Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 25. prosinec 2007, 19:17:15 Předmět: |
|
|
Mam Student+ u CSOB a Gaudeamus u KB, spokojen jsem u obou, KB pouzivam primarne vcetne ebankingu, CSOB spis rezervne....
pokud pominu takove veselosti, jako ze jsem si sjednaval ucet v dobe, kdy banku vyklizela policie kvuli bombe, tak rozhodne nemam reznovy zkusenosti, ze bych musel hledat sveho bankere.... v liberci to jde u libovolne baby a v praze na chodove taky (a to mam ucet v liberci)... jen me trochu nasrali pri podpisu smlouvy, ze si to mam precist doma, ted rychle podepsat... babe utikaly trzby... precijenom pul dne byla banka vyklizena...
proste si do banky zajdi, rekni magicke slovo "ja bych chtel ucet" a uvidis, ze se na tebe sleti jak vosy na med.. projdi vic bank a rozhodni se....
a nezapomen... mama s tebou na zachodky uz nechodi dlouho, ted tam s tebou chodi banker a vnucuje Gaudeamus^2 (pokud jsi tu reklamu nevidel, tak si dopln vzdelani  _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 17:32:47 Předmět: |
|
|
Kula Shaker> Já si teda nejsem jistej, jestli to není zase nějaká "EU modifikace", ale imho původní USA kreditní karta funguje přesně naopak - že nejdřív skládáš peníze bance a potom je kreditní kartou čerpáš - stejně jako funguje kredit u mobilů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 18:06:49 Předmět: |
|
|
Hunter: Tak o takové kartě jsem v životě neslyšel, a pochybuju, že by si jí někdo pořídil. Zablokovat své vlastní prostředky v bance jen proto, aby si je mohl někdy v budoucnu jen přes kartu vybrat. Vždyť to by bylo ještě omezenější než debetní karta. A kreditní neznamená spojitost s kreditem na mobilu, ale s účetním pojmem credit/debit (dal/má dáti). Možná si to pleteš s bezúročným obdobím a limitem? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 19:15:46 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Ja kreditkou platim spoustu veci, nejen na netu, a bance pritom nedluzim. Mrkni se na pojem bezurocne obdobi (v mem pripade 45 dni) |
Ja jsem nechtel tvrdit, ze placeni kreditkou me uvrhne v dluhy, ale ze proste nikomu dluzit nechci, takze je mi jedno jestli platim kreditni nebo debetni kartou (protoze vzdycky budu platit nejvise tolik, kolik prave mam na ucte... aspon doufam), protoze zrovna jsem v situaci, ze kdyz nemam penize dnes, za 45 dni je porad nemusim mit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 353 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 19:44:35 Předmět: |
|
|
hunter - nene, tam platis a platis a jednou mesicne ti prijde ucet, kolik a za co jsi utratil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 20:37:55 Předmět: |
|
|
posila: Jj, ale na druhou stranu kdyz mas na kreditce schvalne nizky limit (jako ja), tak to proste vzdycky zaplatis z nasledujici vyplaty, a kdybys nemel prachy, tak budes chodit na nakupy prave s kreditkou (proste tim ziskas tech 45 dni polstar, kdy se muzes dostat do skluzu. Neco jako kdyz ve vetsich firmach zamestnancum umoznuji vyplacet zalohy na dalsi vyplatu, jeden muj kolega fungoval par let s tim modelem, ze v den vyplaty si zaroven bral 80% zalohu na dalsi mesic ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 26. prosinec 2007, 21:00:31 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
ad Visa Electron - zalezi asi na bance a castecne i na karte. Navic nektere internetove obchody ji vubec neznaji, takze s ni zaplatit vubec nejde (proste tam tehle typ karty neni na vyber). Slysel jsem i o Visa/E, se kteryma nejde platit ani v obchodech, ale je to bude spis nejaka legenda. |
Jak jsem již říkal - mělo by to být kompatibilní. Já svou Visou Electron platil za kamaráda Wii Points přímo na konzoli - a tam je jen Visa a MasterCard. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 28. prosinec 2007, 18:23:38 Předmět: |
|
|
Hunter>zčekni meses.cz tady úryvek:
Platební karta umožňuje držiteli vybírat hotovost na přepážkách bank, z bankomatů, platit za zboží v obchodech, restauracích, v hotelích, na Internetu apod. Platební (neboli debetní) kartou můžete utrácet své peníze do výše zůstatku na vašem běžném účtu (či do výše kontokorentu). Tím se liší od karet kreditních, s kterými se nakupuje výhradně na úvěr. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 28. prosinec 2007, 18:28:46 Předmět: |
|
|
Tak já to zjišťovat nepotřebuju, já kreditní kartu nemám a nepotřebuju
Pokud jsem někoho uvedl v omyl (a do této skupiny bych rád započítal i sebe), tak se omlouvám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|