.[ ČeskéHry.cz ].
Fat Mole

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Looocas

PříspěvekZaslal: 16. duben 2014, 21:05:06    Předmět: Fat Mole Odpovědět s citátem

Ahoj, chcel by som Vam ukazat moju hru Fat Mole.
Budem rad za komenty atd
diky!

youtube
https://www.youtube.com/watch?v=tR5isCu5jds

googleplay
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mad_Knight.Fat_Mole

Lucas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flash

PříspěvekZaslal: 16. duben 2014, 21:28:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela se mi to libi. Videl sem jen video. Takze uplne mi neni jasny gameplay a jak se to ovlada a tak.

Postrehu mam jen par:
- svet nad zemi je peknejsi nez ten podzemni. Ten mi prijde dost jednotvarny. Coz je skoda, protoze ten podzemni je to hlavni
- podzemi bych nejak vic ozivil. Nejaky animace neceho a tak (to sem asi moc nepomoh co Smile ).
- ilustrace jsou moc pekny, ale treba ten font a menu je takovy bleh Smile (ale ja nejsem grafik, to at se vyjadri jini)

Celkove ale hodnotim pozitivne, obzvlast pokud je to prvotina (je?).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Looocas

PříspěvekZaslal: 16. duben 2014, 21:37:31    Předmět: Odpovědět s citátem

thx Flash, ovlada sa to akcelerometrom. Dam hru asi cochvylu von zadarmo s nejakou tou reklamou. Chcel som len skusit , ze ci sa nestane nejaky zazrak Very Happy ale google play je uz preplneny.
Font je public domain a takych je malo dobrych.
Je to prva gameska Smile (kua je to poznat ? ) Very Happy
Dikes za postrehy.
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 16. duben 2014, 22:14:47    Předmět: Odpovědět s citátem

mne bolo ovladanie jasne hned Smile , ten akcelerometer mi tam pride ako jedina normalna moznost. V ostatnom suhlasim s Flashom dobra grafika je vidiet len chvilku a potom to je nudne, skoda, pismo mi nevadi, je sice okukane ale je free takze treba pochvalit aspon dobry vyber.
Vtipne zvolena tema , a na prvotinu uplne super, kiez by kazda prvotina vypadala takto.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 17. duben 2014, 10:12:35    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to velmi pekne a mile. Grafika pod zemou by sa dala obveselit nejakym vykukajucim cervikom, alebo nejakym zvieratkom, ktoremu blikaju oci, alebo nieco podobne, malicke, neinteraktivne. Font je ok, imho.

Prekrasne, gratulujem!
VODA

PříspěvekZaslal: 17. duben 2014, 10:36:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Také se mi to moc líbí.
Příliš často tu k podobným hrám komentáře nepíši, ale tohle se mi vážně moc líbí, takže jsem musel.
Opravdu moc pěkné. Smile Jen tak dál!
Mem

PříspěvekZaslal: 17. duben 2014, 11:54:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fakt pěkné. Podzemí tedy vypadá trochu nudněji, chtělo by oživit, ale spíš po stránce gameplay. S čím tam krtek bojuje, jen s hledáním cesty a hladem? (Ve videu je "hanger" místo "hunger"? A "awere" místo "aware"?).

Chtělo by to i nějaké protivníky, kterým by se měl vyhýbat, a tím si třeba cestu k cíli zkomplikovat. Vtipný aspekt by mohla být jeho velikost, tj. když něco sežere, tak se zvětší a může převálcovat menší protivníky, ale už se třeba neprocpe úzkou chodbou... Pak by to i na traileru vypadalo jako větší challenge, takhle to je prostě hra s bludištěm a akcelerometrem, byť pěkně zpracovaná.

Jinak úspěch se sám nedostaví, i kdyby hra byla sebelepší, to by musela být obrovská náhoda. Nezbývá, než spamovat na všechny strany, mít kontakty na redaktory atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Looocas

PříspěvekZaslal: 17. duben 2014, 21:54:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Dikes za komenty, jo to podzemie chcelo ozivit. Mem ->super napad to s tym zvacsenim pri zozrati niecoho. Dalsie gamesky sa budem snazit spravit napaditejsie Wink
Inac Mem pozeram , ze font je aj tebe znamy Very Happy, velmi pekne gamesky mas na webe Smile
preklepy som uz opravil , anglinu sa musim doucit Embarassed Thx
Skoda , ze sa neda vymenit video za druhe v youtube Sad ,alebo mate na to nejake triky?
https://www.youtube.com/watch?v=zzp6kh9EgAk
Cochvylu dam gamesku free tak som zvedavy, ked si to vyskusate...
ph[]b

PříspěvekZaslal: 18. duben 2014, 06:42:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm, pekny pocin. Graficky prijemne zmaknuty, ale ten font... ooo, z meho pohledu by se tam hodil fakt jiny, i menu bych asi prepracoval, spis na zpusob ikon, nez textove... pak se nemusis patlat s lokalizacema apod. Mozna by hru ozivila i nejaka animace backgroundu, nahore plapolajici obleceni na snure, apod... Jeste bych pridal 3d objektum stiny aspon, klidne nafejkovat blurnutym koleckem, ale aspon neco pod to, protoze napr truhla pusobi, ze levituje...
Proste par prkotin Smile
Drzim palec do dalsich her Smile.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: