.[ ČeskéHry.cz ].
Ixo-loxi ("Magnet ball")

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Houp

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 12:30:16    Předmět: Ixo-loxi ("Magnet ball") Odpovědět s citátem

Hra Ixo-loxi, původně zde prezentována pod provizorním názvem "Magnet ball", je hotova.

Jedná se o logickou+arkádovou hru.

Hlavním "hrdinou" se stává malá černá kulička. Úkol se nezdá nijak originální, dostat zkrz mapu kuličku na určité políčko. Zvláštností je způsob, jakým kuličku na ono místo dostanete. Samotnou kuličku neovládáte, ovládáte pouze prvky na mapě. Různé magnety, brány apod. Zažijete i stav beztíže, antigravitaci.

Ve hře je obsaženo 20 levelů a obecně se dá říci, že s dalšími levely přibývá logičnosti a ubývá arkádovitosti.

Obtížnost je zpočátku primitivní, poslední levely jsou dost "hardcore", ale doufám že to někoho neodradí a popere se s nimi.

Autoři jsou dva, já(Houp) mám na svědomí vše až na hudbu, kterou mi zaopatřil Gave(www.gave-music.com)

Hra je vytvořena za použití C++, SDL, OpenGL, FMOD

Download verze 1.0 z http://resurrection.ic.cz/soubory/Ixo-loxi1.0.zip (12 MB)
Dřívější hry na http://resurrection.ic.cz

Naposledy upravil Houp dne 30. prosinec 2007, 12:02:53, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Quiark

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 12:45:16    Předmět: Odpovědět s citátem

To vypadá jako zajímavý nápad, teď by to chtělo jen lepší grafiku (a nejlépe nějakou hezkou).
ladik-BigBoss

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 18:25:44    Předmět: Odpovědět s citátem

vypada to hodne chaoticky, nezkousel jsem to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
one eyed child

PříspěvekZaslal: 11. srpen 2007, 18:52:43    Předmět: . Odpovědět s citátem

bez vysvětlivek to asi nepůjde.. dostal jsem se do třetího levelu a tam už absolutně nechápal systém vypínačů, ani význam jednotlivých ikon.

PříspěvekZaslal: 30. prosinec 2007, 12:01:48    Předmět: Odpovědět s citátem

Hra dokončena, viz první přízpěvek.

PříspěvekZaslal: 3. leden 2008, 22:00:41    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela se to podoba te hre co se umistila v kategorii flash letos v Becher game... z ceho pochazi ten koncept?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houp

PříspěvekZaslal: 3. leden 2008, 23:10:26    Předmět: Odpovědět s citátem

agile napsal:
Docela se to podoba te hre co se umistila v kategorii flash letos v Becher game... z ceho pochazi ten koncept?

Teď jsems se na tebou zmiňovanou hru kouknul... myslím si, že je to dost odlišné. I když to má společné jakousi magnetickou sílu a dostat něco kulatého z A do B.

Konkrétně k této hře mě žádná jiná neinspirovala(netroufám si tvrdit, že podobná není). Byla kdysi jednou jedna myšlenka. V červenci loňského roku začátek snahy ji realizovat.

PříspěvekZaslal: 21. leden 2008, 23:23:45    Předmět: Odpovědět s citátem

mmch uvítám jakoukoli kritiku/chválu.. Smile
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: