.[ ČeskéHry.cz ].
DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hardwire

PříspěvekZaslal: 28. říjen 2007, 21:08:35    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

agile napsal:
sulthan napsal:
Hardwire napsal:

http://www.n-joy.cz/video/dymix-2d-physics-engine-for-j2me/6PedOkbF4tnBcCiJ/
http://www.n-joy.cz/video/dymix-joints/SW7dULM56Q7iMrNW/
http://www.youtube.com/watch?v=GhEaN4foHtM

Teda Ondro, ty zacinas byt fakt dobrej Shocked

Pracuješ taky pro Redbosse, co?

Pracuju pro víc lidí, ale protože se to většinou všechno vleče, tak pracuju hlavně pro sebe a dělám takovýhle blbinky no Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sulthan

PříspěvekZaslal: 28. říjen 2007, 21:11:44    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

Hardwire napsal:
Díky, ale počkej až uvidíš, co připravuju na tu bakalářku:) Pak sem postnu nějaký vymakanější demo:)

Pockej na moji diplomku... pokud ji nekdy dodelam Laughing

Naposledy upravil sulthan dne 16. listopad 2007, 17:19:10, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hardwire

PříspěvekZaslal: 29. říjen 2007, 01:01:08    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
Hardwire napsal:
sulthan napsal:
Hardwire napsal:

http://www.n-joy.cz/video/dymix-2d-physics-engine-for-j2me/6PedOkbF4tnBcCiJ/
http://www.n-joy.cz/video/dymix-joints/SW7dULM56Q7iMrNW/
http://www.youtube.com/watch?v=GhEaN4foHtM

Teda Ondro, ty zacinas byt fakt dobrej Shocked

Díky, ale počkej až uvidíš, co připravuju na tu bakalářku:) Pak sem postnu nějaký vymakanější demo:)

Nějaká ukázka by byla?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sulthan

PříspěvekZaslal: 30. říjen 2007, 00:13:28    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

Hardwire napsal:

Nějaká ukázka by byla?

No, kdyz po tom tak touzis, tak tady jsou dva screeny z testovaciho sveta. Doufal jsem, ze kolize uz funguji, ale ted pri delani screenu jsem tam nasel nejake chyby Crying or Very sad Jeste zrychlit grafiku (m3g je strasne pomala), udelat editor, propracovat fyziku a engine bude na svete.

Naposledy upravil sulthan dne 16. listopad 2007, 17:17:59, celkově upraveno 1 krát
Pietro

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2007, 17:34:23    Předmět: Hezky Odpovědět s citátem

Tohle je vazne pekne, vzhledem k tomu ze se zacinam ucit Javu abych mel na vejsce naskok, tak mam sto chuti te zasypat dotazama jak se co dela Smile Doufám ze to ozivis nejakou grafikou a nametem(jestli si to jeste neudelal) a poslels do sveta. Btw. az mem,rezna nebo nekdo takovej uvidi ty stromovy citace o par prispevku výš tak se po..re Wink
Hardwire

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2007, 23:19:11    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
Hardwire napsal:
sulthan napsal:

Nějaká ukázka by byla?

No, kdyz po tom tak touzis, tak tady jsou dva screeny z testovaciho sveta. Doufal jsem, ze kolize uz funguji, ale ted pri delani screenu jsem tam nasel nejake chyby Crying or Very sad Jeste zrychlit grafiku (m3g je strasne pomala), udelat editor, propracovat fyziku a engine bude na svete.

A co to bude až to bude? Nějakej obecně použitelnej engine jako je třeba Abyss? (teda samozřejmě lepší než Abyss:D).
Chyby se nejlíp hledaj, když to máš někomu předvést:)

Já jsem taky udělal demíčko z toho, na čem teď dělám:
http://www.youtube.com/watch?v=6hh60Cu8KcI
Hardwire

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2007, 23:22:50    Předmět: Re: Hezky Odpovědět s citátem

Pietro napsal:
Tohle je vazne pekne, vzhledem k tomu ze se zacinam ucit Javu abych mel na vejsce naskok, tak mam sto chuti te zasypat dotazama jak se co dela Smile Doufám ze to ozivis nejakou grafikou a nametem(jestli si to jeste neudelal) a poslels do sveta.

Podle toho, co budou ty dotazy začSmile
Ono tohle s Javou moc nesouvisí...
sulthan

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 17:45:08    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

Hardwire napsal:

A co to bude až to bude? Nějakej obecně použitelnej engine jako je třeba Abyss? (teda samozřejmě lepší než Abyss:D).

