Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
survik1
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 14:14:38 Předmět: |
|
|
ad franz: Fish Fillets byla jak ze začátku tak na konci freeware hra, nebylo od ní očekáváno komerečního využití, to až u druhého dílu (díky veliké oblíbenosti prvního by byl nesmysl nevyužít svého jména) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 15:42:28 Předmět: |
|
|
survik1> urcite se prodavala, kdysi jsem mel demo ze ScoreCD, v plne verzi byla snad i nejaka soutez o pocitac a vzpominam, ze jsem si to nekoupil prave kvuli dost vysoke cene, ktera se blizila zahranicnim hram
Ovsem pokud mas na mysli, ze hra byla tvorena nejprve z nadseni (jako freeware), nez se toho ujal nejaky distributor, tak takhle vznikly snad vsechny tehdejsi hry (paranoia, colony28, asmodeus...) - a treba dodnes je timhle zpusobem vyvijeny Inquisitor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kalamancharo
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 16:21:06 Předmět: |
|
|
Děkuji všem za pomoc, už to mám připraveno...už to jen sepsat
Výsledek bude zveřejněn na Freehry.cz
DĚKUJI  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Amorph
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 16:39:06 Předmět: |
|
|
Fish Filets byly komercni hra.
franz> ad Inquisitor atd., ano vsechny tyhle hry vznikaly z nadseni a byly v pocatku vyvijeny bez financnich prostredku, ale domnivam se, ze nebyly koncipovany jako freeware. U Inquisitora to vim docela jiste, protoze ho vyviji (a temer od zacatku vyvijel) muj zamestnavatel;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 17:59:06 Předmět: |
|
|
No to chcu videt kolik komercnich her se zjevi v clanku a naopak kolik freeware her tam bude chybet a vubec kolik se tam zjevi sracek z VCH  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|