast interier auta , je to takovy nedodelek, mozna ze si s tim nekdo zkusi pohrat aby to lip jezdilo radilo a podobne.
2 mem:
ostatni auta, AI, provoz jsem tam puvodne tez chtel, ale prenecham to jinym.
2 rezna:
sorry, ten topmost slash tam byt nemusel 0 jinak neumi wide-screen ani fullscreen, co to jsou ty LoaderLocky ??
2 ladis:
filtrovani tam mam, ale ne linearni (v pripade linearniho jsou videt hrany textur a je to o hodne horsi - rad bych to nejak poresil, ale zatim jsem neprisel na to jak s tim hnout), z-buffer zkusim.
2 all:
pokud se nekdo rozjel z petky, nebo z petky rovnou do reverze pak je to v poradku - takove veci jsem tam vubec neresil mozna casem, ale vcil toho mam po krk.
jinak dik vsem za komentare - doufam, ze to nekdo brzy vylepsi  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 26. říjen 2007, 14:54:46 Předmět: |
|
|
Vionsoft.Ondrash napsal: |
2 all: pokud se nekdo rozjel z petky, nebo z petky rovnou do reverze pak je to v poradku - takove veci jsem tam vubec neresil mozna casem, ale vcil toho mam po krk.  |
OT: Jako to neni v poradku, ja pripekl spojku na blbe dvojce a byl jsem se ptat, na kolik prijde pripadna vymena, jelikoz se vymenuje vse a musi jit ven cela prevodovka, tak zhruba 12 KKc, tak na to bacha  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 26. říjen 2007, 20:55:46 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Mimo ineho... A to auto je dost pomale Inac nie je velmi co komentovat, no  |
Pomalé? Zařaď zpátečku, dej plný plyn a stiskni obě brzdy. To by mě zajímalo, jaké máš doma auto ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 28. říjen 2007, 22:26:28 Předmět: |
|
|
znovu pripominam, ze rychlostni stupne a zpatecka nejsou vyresene, ale mate moznost si s tim pohrat... s timto autem je zatim mozne cokoliv  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|