.[ ČeskéHry.cz ].
Furious Pedalling Game EDIT
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MirekDusin

PříspěvekZaslal: 13. červen 2014, 12:28:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten novej toon shader vypadá hnusně, nechal bych tu původní stylizaci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
]semo[

PříspěvekZaslal: 13. červen 2014, 15:37:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Spytihněv: neboj, příště je na řadě ten leteckej simulátor. Bude tak hustej, že až se s tim naučíš lítat, sedneš do opravdovýho letadla a budeš to umět. Nebo aspoň řídit model. Testujou nám to občas opravdoví piloti. Toon shadery tam nebudou, větroň má v hipoly i tahy štětkou od barvy! Ale jinak souhlasím, dneska je to dost podělaný. Začínajícím vývojářům nezávidím. Buď uděláš něco pěknýho, ale nemáš šanci prorazit, nebo uděláš něco hnusnýho a taky nemáš šanci prorazit. Ale v obou případech si zábavy moc neužiješ.

Ten toon shader se mi ale celkem líbí, vždyť sem ho taky dělal já ;-). Nemám tyhle věci moc nakoukaný, tak na to mám jiný pohled.

Mimochodem, dnes jsem zjednodušil ovládání a je to lepší.
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
perry

PříspěvekZaslal: 13. červen 2014, 18:15:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale prd.. toon shader je pěkný a dodává tomu nádech nadsázky.

Jinak s tím kradením.. místo černocha by stačilo trochu ubrat hnědé a bylo by to uzpůsobené našim podmínkám.. co tu barvu hráče brát podle geolokace? Very Happy Každá kultura má určitě svoje "gangsta nigga" Laughing A nebo to vydat vícekrát "Gangsta Nigga Stole my Bike", "Gipsy on the Run" apod Laughing
MirekDusin

PříspěvekZaslal: 13. červen 2014, 19:18:49    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:

Ten toon shader se mi ale celkem líbí, vždyť sem ho taky dělal já Wink. Nemám tyhle věci moc nakoukaný, tak na to mám jiný pohled.

Tam neni problém v shaderu jako takovém, ale v tom, že tomu neni přizpůsobená grafika, tedy textury a tak. Ovšem tohle by předně měli řešit lidi z EmbrioCG. Ale jak to tak vypadá z tvých příspěvků, tak ti prostě dali assety a udělej nám hru.

Hmm, když už jsme u těch stereotypů, rasismu a xenofobie, tak by se mu taky mohli udělat dlouhý vlasy a vousy, místo trika vesta s výbušninou a cílem hry by bylo dojet a vyhodit do povětří nějakou důležitou budovu, když už za tím stojí ten arab žijící v Plzni, co? Fascinuje mě, že nejen na Novinkách, kde očekávám největší plebes, ale i zde na fóru s koncentrací nejinteligentnějších lidí může spadnou diskuze do podobných sraček...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
perry

PříspěvekZaslal: 13. červen 2014, 19:21:32    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakých sraček... to je sofistikovaný humor prívě našich IQ Twisted Evil anebo vývoj her lidi poznamená Twisted Evil
Mem

PříspěvekZaslal: 14. červen 2014, 07:35:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Borci se stolkem na přechodu mě rozsekali Smile
Každopádně poslední webový build mi nejde ovládat, ani myší, ani klávesnicí, na nic to nereaguje
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Mobilní hry, Flashové hry, Webové hry, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: