Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pietro
|
Zaslal: 13. listopad 2007, 17:18:37 Předmět: Decompiler souborů *.jar |
|
|
Ahoj, hledám program, který dokáže dekompilovat *.jar soubory, a je to freeware, zatim jsem našel akorát placené programy, nebo programy vicemene zalozene na "dosovskem"(mozna neni dosovsky ale bezi jen z prikazovy radky) JADu, který umí dekompilovat akorat *.class. Jestli tedy nekdo víte jak rozebrat Jar na jednotlivy classy, tak mi to staci.
Díky moc Pietro _________________ "Dostatečně pokročilou technologii nelze odlišit od magie" Arthur C. Clarke |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Amorph
|
Zaslal: 13. listopad 2007, 17:30:00 Předmět: |
|
|
prejmenuj ho na .zip |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 13. listopad 2007, 18:27:08 Předmět: |
|
|
Abych to rozvedl, .jar soubor je zip, který obsahuje ... cokoliv, ale většinou hromadu .class souborů.
Tudíž vybalit obsah .jar u ven se dá snadno pomocí WinZipu, WinRaru, prostě čehokoliv. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pietro
|
Zaslal: 13. listopad 2007, 19:15:27 Předmět: dik |
|
|
ted je mi trochu trapne ze to bylo takhle trivialni,cekal sem nejakou zaludnost, dik moc _________________ "Dostatečně pokročilou technologii nelze odlišit od magie" Arthur C. Clarke |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|