| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:06:54 Předmět: |
|
|
Age001:
"Ať každý vidí co píšeš"
Myslíš 2x místo 1x, jo
"Cituji příspěvky protože na toto fórum chodí spoustu lidí, kterých by se toto téma mohlo dotknut a byl bych nerad aby s tím spojovali i jiné uživatele."
Tak to prosím nedělej a uživatele při čtení nepodceňuj. Opakovaně jsem tě s láskou poučil, že se to na webových fórech prostě nedělá, protože to velmi znepřehledňuje čtení. Kdyby to tak dělal každý, je fórum 2x tak velké. Kdo to nedokáže pochopit vlastním rozumem, pro toho jsou tu nepsaná pravidla. A tam, kde jsou i psaná, se to pak skutečně řeší banem typicky na 1-7 dní. Ty jsi zářný příklad toho, proč je to potřeba.
Pokud si ale skutečně myslíš, že někdo nepochopí, na koho v diskuzi reaguješ, můžeš uvést jeho jméno (jako jsem to udělal já v tomto i předchozím příspěvku) místo nesmyslného duplikování celého textu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:12:45 Předmět: |
|
|
| TeaTime napsal: |
| Mě se tedy oslovení 'soudruhu' také nebývale hnusí. |
Mně se zase hnusí, když někdo neumí napsat "mně", ale nestřílel bych z toho (Teda po pravdě střílel, ale akceptuju občanskou společnost se vším všudy ).
Já znám tenhle pojem i jako pozitivní "soudruhy ve zbrani" a to že byl komunisty pojem "soudruh" zprofanován neznamená, že musíme češtinu v rámci hyperkorektnosti postupně o slova obírat, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Poky

Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:32:25 Předmět: |
|
|
Co dodat? Age001 nevysvětlíš, že lidé se nedělí na lepší a horší podle sarkastického či původního užívání zprofanovaných slov.
Mimoto si osobně myslím, že na zodpovězení otázky, proč si začátečníci stanovují tak vysoké cíle, se dá citovat i Sókratés. Jinak řečeno, kdo se do implementace projektu dostatečně neponoří, nemůže znát jeho náročnost, neboť pro její stanovení nemá dostatečné znalosti. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Age001
|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:43:40 Předmět: |
|
|
Proč soudit podle svého mýnění ... to je věcí etiky, slušnosti a ohleduplnosti vůči druhým. A pokud nevíš, nebo neznáš, tak raději mlč. Za hlupáka jsi tady pak ty!
PS: to že najdeš nějaké slovo na wiki neznamená, že je automaticky v pořádku. A nebo taky oslovuješ druhé fašisto, negře, skinhede ... ?
Naposledy upravil Age001 dne 6. červen 2013, 13:47:00, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:45:51 Předmět: |
|
|
No neviem, neviem, mam ti to kvantifikovat, Age001, kto je tu za hlupaka? Je skoda, ze za hlupaka niekto musi byt, podla mna by nemusel byt nikto. Komu to prospieva? Okrem toho, toto je uz dost Off-Topic i na toto forum a vsetci by ste (sme?) sa mali vysrat na osobne utoky. Alebo si myslis, ze na internete mozes vyhrat a mat pravdu?
Tento thread jebe do UberMMORPG kiddies a tak by to malo ostat. Nadavat si navzajom a jebat jeden do druheho utekajte do ineho threadu, prosim! _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Age001
|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:49:32 Předmět: |
|
|
| pcmaster: opravdu si myslíš, že je to o tom kdo vyhraje? Podle tebe je to tedy normální? Ty to schvaluješ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:50:51 Předmět: |
|
|
| Mem napsal: |
Mně se zase hnusí, když někdo neumí napsat "mně", ale nestřílel bych z toho |
No zase to nemusíš dramatizovat. Jednak se nezastávám špatného psaní mně\mě a jednak to byl normální překlep. A jednak je tvůj argument ad hominem (což jsi před chvíli sám kritizoval).
