Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Stepan
|
Zaslal: 14. únor 2013, 22:36:44 Předmět: Lumpeeks - AR hra pro Androida zdarma |
|
|
Právě jsem releasnul tuhle hru pro Android. Jmenuje se Lumpeeks a je postavena na principu rozšířené reality (AR). Úkolem hráče je chránit své kamarády Lumpeeky před zlými Lumpinátory. Jsou to potvůrky, které létají v prostoru všude kolem vás.
Trochu technologie:
- Postavičky jsou 3D a protože jsou organického charakteru, snažil jsem se je šponovat na co nejvíce vertexů co ještě utáhne většina mainstreamových telefonů
- Prolnutí s realným světem se neopírá o tištěné markery, ale vše je závislé na orientačních senzorech (akcelerometr, kompas)
Snažil jsem se tomu dát trochu duši, aby z toho nebyla jen dalši střílečka.
Budu vděčný za postřehy nebo zpětnou vazbu jak si stojí vaše zařízení. Přece jen je nad lidské síly otestovat všech 1600 kompatibilních zařízení.
Děkuji
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.kk.lumpeek
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 15. únor 2013, 13:47:06 Předmět: |
|
|
Nexus S (4.1.2) - po úvodní kalibraci (kterou nevím, zda jsem pochopil správně, prostě jsem otáčel telefonem ve všech 3 osách ) naskočí obraz z kamery a přes to je progress wheel, který leze až na 91 %. Potom celá apka spadne. Zkoušeno opakovaně.
Acer A500 (4.0.3) - spadlo hned po kalibraci, při druhém spuštění už zafungovalo. Akorát potvory mi lítají hlavně nad hlavou a máchat třičtvrtěkilovým tabletem se moc nedá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stepan
|
Zaslal: 16. únor 2013, 22:34:01 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Nexus S (4.1.2) - po úvodní kalibraci (kterou nevím, zda jsem pochopil správně, prostě jsem otáčel telefonem ve všech 3 osách ) naskočí obraz z kamery a přes to je progress wheel, který leze až na 91 %. Potom celá apka spadne. Zkoušeno opakovaně.
Acer A500 (4.0.3) - spadlo hned po kalibraci, při druhém spuštění už zafungovalo. Akorát potvory mi lítají hlavně nad hlavou a máchat třičtvrtěkilovým tabletem se moc nedá  |
Zdravim, diky moc za otestovani . Co se tyce Nexusu, tak zde jsem mel podezreni na pamet (grafika si na kazdem zarizeni veme jinak pameti, takze o tech 16 MB garantovanych se neda opirat). Takze jsem do nove aktualizace utahl posledni zavit pametove uspory. Jeste jsem pridal logovani na SD do adresare /Lumpeeks, aby se dalo dohledat v cem je problem.
Mohu Vas poprosit o retest na aktualizaci 1.0.10+ ? Popripade, kdyz se vyskytne problem, zaslete mi na supportni email obsah logu?
Co se tyce kalibrace, tak staci tocit v jedne ose. Oficialne tomu rika google kreslit osmicky. Jde v podstate o to, aby kompas prosel pomalu vsech 360 stupnu na jednu a druhou stranu (s displayem nahoru a pak to same i dolu). Cim vic opakovani tim lip . Natocil jsem k tomu navod, link je zde:
http://youtu.be/3_3l-XabrIA
PS: Otestoval jsem to na nekolika zarizenich a slape to. Holt neni nad rozmanitost androida . Pokud ma nekdo dalsi zajem se podilet na testovani, tak budu moc vdecny.
Dekuji! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|