Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DjCzermino
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 15:33:05 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Hm, už mi velké písmeno taky jde (Shift jsem opravdu taky zkoušel ).
A šlo mi zadat jméno hrdiny i jen jako mezeru " ", chce to ještě před potvrzením udělat trim.  |
Áno, díky! To jsem tam opravdu zapoměl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radis
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 15:33:49 Předmět: |
|
|
Mem: to mi pripomnelo...
QA Engineer walks into a bar. Orders a beer. Orders 0 beers. Orders 999999999 beers. Orders a lizard. Orders -1 beers. Orders a sfdeljknesv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 20:41:45 Předmět: |
|
|
citace: |
If you only want to run a single game, put the data files directly into the folder with the Eboot and rename the main game executable to ac2game.dat. It will then autostart this game. |
Main game executable je u tebe co? Mám podezření, že jsi to jinde než na widlích ani nezkoušel... _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 20:53:33 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
citace: |
If you only want to run a single game, put the data files directly into the folder with the Eboot and rename the main game executable to ac2game.dat. It will then autostart this game. |
Main game executable je u tebe co? Mám podezření, že jsi to jinde než na widlích ani nezkoušel... |
Ale kdepak, dyť vám píšu - Linux a Android otestován. Tam ale není potřeba toto divné přejmenování, AGS engine si to najde sám a interpetuje rovnou tu exovku, ta exovka totiž není nic jiného než AGS engine pro windows + AGS data...
V našem případě je Main executable exovka s tou hrou, DraciZub_hra.exe - tu podle návodu je třeba přejmenovat na ac2game.dat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:19:50 Předmět: |
|
|
Áha, tak to jo. Mně akorát přišlo nepravděpodobné, že by multiplatformní engine načítal windowsí exáč... Ale proč ne  _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:28:28 Předmět: |
|
|
Áha, tak to jo. Mně akorát přišlo nepravděpodobné, že by multiplatformní engine načítal windowsí exáč... Ale proč ne  |
A to si představ, že kdybych tu hru vytvořil ve starší verzi AGS, tak by teoreticky běžela i pod MS-DOSem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:31:50 Předmět: |
|
|
Tak jsem to v rychlosti zkusil a na tom PSP to jede, ale laguje, hlavně hudba. Pak pošlu video, tam to bude možné slyšet.
Edit: Tak tady: http://youtu.be/i4ww0uWd0FA _________________ www.FRANTICWARE.com
Naposledy upravil frca dne 2. prosinec 2014, 23:27:17, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:38:44 Předmět: |
|
|
Tak jsem to v rychlosti zkusil a na tom PSP to jede, ale laguje, hlavně hudba. A to mám to rychlejší PSP. Pak pošlu video, tam to bude možné slyšet. |
Tak to Ti moc děkuji za test, nevím jak je tomu u PSP ale na Androidu je nastavení, kde se dá hra optimalizovat pro slabší telefony. Např. tam jde nastavit "frameskip", lower details apod.. Tady nic takového není někde?
Možná to bude na stejném místě, kde se dá přepnout mezi CZ a EN verzí hry. ( v androidu šlo na hře podržet prst a objeví se menu s nastavením) no prostě nevím no. Každopádně díky moc !
Já budu teď dělat na youtube videa s hrou, jak procházím i lokace, které nejsou v DEMU  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:51:13 Předmět: |
|
|
Video viz předchozí příspěvek. Jinak máš pravdu, je tam parametr framedrop. Dnes se mi už s tím ale nechce laborovat. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 1. prosinec 2014, 21:54:10 Předmět: |
|
|
Video viz předchozí příspěvek. Jinak máš pravdu, je tam parametr framedrop. Dnes se mi už s tím ale nechce laborovat. |
Super, díky moc, tak teď ještě chybí, aby někdo otestoval iPhone a Mac  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 2. prosinec 2014, 23:09:58 Předmět: |
|
|
Trochu jsem s tím laboroval. Tady je nastavení, se kterým to jede celkem plynule:
http://nopaste.ceske-hry.cz/223633
Akorát panák chodí celkem pomalu, ale třeba to tak má být, jinou verzi jsem nezkoušel. _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 2. prosinec 2014, 23:15:08 Předmět: |
|
|
Trochu jsem s tím laboroval. Tady je nastavení, se kterým to jede celkem plynule:
http://nopaste.ceske-hry.cz/223633
Akorát panák chodí celkem pomalu, ale třeba to tak má být, jinou verzi jsem nezkoušel. |
Tak on nějak závratně nechodí. Díky moc! Config si uschovám pro další využití. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 2. prosinec 2014, 23:17:30 Předmět: |
|
|
Video ze hry -
Vytvořil jsem video, které prochází obrazovky z plné verze, resp. zatím to, co je momentálně k dispozici (ikdyž pár obrazovek si šetřím na později... )
https://www.youtube.com/watch?v=wyPkusin7bE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 2. prosinec 2014, 23:37:46 Předmět: |
|
|
Jinak musím říct, kvalitní hudba (ta klasika) - třeba ta Rusalka. To je někde k dispozici jako public domain, že sis to mohl dát do hry?
Ale možná bys neměl všechno ukazovat, přece jenom adventury jsou právě dost i o odhalování nových prostředí... _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DjCzermino
|
Zaslal: 2. prosinec 2014, 23:42:38 Předmět: |
|
|
Jinak musím říct, kvalitní hudba (ta klasika) - třeba ta Rusalka. To je někde k dispozici jako public domain, že sis to mohl dát do hry? |
Konkrétně tuto skladbu jsem bral jako "národní" bohatství a licenci jsem, s prominutím, neřešil. Už jen z toho důvodu, že hra je čistě nekomerční.
V závěrečných titulcích jsem vyjmenoval (a poděkoval) všem a všemu, co jsem ve hře použil, abych své jednání alespoň trochu ospravedlnil.
Kdbych to chtěl hrotit trochu více, rád bych někoho, kdo by mi to nahrál tak, aby to nebylo zatíženo žádnými právy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|