Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Relether
|
Zaslal: 18. září 2013, 14:07:02 Předmět: Prosím o smazání. |
|
|
---
Naposledy upravil Relether dne 6. září 2014, 17:02:07, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 18. září 2013, 14:10:54 Předmět: |
|
|
Prosim moderatora o presun do sekcie Inkubator. Ako sa vam zatial vyplatila vlastna domena? Good luck  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Relether
|
Zaslal: 18. září 2013, 14:29:38 Předmět: |
|
|
pcmaster napsal: |
Prosim moderatora o presun do sekcie Inkubator. Ako sa vam zatial vyplatila vlastna domena? Good luck  |
Pravda, omlouvám se.. Nevěděl jsem ani že zde něco jako sekce inkubátor je, děkuji za upozornění. Tímto se omlouvám a zároveň žádám moderátora o ten přesun, jak psal pcmaster. Děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 18. září 2013, 16:06:10 Předmět: |
|
|
Chyba je i to, ze tu chybaju pravidla, kedysi byvali, ale uz... niekam zmizli
No a teda v akom stave to uz mate? Co uz vam beha? _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 18. září 2013, 18:45:26 Předmět: |
|
|
"Frelania - jediná hra, na jejíž obsahu se může podílet každý!"
Pominu-li gramatickou chybu, pak zbývá položit otázku, jak je možné, že se na obsahu může podílet každý, když zřejmě nikdo mimo tým nemůže tento obsah ani vidět.
Nabízíte zájemcům o spolupráci nějakou odměnu, nebo se pracuje zadarmo? Pokud se pracuje zadarmo, tak kdo pak zkásne potenciální výdělek? Nebo se jedná o neziskový projekt?
Předem díky za objasnění těchto nejasností. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Enever
|
Zaslal: 23. říjen 2013, 21:26:50 Předmět: |
|
|
Může se na ní podílet každý, protože nás zajímají názory hráčů, a ty uplatňujeme (často). Gramatické chyby bych neřešil. Práce na hře je zdarma, a i hra má být nezisková, a když už bude nějaký zisk z "donate", tak půjde zejména na web. S Úctou Enever. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 24. říjen 2013, 14:20:13 Předmět: |
|
|
Hmmm, další z tisíců MMORPG, které nabídnou víc možností, než reálný život...
Pár otázek do pranice: Jaké používáte technologie? Existují nějaké screenshoty ze samotné hry a můžete nám je ukázat? _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 24. říjen 2013, 20:51:57 Předmět: |
|
|
Enever napsal: |
Práce na hře je zdarma, a i hra má být nezisková |
Co tedy nabízíte těm všem lidem, kteří se mohou na hře podílet? Já jsem zvyklý, že když přispívám do neziskových projektů, tak na oplátku dostanu výsledky práce ostatních lidí na tom projektu. Vy žádné záruky v této oblasti nenabízíte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Enever
|
Zaslal: 25. říjen 2013, 13:31:34 Předmět: |
|
|
Ze hry máme zatím jen video, na kterém je pouze grafika vody, oblohy, trávy a zeminy. http://www.youtube.com/watch?v=rZdMMNwC7wU
"Co tedy nabízíte těm všem lidem, kteří se mohou na hře podílet?"
Na tuto otázku nemohu odpovědět, já dělám pouze příběh. Je potřeba odpovědi Relethera. S Úctou Enever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 25. říjen 2013, 13:43:05 Předmět: |
|
|
Na to že už je to verze 8.0.0.0, tak nic moc . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Enever
|
Zaslal: 25. říjen 2013, 13:55:45 Předmět: |
|
|
Ladis napsal: |
Na to že už je to verze 8.0.0.0, tak nic moc . |
Nevím co mají znamenat ta čísla, každopádně tohle je jen začátek. Je to beta, (řekl bych že ani ne). A i kdyby, je to ukázka ze hry, část hry, ne full hra s nějakým mistrovstvím, nebo nevím, o čem to mluvíš. Ještě jsem NASCHVÁL napsal, že tam je pouze grafika toho a toho. S Úctou, Enever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 25. říjen 2013, 14:08:56 Předmět: |
|
|
Enever napsal: |
Nevím co mají znamenat ta čísla, každopádně tohle je jen začátek. Je to beta, (řekl bych že ani ne). A i kdyby, je to ukázka ze hry, část hry, ne full hra s nějakým mistrovstvím, nebo nevím, o čem to mluvíš. Ještě jsem NASCHVÁL napsal, že tam je pouze grafika toho a toho. S Úctou, Enever |
A já NASCHVÁL napsal smajla "wink", protože jsem si to předtím přečet a věděl to. Jen jsem chtěl poukázat na vtipně vysokou verzi uvedenou u videa. [tentokrát bez smajla, když ti dělá problémy jim rozumět] _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Enever
|
Zaslal: 25. říjen 2013, 14:34:32 Předmět: |
|
|
Ladis napsal: |
A já NASCHVÁL napsal smajla "wink", protože jsem si to předtím přečet a věděl to. Jen jsem chtěl poukázat na vtipně vysokou verzi uvedenou u videa. [tentokrát bez smajla, když ti dělá problémy jim rozumět] |
Tak on ten smajl vypadal spíš provokativně, ale dobrá, již to nebudem řešit. S Úctou Enever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Relether
|
Zaslal: 25. říjen 2013, 17:24:32 Předmět: |
|
|
TeaTime napsal: |
"Frelania - jediná hra, na jejíž obsahu se může podílet každý!"
Pominu-li gramatickou chybu, pak zbývá položit otázku, jak je možné, že se na obsahu může podílet každý, když zřejmě nikdo mimo tým nemůže tento obsah ani vidět.
Nabízíte zájemcům o spolupráci nějakou odměnu, nebo se pracuje zadarmo? Pokud se pracuje zadarmo, tak kdo pak zkásne potenciální výdělek? Nebo se jedná o neziskový projekt?
Předem díky za objasnění těchto nejasností. |
Zdravím TeaTime,
jsem si jistý, že než jsi mě opravoval a psal, že mám ve větě chybu (Zjevně jsi si
myslel, že "jejíž" má být "jejímž" ale není to tak.) tak jsi navštívil tetu Wikipedii a
zeptal jsi se jí.
Touto větou, nebo spíše sloganem není až tak myšleno, že každý může vidět obsah a
měnit ho. Tím "podílením se na obsahu" je myšleno to, že každý může navrhnout
cokoliv do návrhů na našich webových stránkách a vše pečlivě zvážíme.
Zájemcům, kteří by byli ochotni spolupracovat na tomto projektu nabízíme pouze
tatranku zdarma a jméno mezi tvůrci této hry.
Jedná se totiž o neziskový projekt, pokud však budou nějaké zisky z Donate, či ze
serverových aplikací, které si musíte zakoupit tak budou použity na výbavu do
budoucna či na nákup tatranek.
Za objasnění těchto nejasností nemáš zač, objasnil jsem ti je totiž velice rád. :)
S pozdravem,
Relether |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mar
|
Zaslal: 25. říjen 2013, 18:53:53 Předmět: |
|
|
Relether napsal: |
jsem si jistý, že než jsi mě opravoval a psal, že mám ve větě chybu (Zjevně jsi si
myslel, že "jejíž" má být "jejímž" ale není to tak.) tak jsi navštívil tetu Wikipedii a
zeptal jsi se jí.
|
Spíš navštěvoval tetu základní školu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|