Soudruh překlep asi není. Ale taky bych z toho nestřílel. Dokážu to překousnout i když mě to uráží. Prostě někomu takové slovo je nepříjemné a jinému je zase příjemné. Ostatně jako všechna slova. Mě je zrovna velmi nepříjemné.
Btw ještě víc nesnáším slovo 'kapitalismus'. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:55:51 Předmět: |
|
|
Ja nemam najmensiu chut posudzovat, co je normalne alebo nie.
Dolezite ale fakt je, ze tu nikto nemoze vyhrat, preto tu vsetci stracame cas. V tejto hre prehrava kazdy Na tom sa snad zhodneme vsetci. A ver mi, ze tu kazdy chce (a bude ) mat posledne slovo. Si asi novy na internete, co?
Mimochodom, aby bolo OT dokonane: ked ma niekto oznacuje za sudruha, moje zhnusenie a hnev sa takmer vyrovnava situacii, keby ma oznacil za krestana alebo fasistu! _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. červen 2013, 13:58:20 Předmět: |
|
|
TeaTime: To byl vtípek, hence the wink smile
pcmaster: "V tejto hre prehrava kazdy"
Ale niekto moze aj viacej!!! Takze na to bacha  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 6. červen 2013, 14:02:35 Předmět: |
|
|
| Mem napsal: |
TeaTime: To byl vtípek, hence the wink smile  |
Aha, to mi nedošlo.
| pcmaster napsal: |
Mimochodom, aby bolo OT dokonane: ked ma niekto oznacuje za sudruha, moje zhnusenie a hnev sa takmer vyrovnava situacii, keby ma oznacil za krestana alebo fasistu! |
Tak nějak jsem to taky myslel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 6. červen 2013, 14:22:25 Předmět: |
|
|
Sudruhovia, navrhujem vratit sa k teme. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 6. červen 2013, 14:26:56 Předmět: |
|
|
| Age001 napsal: |
| A nebo taky oslovuješ druhé fašisto, negře, skinhede ... ? |
Mám pocit, že tady mícháš mezi sebou jablka a žirafy.
Skinhead je naprosto v pořádku, podívej se na hnutí SHARP. OK
Naproti tomu negr už vznikl jako nadávka a nikdy to nic jinýho nebylo. Not OK
Je pravděpodobné, že slovo fašista vzniklo taky jako nadávka, ovšem pokud tak oslovíš přívržence fašismu, tak je to nejspíš ok, jinak ale Not OK
Soudruh, jak už tady ukazuje odkaz na wikipedii, je normální české slovo. Nepoužívat ho mi připadá podobně hloupé, jako říkat ten jehož jméno nesmíme vyslovit místo Voldemort (a v tomhle měl jasno už i Harry Potter). Takže OK
Ovšem nejvíc vždy záleží na tom, jak to kdo při oslovení myslí (kamarádovi můžeš říkat vole a je to úplně přijatelné ). A tady určitě soudruhem nikdo nemyslel nic špatného.
A teď bychom se mohli vrátit k tématu:
http://www.gamedev.net/page/resources/_/gamedev-net-soapbox/why-you-shouldnt-be-making-an-mmo-r3160
 _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Paranoik
|
Zaslal: 6. červen 2013, 14:53:26 Předmět: |
|
|
Není nad to napsat post o několika odstavcích, kterej se kompletně ignoruje a řeší jediný slovo vytržený z kontextu na dvou stranách. Pouze na C-H  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 6. červen 2013, 15:07:19 Předmět: |
|
|
| Dlaha napsal: |
| A tady určitě soudruhem nikdo nemyslel nic špatného. |
Jasně, ona totiž celá ta věta
| citace: |
| Jenže soudruh Dante je v tomhle trochu exot a být na tipsportu šance vsadit si proti jeho projektu ... |
je zřetelné vyznání lásky, bratrství a porozumění. _________________ Sharing is caring. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|