No, na abyss nemam ani nahodou. To bych musel mit 10lidi k ruce Very Happy Puvodne jsem chtel udelat jednu hru, ale vzhledem k tomu, ze bych stejne nestihnul udelat AI apod. tak to planuju jako propracovany engine pro FPS hry s mensim ukazkovym programem.
Myslim, ze co se tyce kolizi, mozna bych mohl dosahnout vetsi vykonnosti nez abyss. Ted musim delat na editoru, abych mel vetsi kontrolu nad vstupnimi grafickymi daty. Pokusim se stihnout udelat i animovane postavy, ale zatim na to nemam moc cas.
Hardwire

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 17:54:57    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
Hardwire napsal:

No, na abyss nemam ani nahodou. To bych musel mit 10lidi k ruce Very Happy Puvodne jsem chtel udelat jednu hru, ale vzhledem k tomu, ze bych stejne nestihnul udelat AI apod. tak to planuju jako propracovany engine pro FPS hry s mensim ukazkovym programem.
Myslim, ze co se tyce kolizi, mozna bych mohl dosahnout vetsi vykonnosti nez abyss. Ted musim delat na editoru, abych mel vetsi kontrolu nad vstupnimi grafickymi daty. Pokusim se stihnout udelat i animovane postavy, ale zatim na to nemam moc cas.

Abyss je sice nabušenej featurama, ale i na mý N70 jde příšerně (jako že fakt doslova nehratelně) pomalu...a nemyslím si, že by N70 byla nějak pomalá.
Editor se nezdá, ale často je to dost problém i ve 2D udělat ho nějak rozumně a user friendly Smile
sulthan

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 19:54:19    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

Pokud to chapu spravne, tak Abyss se testuje hlavne na Sony-Ericssonech, ktere jsou podle mych zkusenosti rychlejsi nez nokie. Ja momentalne testuju na w800, coz byl prakticky jeden z prvnich M3G telefonu, takze predpokladam, ze kdyz to pujde tam alespon trhane, tak novejsi telefony to uz zvladnou.
Co se tyce editoru, front-end asi dost odbudu Embarassed Vetsinu veci budu zadavat pomoci dialogovych oken, ale potrebuju to okamzite videt ve 3D, zobrazit si ruzne vrstvy, octree apod. On i ten back-end mi trval celkem dlouho - napsat m3g exporter neni zas tak jednoduchy.
Hardwire

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 20:02:26    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
Pokud to chapu spravne, tak Abyss se testuje hlavne na Sony-Ericssonech, ktere jsou podle mych zkusenosti rychlejsi nez nokie. Ja momentalne testuju na w800, coz byl prakticky jeden z prvnich M3G telefonu, takze predpokladam, ze kdyz to pujde tam alespon trhane, tak novejsi telefony to uz zvladnou.
Co se tyce editoru, front-end asi dost odbudu Embarassed Vetsinu veci budu zadavat pomoci dialogovych oken, ale potrebuju to okamzite videt ve 3D, zobrazit si ruzne vrstvy, octree apod. On i ten back-end mi trval celkem dlouho - napsat m3g exporter neni zas tak jednoduchy.

Tak až budš mít nějakou verzi o který si budeš myslet, že je celkem optimalizovaná, tak pošli Smile
sulthan

PříspěvekZaslal: 16. listopad 2007, 22:34:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bych si na to vlastne zalozit vlastni topic, tady ti lezu do Dymixu Embarassed Very Happy
Hardwire

PříspěvekZaslal: 17. listopad 2007, 00:20:42    Předmět: Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
Mel bych si na to vlastne zalozit vlastni topic, tady ti lezu do Dymixu Embarassed Very Happy

Nikdy se mi nedarilo na forech drzet se tematu Smile
agile

PříspěvekZaslal: 23. listopad 2007, 11:27:00    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

Hardwire napsal:

A poruseni prav Chronic Logicu se nebojis?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hardwire

PříspěvekZaslal: 23. listopad 2007, 11:35:32    Předmět: Re: DyMiX - 2D fyzikální engine pro J2ME hry Odpovědět s citátem

agile napsal:
Hardwire napsal:

A poruseni prav Chronic Logicu se nebojis?

Tuhle grafiku tam samozřejmě nenechámSmile Jen jsem zatím nesehnal lepší a nebavilo mě se koukat jen na jednobarevný tily.

EDIT: Ale je fakt, že by ty videa mohly někomu vadit...smáznu je, stejně to už viděli všichni, kdo to vidět chtěli:). Dík za připomínku.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: