.[ ČeskéHry.cz ].
Dungeons of Aledorn
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sonic

PříspěvekZaslal: 7. prosinec 2014, 20:25:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád mi podlaha (a některé zdi) přijdou moc tmavé. Jinak ale se mi souboje graficky hodně líbí, je to o třídu výš než zbytek, co jste ukázali.
To, že se těším na tahové souboje, jsem tu už několikrát psal, takže to dnes zmiňovat nebudu (?!)
Každopádně bych uvítal nějaké video.

A dotaz na závěr. Párkrát jsi byl dotázán (ať už tady nebo jinde), na jaké platformy to chystáte. Odpověděl jsi, že Windows, později možná tablety. A co Linux (nebo Mac)? To by pak takovou práci nedalo ne? (ať mě kdyžtak někdo Unity zdatný opraví). Linuxáci docela rádi přispívají, navíc byste mohli být zmíněni i na některých Linux portálech.

Držím palec
Nefarit

PříspěvekZaslal: 8. prosinec 2014, 15:39:31    Předmět: Odpovědět s citátem

sonic napsal:
Pořád mi podlaha (a některé zdi) přijdou moc tmavé. Jinak ale se mi souboje graficky hodně líbí, je to o třídu výš než zbytek, co jste ukázali.
To, že se těším na tahové souboje, jsem tu už několikrát psal, takže to dnes zmiňovat nebudu (?!)
Každopádně bych uvítal nějaké video.

A dotaz na závěr. Párkrát jsi byl dotázán (ať už tady nebo jinde), na jaké platformy to chystáte. Odpověděl jsi, že Windows, později možná tablety. A co Linux (nebo Mac)? To by pak takovou práci nedalo ne? (ať mě kdyžtak někdo Unity zdatný opraví). Linuxáci docela rádi přispívají, navíc byste mohli být zmíněni i na některých Linux portálech.

Držím palec

Ahoj,
díky za náměty. Ono popravdě asi nebude problém dát to na Mac či Tučňáka. Hlavní slovo v tomhe bude mít samozřejmě programátor. Hodím s ním řeč, jak složité to je. Nicméně na Mac nějaké verze už dělal, to vím jieště, takže předpokládám, že máš ohledně Unity a platforem, pro které umí kompilovat pravdu Wink

Nef
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nefarit

PříspěvekZaslal: 10. prosinec 2014, 14:30:50    Předmět: Představení grafiky - okolí tvrze Alchymisty Odpovědět s citátem

Zdravím všechny příznivce RPG a hry DoA. Dnes pro vás máme další ukázku grafiky z naší hry. Představíme Vám okolí pevnosti Alchymisty, do které se pravděpodobně podíváte v rámci hlavního příběhu hry. Interiér pevnosti si necháváme na jindy. Pokud se vám na lokaci okolí pevnosti něco nezdá, budeme rádi, když se o to s námi podělíte. Též uvítáme jakýkoli feedback.

Udržujte nám přízeň a nezapomeňte nás podpořit na:
Facebooku
G+
Twitteru

Team21
www.aledorn.com

Naposledy upravil Nefarit dne 15. prosinec 2014, 14:21:57, celkově upraveno 1 krát
Nefarit

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 14:20:20    Předmět: Představení motion capture Odpovědět s citátem

Zdravím všechny příznivce RPG, dungeonů a hry @Dungeons of Aledorn. Dnes pro vás máme zase něco z vývoje. Tentokrát to bude představení Mocapu (motion capture). Tuto ?newsku? jsme se rozhodli zpracovat formou videa, ve stejném duchu jako byl nedávný Teaser s prezentací hudby. I tentokráte bude video doplněno o hudbu ze hry, kterou dělá Marek. Ve videu též uvidíte našeho zbrojmistra Zdenka. Pokud vás zajímá cokoli ohledně mocapu, klidně se nás zeptejte. V teamu 21 máme několik lidí, kteří mají s mocapem bohaté zkušenosti.

Motion Capture video

Udržujte nám přízeň a pokud se vám dnešní video líbilo, sdílejte nás a likujte na našem FB webu.

Udržujte nám přízeň a nezapomeňte nás podpořit na:
Facebooku
G+
Twitteru

Team21
www.aledorn.com

Naposledy upravil Nefarit dne 15. prosinec 2014, 14:23:24, celkově upraveno 1 krát
Darke

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 14:43:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, jsem rád že máte přístup k této technologii, věřím že výsledek bude stát za to, jen pokud bych mohl doporučit: Trošku odebrat z toho filtru ve videu, aspoň ty částice poletující, pokud možno přístě i užší "rámeček".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Dlaha

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 16:28:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten postprocessing je fakt šílený. Většinu obrazu vyplňujete zbytečnostmi a to důležité je v miniaturním rámečku uprostřed.
Mám z toho pocit jako bych se díval na starodávnou televizi:

Přes ten rámeček a všemožné létající particly a další efekty jsem se pořádně nesoustředil na to, co se děje uprostřed.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Nefarit

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 18:01:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Přípomínky předám Danovi, který video dělal... Díkes moc za feedback Wink

Nef
Hunter

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 20:52:13    Předmět: Odpovědět s citátem

To video je opravdu nesmysl ... velké hloupé a škaredé efekty po okrajích odstranit.

Nicméně poslední screenshoty vypadají velice dobře, jediné co se mi zdá, že je tam taková "jedovatě zelená" tráva.
Tedy oproti stlačené saturaci ostatních barev.

Chce to ještě prohnat nějakým color managmentem, ale to je opravdu drobnost.

Edit: Ona to asi není tráva, spíš mech - na skálách, budovách atd.
Darke

PříspěvekZaslal: 13. prosinec 2014, 21:10:43    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsme u drobností, v posledním postu... oprav si linky na Facebook a Twitter.
sonic

PříspěvekZaslal: 14. prosinec 2014, 16:53:29    Předmět: Odpovědět s citátem

A ten Motion Capture je váš, nebo si to od někoho pronajímáte?
Nefarit

PříspěvekZaslal: 15. prosinec 2014, 14:20:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Darke napsal:
Když jsme u drobností, v posledním postu... oprav si linky na Facebook a Twitter.

Dík, opraveno Wink
Nefarit

PříspěvekZaslal: 15. prosinec 2014, 14:25:43    Předmět: Odpovědět s citátem

sonic napsal:
A ten Motion Capture je váš, nebo si to od někoho pronajímáte?

Ahoj,
jojo je náš...
Nefarit

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2014, 14:56:41    Předmět: Ukázka grafiky ? upravené podpalubí Odpovědět s citátem

Zdravím všechny vývojáře a příznivce dungeonů, RPG a naší hry Dungeons of Aledorn. Abyste viděli, že vaše názory jsou pro nás velmi důležité a nasloucháme jim, tak pro vás dnes přinášíme upravené podpalubí, které jsme před časem prezentovali. Upravovali jsme hlavně textury (jejich sjednocení), stíny a nasvícení. Výsledek můžete vidět na následujících screenech.

Udržujte nám přízeň a pokud se vám dnešní screeny líbily, sdílejte nás a lajkujte na našem FB webu nebo na našich stránkách.

Též nás můžete sledovat na:
Facebooku
G+
Twitteru

Team21
www.aledorn.com
sonic

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2014, 15:19:26    Předmět: Odpovědět s citátem

No vida, tohle mi přijde o hodně lepší.

Tady je to pěkně vidět: staré x nové
RS

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2014, 18:02:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvalim urcite posun vpred. Trosku mi tam chybaju normal mapy ale myslim ze je to krok spravnym smerom. Farby: teplota fajn a konecne tiene , scena ziskala novym nasvietenim lepsiu hlbku, citatelnost, oko uz nieje tak zmatene. V porovnani stare a nove, ktore je nadomnou je to neporovnatelny rozdiel. Len tak dalej
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další
Strana 5 z 15

Přejdi na: