.[ ČeskéHry.cz ].
OpenGL ES - anti-aliasing

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> 3D API / 3D Enginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
perry

PříspěvekZaslal: 1. září 2013, 10:45:41    Předmět: OpenGL ES - anti-aliasing Odpovědět s citátem

Nemá tu někdo zkušenost s tím, jak se v OpenGL ES zbavit zubatosti. Mám nakreslené cesty jako geometrii (1 quad na rovinu, pár trianglů na zatáčku). Nicméně, když je kamera dál od terénu, tak mají cesty hnusně zubaté hrany.
Zkoušel jsem nastavit context podle tohodle: http://code.google.com/p/gdc2011-android-opengl/source/browse/trunk/src/com/example/gdc11/MultisampleConfigChooser.java (Je to v Javě.. akorát jsem to překlopil do C++), ale efekt nějak nepozoruji a je to pořád stejné Sad

Jako koukal jsem, že je třeba na iOS jejich vlastní řešení přes
kód:
glResolveMultisampleFramebufferAPPLE
, ale myslel jsem jestli není něco co pojede všude stejně (iOS, Android atd)
nou

PříspěvekZaslal: 1. září 2013, 12:21:20    Předmět: Odpovědět s citátem

vytvaranie defaultneho framebuffera je zalezitost WGL/GLX/EGL teda aj ci bude AA alebo nie. cisto OpenGL sa to da spravit pomocou FBO s multisample texturami. toto je ale zalzitost DX10 HW takze na mobile to nepojde.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> 3D API / 3D Enginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: