Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dagi
|
Zaslal: 14. prosinec 2007, 15:16:31 Předmět: 7th Space - j2me |
|
|
Ahoj,
přidávám zde info o nedávno dokončeném projektu 7th Space.
Jedná se o 2D arkádu pro mobilní telefony, napsanou v jave (j2me).
Stručný popis o co jde:
Hra 7thSpace je velká záchranná akce prolnutá dobrodružstvím.
Po bláznivém ztroskotaní v sedmém vesmíru čeká hrdinku Leu nelehký úkol najít svého nezbedného psíka Sama a osvoboit domorodé obyvatele.
V přetechnizovaném komplexu věznic plným strážců a nástrah, to však bude nelhký úkol.
Stav vývoje:
vse 99.998% (snad i vic )
Screenshoty:
Video youtube:
Další vlastnosti:
dva herní módy: chůze, létání se vznášedlem
logické úkoly v systému otevírání nedostupných prostor
systém boje s náhodným začlenění síly úderu a krytí
tajné místnosti
Web:
Vydavatel:
Ke stazeni free Ad Wrapped verze:
Snad se povede dostat hru rozumě na trh a i na náš trh
Demo je v plánu +- jak bude Čas se mnou kamarádem.
Naposledy upravil dagi dne 15. prosinec 2007, 09:31:45, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 14. prosinec 2007, 15:31:53 Předmět: |
|
|
Líbí se mi jméno hlavní hrdinky a i hra podle obrázků vypadá zajímavě, pojede to na MIDP 1.2 emulátoru (Windows Mobile 5.0)? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dagi
|
Zaslal: 14. prosinec 2007, 15:49:36 Předmět: |
|
|
zakladem je MIDP1 (+je i MIDP2 verze) takze by s tim nemel byt problem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 14. prosinec 2007, 15:52:13 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Líbí se mi jméno hlavní hrdinky |
to mas z toho ze pojmenovavas dite podle hrdinky ze Star Wars  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hardwire
|
Zaslal: 14. prosinec 2007, 16:30:25 Předmět: |
|
|
Skákaček/lezeček ze strany nebude nikdy dost a dycky to sposutu lidí bude bavit. Docela se mi to líbí, jen ta grafika je barevně taková jednolitá, ale já sem tak nějak baroslepej a grafice nerozumim:)
Změnil bych kameru, většinou není potřeba vidět hrdince za záda, ale spíš tam, kam kouká. Kamera se posouvá nějak divně (alespoň podle videa).
Taky bych změnil "sebral jsi klíč" na "sebrala jsi klíč"
Taky se mi líbí to vznášedlo, určitě to sníží stereotypnost hry. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dagi
|
Zaslal: 15. prosinec 2007, 09:34:42 Předmět: |
|
|
update: pridan link na Ad Wrapped verzi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sulthan

|
Zaslal: 21. prosinec 2007, 17:33:31 Předmět: |
|
|
Podle me je to slusny zaklad na peknou hru, ale hodne toho chybi...
Grafika se mi zda takova divna - jednotlive prvky k sobe moc nesedi - postavicky nejsou dostatecne vyrazne, ale hlavne to vypada jako grafika na VGA - strasne maly pocet barev, zadne stinovani. To uz dneska uzivatel opravdu neceka.
Z hlediska designu nevidim nic prevratneho, vznasedlo je jiste zajimava vec, ale jenom to nestaci - plosinovek je spousta a pokud to ma naprosto nezname jmeno, kdo si toho vsimne?
edit: mrknul jsem trochu i na vase stranky. Mate tam dlouhy seznam podporovanych telefonu a to vcetne spousty telefonu, ktere jsou strasne chybove. Mate to na nich skutecne otestovano nebo je to jen teoreticka podpora? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 4. leden 2008, 10:00:54 Předmět: hra |
|
|
no moc prace ste chlapci si s tim nedali, da se rict jen trosku zmenili gfx z druida, vcetne hl hrdiny... a je to... co ?
neco originalnejsiho nemate ?
nic ve zlem ! kazdopadne aspon nekdo dotahne nejake hry do konce... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 4. leden 2008, 15:13:17 Předmět: |
|
|
Kedze javove hry nepoznam, tak netusim ci mohli nieco od niekoho vykradnut Hra sa mi paci, je to pekne. Akurat. Je to aj celkom hratelne. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 4. leden 2008, 17:07:20 Předmět: |
|
|
pcmaster: Oni vykradli iba sami seba "Druid" je ich predchadzajuci projekt, pokial si dobre pamatam. A tiez sa mi to zda dost podobne. Ale ono na plosinovke ide hlavne o dizajn levelov atd. takze preco by to nepostavili na uz existujucom kode, ked to usetri kopu prace? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dagi
|
Zaslal: 5. leden 2008, 09:06:44 Předmět: |
|
|
diky za vsechny komentare, pripominky a kritiku ... trocha poznamek/odpovedi:
7th Space je postavenej na enginu z Druida. Ta podoba je tam tedy v tomto smeru jasna. Zmenena je vlastne grafika, levely, plus dodelane jsou nektere herni prvky, ktere v druidu nejsou a nektere naopak odstraneny.
Je jasne skoda, ze pro hi-end telefony tam neni vice grafiky a dalsi efekty, ktere by nemel byt problem udelat. Me osobne to mrzi. Problem je v tom, ze pokud by se tyto veci udelaly, tak jsem nebyl v dobe vyvoje schopen zajistit plny testing a odladeni -> vychazelo se tedy z odladeneho a otestovaneho enginu Druida (cca 1.5 roku zpet).
Nasel se ale vydavatel, a ten provedl jeste svuj testing (bohuzel nevim v jakem rozsahu). Uvidime jak bude naklonen dalsi spolupraci. Pokud bude dobra konstalace hvezd, tak pristi planovana hra jiz bude snad na lepsi urovni (pro aktualni telefony na trhu a ne 2-4 roky stare orezavatka).
PS. i kdyz se to asi nezda, tak presto porod 7th Space zabral 6 mesicu prace (cca 3.5-4 full time) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jind005
|
Zaslal: 4. únor 2008, 23:09:04 Předmět: |
|
|
No tak zase uplne nejhorsi handset list nemas cekal jsem ze to bude horsi.. jj testing je sfinstvo Jinak gratuluji k dokonceni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|