Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LukeMak
|
Zaslal: 21. listopad 2013, 20:26:34 Předmět: |
|
|
Kdyz tu byla rec o 3DS Max... Pracoval jsem nejakou dobu se studentskymi verzemi (tzn. legalnimi, jsem student ) 3DS Max (2010, 2011, 2012, 2013), mam legalni OS, mam, rekl bych, velmi vykonou sestavu (i7, 12GB RAM, SSD, GTX680), mel jsem Win7 a mam Win8, zkousel jsem to i na notebooku a nikdy, a to myslim uplne vazne, se mi nestalo, ze bych v tom vydrzel pracovat dele nez 1, maximalne 2 hodiny bez padu aplikace. Vsechny verze 3DS Max mi velmi casto padaly, at jsem to pouzival jakkoliv a na ruznem HW nebo OS. Pracuje se mi s tim docela pekne, ale nechapu, jak muze byt takovy software za takovou cenu tak extremne nestabilni. Naopak prave pri praci s blenderem jsem nemel s nestabilitou nejmensi problem, ale ze zvyku na 3DS mi nevyhovovalo rozhrani. Je tohle "obecne znamo", nebo se to deje jenom mne?
A jinak nesnazim se o flame, opravdu me to zajima... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maretik

|
Zaslal: 21. listopad 2013, 21:32:43 Předmět: |
|
|
LukeMak napsal: |
Kdyz tu byla rec o 3DS Max... Pracoval jsem nejakou dobu se studentskymi verzemi (tzn. legalnimi, jsem student ) 3DS Max (2010, 2011, 2012, 2013), mam legalni OS, mam, rekl bych, velmi vykonou sestavu (i7, 12GB RAM, SSD, GTX680), mel jsem Win7 a mam Win8, zkousel jsem to i na notebooku a nikdy, a to myslim uplne vazne, se mi nestalo, ze bych v tom vydrzel pracovat dele nez 1, maximalne 2 hodiny bez padu aplikace. Vsechny verze 3DS Max mi velmi casto padaly, at jsem to pouzival jakkoliv a na ruznem HW nebo OS. Pracuje se mi s tim docela pekne, ale nechapu, jak muze byt takovy software za takovou cenu tak extremne nestabilni. Naopak prave pri praci s blenderem jsem nemel s nestabilitou nejmensi problem, ale ze zvyku na 3DS mi nevyhovovalo rozhrani. Je tohle "obecne znamo", nebo se to deje jenom mne?
A jinak nesnazim se o flame, opravdu me to zajima... |
Pokud mohu za sebe, tak mě se to občas taky kousne a vím i o jiných kterým to dělá. Dokonce mám pocit, že tady je o tom nějaký forum, kde se to rozebíralo, možná se pletu možná ne, ale vím, že to dělá více lidem. Ještě že se to ukládá.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 21. listopad 2013, 23:47:35 Předmět: |
|
|
Tak když vědí, že to budou lidi stejně používat... _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 22. listopad 2013, 10:08:10 Předmět: |
|
|
Většinou mi to padne na nějaký špatně udělaný geometrii (blbá topologie, poškozená data, atd). LukeMaku, neříkám, že to je tvůj přípdad, ale možný to je. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 22. listopad 2013, 13:39:22 Předmět: |
|
|
Pada furt. I Maya pada furt, kazdy den, niekolkokrat Monopol je monopol, ze  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|