Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KubaP
|
Zaslal: 19. listopad 2014, 15:05:55 Předmět: Praha - pivo - Unity - Blender - apod. |
|
|
Ahoj,
je tu někdo, kdo by se chtěl sejít v Praze a pokecat o problematice vývoje her v Unity (potažmo modelování v Blenderu)? Nějakou dobu už se tím zabývám, stále se ale cítím jako začátečník V mém okolí není nikdo, kdo by s mým koníčkem měl pramálo společného (koníčkem vytváření něčeho a neustálého se učení v oblasti počítačových her), rád bych si proto s někým sedl na pivo a vyměnil zkušenosti, názory, rady, kamenné vtipy...
Díky za odpovědi a snad bude mít někdo zájem.
Kuba |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 19. listopad 2014, 15:34:48 Předmět: Re: Praha - pivo - Unity - Blender - apod. |
|
|
No s napadem jsi prisel asi tak 5 minut po dvanacte neb minuly vikend se v Praze setkalo na 500 vyvojaru na jednom miste a to jak u prednasek tak u piva
http://www.gdsession.com
Tak treba za rok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KubaP
|
Zaslal: 19. listopad 2014, 20:23:24 Předmět: |
|
|
S nápadem jsem přišel 5 minut po třetí Vím, že bylo GDS (kam jsem se bohužel nedostal, snad během ledna začnou vycházet na Games.cz videa), přesto jsem doufal, že by někdo zašel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|