.[ ČeskéHry.cz ].
Zombie: Walking Death

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 29. duben 2013, 10:12:51    Předmět: Zombie: Walking Death Odpovědět s citátem

Zdravím!
Rád bych vám představil naši momentálně vyvíjenou hru Zombie: Walking Death. Jedná se o 3D akční hru primárně pro mobilní zařízení. Zatím se vývoj nachází v alfa stádiu. Alespoň iOS verze by měla být dokončena do konce roku.

Zde je web build první části prvního levelu. (69MB)
http://butterflyware.com/webbuilds/zombieGameDark/zombieGameDark.html
Jedná se o malou ukázku z prvního levelu.

Rádi uslyšíme vaše názory na gameplay, grafiku, zvuk...

Naposledy upravil Butterflyware dne 27. červenec 2013, 10:26:36, celkově upraveno 5 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Reniezs

PříspěvekZaslal: 29. duben 2013, 10:46:31    Předmět: Re: Zombie: Walking Death Odpovědět s citátem

Moc pěkně uděláno.. jen mě štvala ta šipka myši.. ale to asi bude něco u mne Smile
Ladis

PříspěvekZaslal: 29. duben 2013, 14:08:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, kurzor myši jsem měl i já. Nevypnul se ani ve fullscreenu. Ten terčík byl mimo střed obrazovky, asi vůbec nefungoval.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 30. duben 2013, 10:11:41    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím to ovládání pomocí myši a klávesnice vzniklo jen kvůli tomu, aby se nemusel pořád používat emulátor na dotekové ovládání. Nevíme, jestli to má pak vůbec cenu vydat pro PC/Linux/Mac.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ladis

PříspěvekZaslal: 30. duben 2013, 10:25:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, tohle nemá Smile
sonic

PříspěvekZaslal: 1. květen 2013, 10:55:34    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak jsem si to taky zahrál. Netuším, k čemu mi jsou ty bílé kvádry na zemi, ale sbíral jsem je. Granáty mi jednou nešli sebrat, tak jsem nemohl zničit ten otravný kulomet. Páčidlem se mi nepodařilo zabít jediného zombíka, i když jsem do něj bušil celkem dlouho. Nevím jestli jsem tu hru dohrál, ale v místě, kde bylo celkem slušný množství zombíků, jsem nevěděl co dál. Začal jsem zkoumat mapu a přeskočením červené dodávky se dostal za mapu. A tím posledním kulometem se nedá vůbec mířit.

A chtělo by to trošku těžší obtížnost, jediný, čeho jsem se bál, byl ten zabijácký kulomet.
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 27. červenec 2013, 10:29:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Do prvního postu jsem přidal nové screenshoty. Tady je malá ukázka ze začátku hry.
http://butterflyware.com/webbuilds/zombieGameDark/zombieGameDark.html
lemplik

PříspěvekZaslal: 27. červenec 2013, 10:51:56    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim,

vypada to slusne. Nelibi se mi, ze predmety zvednu tak, ze na ne musim zamirit zamerovacem. Prijde mi lepsi zpusob, tak jak je ve vetsine her sebrat je, pokud jsem tesne u nich a nemuset se na ne primo divat.

Trigger na najdi zbran sepne znova, i kdyz uz nejakou zbran mam.

zbrane "visi" ve vzduchu
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 27. červenec 2013, 10:57:17    Předmět: Odpovědět s citátem

spustil som tu web verziu, po chvili chodenia sa to seklo a chodilo to stale(ako keby bolo zmacknute D)...nejak sa to samo napravilo, no po chvili sa to seklo zas (akoby som mal stlacene W)...doslo to do rohu, mys nereagoval, nedalo sa otacat, len som stale pocul zvuk svojich krokov, hru neslo nijak zrusit tak som to nakoniec musel zostrelit cez spravcu Sad
U mna totalny fail.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Ladis

PříspěvekZaslal: 27. červenec 2013, 18:05:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to zobrazoval vzhůru nohama.
MiroJ

PříspěvekZaslal: 27. červenec 2013, 20:48:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladis napsal:

odskusal som to, zomrel som, a az potom mi to zaclo zobrazovat hore nohamy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2013, 09:16:50    Předmět: Odpovědět s citátem

lemplik napsal:
zdravim,
vypada to slusne. Nelibi se mi, ze predmety zvednu tak, ze na ne musim zamirit zamerovacem. Prijde mi lepsi zpusob, tak jak je ve vetsine her sebrat je, pokud jsem tesne u nich a nemuset se na ne primo divat.

Chtěli jsme to mít jinak než ostatní hry Smile Pokud by se víc lidí ozývalo, že se jim to takhle nezdá, asi bychom to změnili.

DespeRadoX napsal:
spustil som tu web verziu, po chvili chodenia sa to seklo a chodilo to stale(ako keby bolo zmacknute D)...nejak sa to samo napravilo, no po chvili sa to seklo zas (akoby som mal stlacene W)...doslo to do rohu, mys nereagoval, nedalo sa otacat, len som stale pocul zvuk svojich krokov, hru neslo nijak zrusit tak som to nakoniec musel zostrelit cez spravcu Sad
U mna totalny fail.

Nejspíš kurzor nějak vyjel z toho aktivního okna hry.

Ladis napsal:

Toto by se určitě nemělo stávat a pokud ano, tak to určitě nebyl bug, ale fičůra Smile
lemplik

PříspěvekZaslal: 5. srpen 2013, 13:36:21    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu zobrazeni vzhuru nohama - o jakou grafarnu slo u toho prevraceneho obrazu ?

Nemate nejaky image effect na kamere ? Ja se setkal s otocenim obrazu, kdyz jsem mel na kamere fast bloom a grafika neumela shader model 3 (kamera preskoci z deferred na forward a problem byl na svete).
Butterflyware

PříspěvekZaslal: 12. srpen 2013, 17:01:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, na kameře jde zapnout bloom a motion blur.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: