.[ ČeskéHry.cz ].
Cave Taxi
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lemplik

PříspěvekZaslal: 20. srpen 2013, 20:14:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv napsal:
Pěkná VODA... a pěkný strom! Jen scrolling trochu ubírá původní hratelnosti.

dik za komentar.

updatnul jsem to pro testovani. Pomoci "C" lze prepinat mezi priblizenou a oddalenou kamerou. S tou stacionarni je blbe, ze ten level musi byt pomerne maly, aby se vesel, jinak bude vse male (byt stary UGH to tak mel a moc to nevadilo).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vionsoft.Ondrash

PříspěvekZaslal: 21. srpen 2013, 03:04:35    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, moc pěkně udělané. Scrolling se mi libí, ale možnost přepnout do "klasiky" se hodí.
Jenom trochu postrádám ženské zákaznice s ladným krokem (viz původní hra Wink )
lemplik

PříspěvekZaslal: 21. srpen 2013, 15:36:27    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm tak mam pocit, ze unity si drawcalls, tris, verts a FPS asi cuca z prstu. Ted jsem to testil na starem booku a je to absolutne nehratelne pritom dle udaju z unity by to melo byt ok Sad

hmm tak nakonec FPS je opravdu vycucane z prstu. Skript na FPS, profiler a stats window - kazdy haze naprosto odlisne hodnoty (stats window klidne i 5x tolik, nez ukaze skript, ci profiler.)

Nakonec je vse jinak

S tim vykonem jsem teda velmi nemile prekvapen. Pro pokus jsem dal jen plane a jednu cube a directional light a pri soft shadows je to na booku s radeonem 4570 pod 40 FPS pri deferred a pod 50 pri forward renderingu.

Kdyz teda vypnu kde co, tak se to nakonec trochu rozjede, ale je to desna kvalita. Rekl bych, ze na slaby HW, pokud to ma trochu vypadat, se to bez baked lightmap asi neobejde Sad A ty zase nejdou dokupy s editorem. (unity neumi delat lightmapy v runtime (vola beast externe), navic to dost dlouho trva)

Zapeklita situace Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: