.[ ČeskéHry.cz ].
Operace Ting Tong - 3D akční hra z vietnamu (FPS)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tatko

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2007, 07:22:17    Předmět: nová verze...?? Odpovědět s citátem

Jsem vám to posledně kritizoval tak jsem byl zvědavý po několika měsících jak jste pokročili. Už jsem si říkal že budu hodný a nebudu tu za rýpala.Tak mi teda ukažte na vašem demu co se od té doby změnilo(kromě toho vrtulníku...).To staré mám schované.
NIC !! VŮBEC NIC!!Tak nevím proč s tím pořád strašíte.Navíc všimli jste si že ten pajdulák má obličej z obou stran ??!! A že když narazíš do vrtulníku nebo náklaďáku tak se vám zbraň zanoří do objektu skoro až po ruce??To jsou přece tak viditelné věci které bych si já ohlídal ať si netrhnu ostudu když už se chci s něčím blejsknout na veřejnosti....a zbytek už popsal pcmaster a popsal jsem to i já minule a furt furt ...je to stejné...
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2007, 10:30:59    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
Co sa tyka neznameho datumu dokoncenia, mozem povedat, ze aj ja (s juroom Smile) som tak kedysi "fungoval" a tiez, ze je to TOTALNE NAPICU.

OT: Tohle má prostě každý jinak. Třeba já si mety rozhodně nedávám a v dokončování věcí mi to nevadí Smile Proč si dávat nějaké umělé termíny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Amp

PříspěvekZaslal: 24. listopad 2007, 11:01:28    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši nechci nic říkat, ale ta grafika se mi opravdu nelíbí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: