| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
McMagic
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 5. říjen 2015, 20:31:28 Předmět: |
|
|
gratulace k vydani, vypada to vazne fantasticky.
Jen mam porad pocit, ze to video seka. Nejviditelneji napriklad v casech 0:21 (jeskyne), 0:45(jeskyne), 1:25(kosmicka lod?). Trha mi to oci, ale lidi si toho asi nevsimnou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 5. říjen 2015, 20:43:52 Předmět: |
|
|
| Weny Sky napsal: |
gratulace k vydani, vypada to vazne fantasticky.
Jen mam porad pocit, ze to video seka. Nejviditelneji napriklad v casech 0:21 (jeskyne), 0:45(jeskyne), 1:25(kosmicka lod?). Trha mi to oci, ale lidi si toho asi nevsimnou  |
jj seka se to - je to skoro i zamer aby bylo videt ze to neni suepr uper.
Ale dalsi uz bude tvoren vice profi (ty zabery) snad tedy:D _________________
http://www.mcmagic-productions.com/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 6. říjen 2015, 11:33:45 Předmět: |
|
|
Psal jsem ti na YT, jak vyřešit to sekání (vykašlat se na 1080p nebo nahrávat zpomaleně a pak zrychlit).
EDIT: Ty české recenze bych bral s nadhledem - lidi maj potřebu trochu přechvalovat domácí věci (s čímž nemám problém). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 6. říjen 2015, 11:53:36 Předmět: |
|
|
[OT] Ladis: Připomněl jsi mi recenzi na Rememoried, kde si lidi v komentářích dokonce stěžují, že české hře není náležitě přidáno v hodnocení Jsme zvláštní národ. Každopádně doufám, že Novus Inceptio uspěje i v zahraničí. [/OT]
Pochlubíš se opět o nějaká čísla, Martine?  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 6. říjen 2015, 12:08:48 Předmět: |
|
|
%Trailer - díky pak kouknu - další už budou snad profi více;)
CZ komentáře - toto vůbec neřeším, hlavně ty komentáře.
CZ Recenze ano - potěší nebo zklame.
Prioritou je ale zahraničí - sice má člověk 2k fanoušků převážně CZ/SK (90%) ale hru si koupilo jen stěží pár % CZ/SK za prvních 24h (no jeste ne jeste to neni 24h - zatim to je 21h:) )
Cisla no jen lehce:
wishlist: cca 5.5k
steam komunita: cca 2.5k
Prodej: splňují očekávaní na prvních 24hodin bez reklamy a hype - jen viral.
Zasadni pro mne je kladne prijeti v zahranici - hlavne nemci tedy - pro ne ta hra je asi jak stavena diky slozitosti (to oni maji radi:) )
USA pres noc take zabralo a uz je na prvnim miste.
A recenze nejsou hate (zatim tedy) jak jsem ocekaval - proste lidi nejak pochopili smysl toho early a slozitosti a snad se vyplatilo to ze je tam toho hodne i na ukor bugu. Bugy nastesti nejsou az moc kriticke - 90% jsou veci co pujde fixnout.
Ja osobne jsem za necely prvni den spokojen a hodne.
Dokonce jsem poprve po hodne dlouhe dobe spal jak miminko:) _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Peto

|
Zaslal: 6. říjen 2015, 12:16:43 Předmět: |
|
|
Gratulacia! Na EA su to velmi dobre cisla.. myslim co sa tyka steamcharts pocet hracov... Uz mozes zacat naberat ludi  _________________ Code or die!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 8. říjen 2015, 16:51:17 Předmět: |
|
|
Proč mě nikdo nevaroval !!!
Je to neskutečný záhul tedy - myslel jsem si že nejhorší bylo těch posledních pár měsíců při dokončovaní early verze.
Sice spadl obrovský kámen, klidně spím a nejsem vystresovaný (zatím tedy).
Ale jako udržet tu komunitu na Steamu aktivní a na uzdě, řešit bugy atd. atd.
Už to není sranda tedy - už jde do tuhého:)
Ale tak snad to půjde dobře - aktualizace jsou teď skoro denně...
http://steamcommunity.com/app/386590/allnews/
A nový herní mód potěší hodně velké % lidí co NI chtějí, ale nechtějí ho hrát online. _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 11. říjen 2015, 09:52:25 Předmět: |
|
|
Tak už se to vše trošku uklidnilo - ten tlak v NI Steam komunitě.
Lidé už si začínají sami pomáhat a odpovídat na dotazy + předávají zkušenosti co jak fixnout - což je super. Díky tomu je možné trošku vypnout a řešit updaty bez toho aby se člověk stresoval co kde nefunguje a proč.
V pátek večer jsem si dal chvilku a prošel konečně nějaké screeny co poslali lidi - no jako hodně mě to dojalo - dostavil se nějaký pocit zadostiučinění, že to mělo a má smysl - když vidím že to lidé hrají a postupují ve hře tak jak jsem si představoval.
Hlavně to pořád někdo hraje - mám hráče co tam jsou už přes 40hodin... Tipoval jsem max na první verzi tak 10hodin (a ne nemají to spuštěné na pozadí - v DB je aktivita nonstop).
Hlavní je že většina chápe early stav a nedostavil se hate na bugy a nedodělky.
Prodeje jsou hodně dobré - není to mega skok, ale roste to pořád pozvolna co hodina +- 10ks (refund je 10-12% což je v normě. Dokonce to lidé vrací, ale napíši pozitivní hodnocení - že se vrátí časem ).
Hodně lidí teď čeká na ohlášený čistý singl bez nutnosti připojení k internetu.
Tak uvidíme ale tak jak to je - je pro mne osobně ohromný úspěch - mám radost z toho že to lidé hrají a baví je to i když to je jen ealry alfa nedodělek.
Také jsem zjistil, že se mám držet toho co si myslím já a nenechávat si radit od jiných (nemyslím hráče) - prostě dnes je jiná doba a každý rok se to mění a to co fungovalo před rokem dnes nefunguje (nemyslím v herních mechanikách).
Jsem se rozepsal - no snad to někdo dočetl až sem;) _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 11. říjen 2015, 10:00:28 Předmět: |
|
|
| McMagic napsal: |
| Také jsem zjistil, že se mám držet toho co si myslím já a nenechávat si radit od jiných (nemyslím hráče) - prostě dnes je jiná doba a každý rok se to mění a to co fungovalo před rokem dnes nefunguje (nemyslím v herních mechanikách). |
Nerozepíšeš to?
Každopádně gartulace, vypadá to dost úspěšně. 10 prodaných kusů za hodinu zní výjimečně dobře. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 11. říjen 2015, 10:11:02 Předmět: |
|
|
| Dlaha napsal: |
| McMagic napsal: |
| Také jsem zjistil, že se mám držet toho co si myslím já a nenechávat si radit od jiných (nemyslím hráče) - prostě dnes je jiná doba a každý rok se to mění a to co fungovalo před rokem dnes nefunguje (nemyslím v herních mechanikách). |
Nerozepíšeš to?
|
To by bylo skoro na přednášku:)
Ale vše mne utvrzuje v tom že mám pravdu - mám teď přístup k datum a díky nim mohu analyzovat jiné projekty. Hlavně také ve stejný den+- vyšla velká konkurence a ta dokonale potvrzuje moji teorii (a je to produkt od AAA veteránu).
Ale potřebuje to tak měsíc ještě a pak budu vědět zdali se mýlím nebo ne + ještě analyzovat pár dalších projektů. _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|